Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kkkk11
Trošku zvláštní průběh teplot.
Já v grafu nemám nidační pokles. On ale není vždy určující. I netěhotenské grafy ho můžou mít.
To špinění by mohlo být nidační.
Uvidíš, zda se teplota zvedne.
@sarah1618 já si právě myslím, že včera byla nidace, proto to špinění a pokles teploty na 36,22. Ale hodně holek psalo, že druhý den od poklesu BT jim ta teplota zase vystřelila nahoru. Tak já nevím, jsme opravdu každá jiná. Ale odpoledne mívám permanentně od transferu 36,8 až 37°C.
@Boo01 pravda.. no holky, v sobotu už budu vědět, jak jsme na tom. Tak můžu alespoň pak shrnout své pocity/priznaky atd.
@kkkk11 píše: Více
Držím palce!
Já uvažuju o tom, že už radši nebudu měřit. Sice teploměr dezinfikuju, ale abych si nezanesla nějakou bakterii.
@Boo01 děkuji a já také držím palečky
a jestli tě to stresuje, tak se neměř a pak dej vědět! ![]()
Holky tak ja zatim takto.. Snad carka sili.. obcas z toho mam nervy 🙈
Krece v brise jak pred MS, mam stale.. vzdy je to nachvili, ale nekolikrat za den.. tak pak bezim na toaletu s pocitem, ze bude vsude krev 🙈 🙈
Jinak! Priblizne uz 3. den, pokazde kdyz smrkam, tak smrkam krev 😳 Ale cetla jsem si, ze to tak ma spousty tehotnych.. nejak nechapu, jsem z toho v soku, ale snad je to teda dobry znameni 😁 🙈 Ale vubec jsem nevedela, ze to muze byt priznak 🤷🏻♀️ Smrkate taky nekdo krev??
Jinak, se asi zblaznim z toho cekani.. na krev mam zadanku az za tyden, a pak by ultrazvuk byl az tak za dalsi 2 tydny ze? Takze az tak 3 tydny jeste 😭 😭 Achjooo, ja bych chtela usnout a probudit se za 3 tydny 🙈
@Kaari jeee čárka sílí a máme úplně stejný den KET. Hlavně ať sílí dál a dál
já teda čekám s testem na 12 den ![]()
Krev nesmrkam. MS křeče mám taky sem tam. Citlivá prsa (to mám běžně před MS), ale jsem po transferu šíleně unavená. Usla jsem i v práci ![]()
Presne.. zadanka na krev a pak další čekání na ultrazvuk. Také se zblaznim!
Holky dekuji ❤️ Ta dnesni mi prijde trochu vyraznejsi, ale ta vecerejsi mi prisla stejna 🤯 Ale nevim, zda to neni malo 🙈
A unavena jsem teda taky 😀
@Kaari krásně ti to sílí a ta dnešní čárka je už moc hezká.
Jinak já po víkendovém hroucení, že čárka nesílí a malé domluvě od manžela, že stres mi nijak nepomůže, jsem se rozhodla přestat se trápit a užívat si to. Ono to holky stejně nijak neovlivníme 🤦♀️ jak už mi kdysi říkal doktor, ty hormony co berete je jediné co můžeme udělat navíc, jinak je to vše na přírodě ![]()
@Kaari podle mě to málo není, ja měla opravdu výraznou čárku až 17 den po transferu a třeba den po vynechané ms určitě nebyla silná ale jen tam proste byla
@ZItu @Boo01 děkuji moc 😊 jinak jsem při transferu od doktora dostala radu dle možnosti žít úplně běžný život (bez nadměrné fyzické a psychické zátěže). Proto jsem dočasně vynechala sport a zkusila jsem naplánovat každý pracovní den tak, abych večer něco měla - kino, setkání s kamarádkou, salon atd. Moc dobře to pomáhá přežit ty dny do testování ![]()
@kkkk11 a nesouvisí to s nidaci ten pokles teploty?