Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zarini Dej tomu čas… 5 dni je brzy… já jsem 10 dní po KET a mám tam jen ducha
@Zarini Takhle vubec nemluv/nepis 🙏🏻
Ja sice uz carku mam, ale taky vubec nic necitim… jen ty krece jak pred MS a to je teda peknej stres 🙈
Je opravdu brzo, musis byt pozitivne naladena, urcite to vyslo ❤️ 🍀
@Zarini 5. den je opravdu brzy, neklesej na mysli.
Pokud nechceš „provozovat duchařinu“, testuj až tak za 4-5 dní, to už by mohla být čárka zřetelná.
Holky děkuji 🙂,je mi lépe, musím tomu našemu drobečkovi věřit 🙂 ♥️
@Zarini opravdu neklesej na mysli! Vidíš tady máš další slabou čárku až 10den. Opravdu vydrž netestuj ani zítra ať se zbytečně nestresuješ, zkus nejdříve 8den ale to jsem ducha sotva viděla a odpoledne když jsem chtěla ukázat chlapovi byl sněhobílý🤦♀️ a mě nějaké bolesti začali až po týdnu den před termínem MS tak jsem si myslela, že to patří k tomu…
Ahoj holky, mě to asi nevyšlo. dnes mi vyskákaly pupínky jako vždy týden pred ms…
@sarah1618 No vzdyt to jsou ty hormony 🙏🏻 Neboj, to MS nebude urcite znamenat ❤️
Ja mam taky pupinky na brade… a vis co to znamena? Ze budeme mit holky! Ubiraji nam krasu 😁 😁 Nestresuj se, urcite to dobre dopadne 🍀
@Kaari no právě na bradě mám. ale u me to vždy značí ms… jsem pátý den po transferu ![]()
@sarah1618 já jsem rozkvetlá jak jarní louka 🤣 tím bych se fakt neřídila😉
Každopádně kdyby to byla holčička, tak bych štěstím nevěděla ani co si počít. každopádně je těžké věřit
@sarah1618 píše: Více
Ahoj.
To fakt není známka neúspěchu. Já mám pozitivní test a vypadám jak mlok skvrnitý. Nejen, že nám asi po 20 letech znovu pár pupínků akné, ale ještě se mi projevila dermatitida okolo pusy a nosu. ![]()
@sarah1618 píše: Více
U mě to bylo trošku komplikované kvůli ovitrelle. Já testovala, jestli už je pryč. Sotva viditelného ducha jsem našla čtvrtý den večer. Byl po limitu. Pátý den ráno už byl dušík.