Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, ještě jsem se chtěla zeptat, zavádím si dvakrát denně amelgen, a asi se mi začíná rozjíždět mykóza, nebo nevím. Dole mě to svědí, ne pořád, ale cítím, že to tam není úplně ono. Mám si raději zavolat do Caru?
@Zarini neboj, to je ještě moc brzy, zkus znovu za 3-4 dny, a to tam určitě bude ![]()
@Anny11
Máš fotku pro svovnání?
Já mám bohužel od soboty skoro stejně silnou čárku. Jsem 11. den po KET.
@Zarini já ho vyhodila 🙊 přítel nic neví ještě, tak jsem nechtěla aby ho doma našel 😂 nicméně jak odjede do práce pojedu na krev… a uvidí se… ![]()
@Boo01 také jsem 11 den po KET… testovat správně mám až zítra ![]()
@Zarini píše: Více
Tak úplně to nesvědí, ale jsem hrozně suchá, nebo jak to nejlépe popsat. Takový nepříjemný pocit.
Ahoj holky,
také se přidávám. Byla jsem před pár dny na svém prvním KET. Do té doby to byly nervíky a bála jsem se, že to bude bolet, ale nebolí to, vůbec nic jsem necítila, tak snad to uklidní další ženy, které se chystají
Teď už jen vydržet týden a pak můžu dělat test. Rovnou si koupím nějaký pořádný
Modlíme se, aby se ten náš brouček uchytil
6 den po KET jsem hoďku špinila (růžová) a pak nic. A jelikož jsem plná hormonů (estrofem 1-1-1 a progesteron (2-0-2), tak si moc nelámu hlavu s tím, že mi včera klesla bazální teplota (v den toho špinění) a dneska taky není nejvyšší. Ale pořád doufáme, že to vyjde
co vy? ![]()
@Anny11 píše: Více
Já měla testovat až 25. Asi pojedu taky na krev. A ve středu znovu. Jestli se zdvojnásobí. Ach jo. Bojím se.
@Kaari ahoooj, máme to úplně stejně! Nám vychází termín cca na 4.1 pokud vyjde ket
ale hlavně, aby to vyšlo a miminko bylo zdravé! Ale také se smějeme tomu zákonů schválnosti ![]()
@kkkk11 píše: Více
Ahoj. Máš graf? Já si taky měřím BT. I když beru Amelgen. Mě moc teplotu neovlivní.
@Boo01 ano mám, ale měřila jsem BT 2 dny před transferem. KET 15.4. Takže to může být dost zavádějící a o víkendu měřím v jiný čas než přes týden. Takze vim, ze to neni spravny postup.. Ale klidně ukážu ![]()