KET duben 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
22.4.24 13:56

@Darina1224 Super, gratuluji, kolikaty den po transferu ze jsi? Moc hezka hodnota :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
22.4.24 13:57

Ja beru 3× denne Estrofen a 2× denne zavadim Amelgen….
Ani jedno nevim proc beru, ale kdyby mi naridili jist treba plesnivej chleba, tak ho jim radeji taky a neptam se 🤣 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
22.4.24 14:03

@Kaari to chapu, mam to podobne akorat u zeleniny bych se dost cukala😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
22.4.24 14:12

@Kaari Amelgen je progesteron, měl by pomáhat udržet těhotenství.
Estrofen je estrogen, u něj vím, že se používal při IVF na úpravu cyklu a po KET myslím na prodloužení poslední fáze (ale u něj si nejsem na 100% jistá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
22.4.24 14:13

@Berunkas taky beru estrofem 1-1-1, aby narostla sliznice. Měla jsem řízený KET takže neprirozeny cyklus, nebo rizená ovulace… chápete mě urcite :) 9.4 sliznice narostlá na 9 a v den KET (15.4) ani nevím kolik měla. To mi už neřekli a neptala jsem se. Hlavně ať mám za týden // :srdce:

Progesteron beru 2-0-2 aby se udrželo embryjko a bere se až do 11tt. Aby nedošlo k potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
22.4.24 14:20

Plavání, aktivity po KET

@ZItu aha, ono asi záleží i na dalších faktorech, čím sis třeba už prošla atd. Mně dvě doktorky řekly, že nebudu nikde skákat, zvedat těžké váhy, nebo drkotat na kole, ale že mám fungovat normálně dál. Práce, plavání, procházky. Je to prý nejlepší pro psychiku, lepší, než se užírat doma :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.4.24 14:24

@Natao dnes je 14.den po KET :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
22.4.24 14:27

@kkkk11 ja treba mam tak de.ilni kolektiv ze by me to v praci sezralo, jsem radeji doma uz nejakou dobu. Ohleduplnost nebo empatie jsou bohuzel u nas sprosty slova a pevne doufam ze uz se tam nikdy nebudu muset vratit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
22.4.24 14:30

@Berunkas aha, takže ten je u řízeného cyklu na růst sliznice, protože není ovulace a vlastně ket může být kdykoliv. Ty máš ovulaci, takže ho nepotřebuješ, pouze progesteron, který by jsi měla začít brát 5-6dní před KET😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
22.4.24 14:30

@Berunkas to mě mrzí! Já mám kolektiv úžasný, ale práce mě nebaví už dýl jak rok, myslela jsem si, že budeme mít dávno rodinu a pak si najdu jinou práci. Ale ještě to tu musím odsedět :) myslela jsem si, že dostanu rizikáč, ale prý se to už považuje jako normální těhotenství. Tak jsem byla docela v šoku :( taky bych byla ráda doma třeba po prvním měsíci, když to výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
22.4.24 14:37

@Berunkas to jsme dvě, bohužel dělám mezi ženami co všem šlo přirozeně otěhotnět a empatie pro ně sprosté slovo a ty jejich kecy my si dítě normálně vyšu…, umíte to vůbec? A nejvíc mě po ZT dorazilo, asi znamení ne? Prostě dítě mít nemáš! No taky doufám, že už se tam nebudu muset vrátit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
22.4.24 14:38

@Zubejka jop,to tak vychazi🙂

@kkkk11 To jsem si rikala loni taky jestli neotehotnim tak si jdu hledat neco jineho a ja otehotnela ale pak ZT. A blbnout se zmenou prace ted kdyz litam po doktorech nema smysl, to by se mnou rychle vybehli.Mne teda rikali i v CAR ze budu na rizikaci 100% po dvou potratech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
22.4.24 14:45

@Zubejka vsem takovym bych dala ranu a at si to zkusi, pak si o tom muzeme povidat🤦‍♀️ ja prvni potrat trochu nedala a zustala mesic doma, byla jsem KO jak fyzicky tak psychicky a ta hvezda u nas prohlasovala proc se valim doma, je mi prd (ona to teda rekla jinak ale to tu napsat nejde) tak at zvednu zadek a jdu makat, kdo to ma za me delat…sedime v kanclu a mame kazda svoji praci ale hold kdyz jsem tam nebyla tak musela pracovat a necumet po internetu a sef ji pritakaval jak jsem vlastne hrozna ze se valim doma pritom od zacatku vedel proc doma jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.4.24 14:52

@Berunkas Ježíši, to snad není možné, takové kecy 8o doufám, že takovým de…lům pak přiletí karma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.4.24 14:53

@Zubejka držím palce, ať se vše podaří a tam už nikdy nemusíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie