Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak se dnes citite? 😊
A take by me zajimalo, zda ty z Vas, ktere uz vykoukaly druhou carku, to oznamily manzelum/partnerum?
Ja mu to jeste nerekalaa, ja se hrozne bojim, ze ta carecka zmizi.. ikdyz je dnes silnejsi, tak se furt hrozne bojim 🙈
Ikdyz on tomu stejne asi moc neuveri, dokud nebude mit potvezeni od lekare 🤷🏻♀️ 😁 Ale asi pockam do digitalniho Clearblue
Já jsem dneska teprve 4 den po transferu. Ano náhodou si netroufnu testovat. Každopádně to tady je tento měsíc hodně pozitivní, tak věřím, že tam také na mě čeká pozitivní test ![]()
@Kaari já mu to vždy hned řekla, prožívá to se mnou, tak ať ví jak jsme na tom😊
@Kaari Muž to ví od prvního ducha. Ale zatím se netváří, že by to nějak prožíval. ![]()
Tak mně to právě potvrdil uz i Clearblue 🍀 ❤️ A manzel je z toho docela v soku, ze tomu neveri! 😁 ❤️ Takže jsem teď oba seděli a brečeli a nevěříme 😁 🙈
Ale i muž to bere s velkou pokorou a s radostí opatrně, hrozně se bojíme 😔
@Kaari
Neboj, určitě se dobře zakouslo a bude se držet zuby nehty ještě celých 37? týdnů.
Čekám, až u nás přestane pršet a chystám se také pro digitální do lékárny. ![]()
@ZItu Moc dekuji ❤️ Taky u nas prsi 😔Uz bylo pocasi jak v lete a najednou zase zima 🙈
@Kaari Využila jsem chvilkového počasí bez deště a vyrazila na lov testů. ![]()
Digitální mi potvrdil, že čárka opravdu sílí.
Holky ty jsou krasny❤️kde se daji koupit pozitivni testy, taky jeden chci😄
@Berunkas Zkus se zeptat v lékárně.
Třeba budou mít zvláštní přihrádku jen s pozitivními testy. ![]()
@ZItu jako vzdy cenna rada😄mrknu po netu kde by neco takovyho mohli mit😄
@Kaari ano,v pondeli jedu na kontrolu jak to vypada a co budem vyvadet dal
@Berunkas Co taky jiného ode mě čekat. Když můžu, pomůžu. ![]()
Ad internet: ani bych se nedivila, kdybys tam sehnala reálné pozitivní testy. Někteří se snaží vydělat na čemkoliv.