KET duben 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
19.4.24 10:29

@Kaari Ja piju 2 espressa denne. Ted tedy presedlam na bezkofeionove, mam ho jeste od minuleho tehotenstvi. Mam kapslove nespresso a bezkofeinove alternativy jsou super, chutove temer k nepoznani, napr. i l'OR bezkof. Ale ja tak v 6.-7.tydnu uplne prisla o chut na kavu, tak uvidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
19.4.24 10:29

@ZItu No nas kavovar by mel prave umet nejak 2 druhy kavy.. tak to musim prostudovat a narvat nekam nejakou tu bezkofeinovou 😁 😁 Praveze me rozpustny uz vubec nechutnaji.. ale nasla jsem ted nejakou “Cafedirect Machu Pichu instatni kava” a libi se mi krabicka, tak tu bych mozna zkusila 🤣

Ja vse kupuji a jim podle vzhledu 🙈 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
19.4.24 10:30

Ja chodim do Gennetu Letna - chodite tam taky nekdo? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
19.4.24 10:32

@Natao tak to mě po ZT pouze udělali ultrazvuk, že je vše v pořádku, krev už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
19.4.24 10:32

@ZItu me se na nejaky testy neptali, proste vzali krev a podle vysledku.
Muzes mi zkusit vysvetlit jak tam muzes mit zalomeny nastroj? co to je za zubare? Jako jestli je nejaky doktor kteryho fakt nenavidim tak jsou to zubari😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
19.4.24 10:33

Ou a s tim zubem to je teda peklo.. Drzim palce at se co nejdrive vyresi a neboli 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
19.4.24 10:34
@Kaari píše: Více

Děkuji za tip, prostuduji jiné druhy. :mrgreen: Já právě rozpustnou také už moc ne. Ale teď jiná alternativa nebyla, tak jsem vzala za vděk i tou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
19.4.24 10:35

@ZItu Sanus…Popravde si myslim, ze to je jedna z mala veci, ktere by ty CARy opravdu mely delat. Sice, kdyz vis, ze se to nepovedlo, tak je to vopruz, ale aspon oni i ty mate prehled, zda nebylo biochemicke nebo, zda je hodnota v rozmezi, ve kterem ma byt apod…Sice to moc neovlivnis, ale ja jsem za to rada. Dokonce kdyz jsem zacala krvacet par dni po pozitivnim hcg z krve, tak me pro klid me duse poslali znovu na krev a ja se uklidnila, protoze hcg rostlo a krvaceni se za 3 dny zastavilo…Sice to nakonec nedopadlo, ale to uz je jiny pribeh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
19.4.24 10:39

@Zubejka Asi je to i o pristupu lekare. Pokud to chce mit vse v poradku, tak dosleduje hcg do nuly, udela treba i nekolik ultrazvuku, tedy z meho pohledu peclivky… Ja po ZT dompotrat a pak stejne revize, protoze tam zustala nejaka srazenina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
19.4.24 10:40

@Berunkas U nás byla instruktáž - test 3 týdny po transferu, pak zavolejte. :mrgreen: (Kdybyste začala krvácet, tak samozřejmě volejte dříve.)
Zalomený nástroj v kanálku až taková rarita není, stává se to celkem běžně. Ale co si nedokážu vysvětlit, že mi to nikdo nikdy neřekl. Ani zubař, který mi ten zub dělal, ani potom na prevenci. Až teď na jedné klinice, kde mě vzal takový mladý dr. a ukázal mi přímo RTG. :nevim:
Také je „zbožňuji“. :mrgreen: Na zážitky se zubaři raději nevzpomínat.
@Kaari Děkuji. Doufám, že to tento doktor nějak zvládne. Spoléhám na to, že fungují i o víkendu, tak by snad mohli mít čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
19.4.24 10:52

@Natao ja u ZT bojovala skoro 4 tydny, revizi jsem se vyhybala jak cert krizi, prvne prasky, pak injekce na vypuzeni nejake srazeniny plus doma nejaky hnusny kapky a pak zase prasky, pak uz mi tou revizi vyhrozovali ale ve chvili kdy doktorka rekla “no ja tady dneska nemam moc cas ale nekde v mezicase to stihnu” tak jsem si rekla ze to ven dostanu i kdyby co bylo…jako ja nechtela nalakovat nehty, slo o moje zdravi. Nastesti telo usoudilo ze tohle fakt nemame zapotrebi a posledni kontrola cista.

@Kaari ja tam pujdu na alergologii za 14 dni ale tos asi slyset nechtela😄

@ZItu u nas jenom za 14 dni na krev😄hlavne at te to prestane bolet, zuby jsou fakt peklo😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
19.4.24 10:54

@Natao koukám, že to máme hodně podobné, já také krvácela, to mě CAR ihned vyšetřil, doporučil Ascorutin, pak zkontroloval, když jsem přestala krvácet, v 8tydnu předal na gynekologii a tam v 10tydnu už bez srdíčka :cry: já se tenkrát psychicky zhroutila a chtěla hned na revizi, ta při vší té smůle dopadla dobře i MS přišla na den po 6tydnech. Teď se modlím za tuhle čárku, ať tam vydrží až do Vánoc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
19.4.24 10:58

@Berunkas Tak to jsi mela stesti v nestesti, ja to nerozvadela, ale samozrejme jsme take nekolik tydnu cekali, 2-3 injekce na vypuzeni te jedne jedine konkretni srazeniny, atd.atd. Ale jeden maly zbytek nekde v zakouti proste porad zustaval…Kdybych to vedela, ze to takto stejne dopadne, tak jdu hned, protoze ten potrat doma byl psycho…Ale zmenime tema :kytka: Ted se musime naladit na lepsi vysledky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.4.24 11:27

@Kaari čárka tam je, opatrně gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.4.24 11:27

@ZItu jj, sílí to! :D