Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zubejka já mám za 3 dny termín MS, myslíš, že jí ty léky co beru udrží? Nebo to normálně dostanu?
Holky, já vím, že testy jsou silné, ale test včera a v neděli je skoro stejný. Sobotní je o trošku slabší. Měl by se zdvojnásobovat každé dva dny.
Dneska naštěstí poskočil! ![]()
@Zubejka klidne at si prijde ale at to nema vliv na prcka. Tchyne ji mela taky ze zacatku, termin spocitany nekdy na konec ledna a svagrova usoudila ze chce ven 13.12.,vsichni na mrtvici (vcetne doktoru) ze rodi predcasne a narodil se 4 kg “nedonosenec”😄
@Zarini píše: Více
Chápu! ![]()
Tohle je můj 11. transfer. Miminko nemám žádné. Je to mé 7. těhotenství. Kéž by ta 7 byla šťastná. ![]()
@Zarini já bych řekla, že ten estrofem ji udrží vždy když jsem ho měla přišla až po vysazení aspoň u mě ![]()
@Boo01 Ježíš,chudino
,přeji ti to moc.Ja už jedno dítko mám, skoro 17-leté, ten se nám povedl na první dobrou, jenže mi bylo 20
A jinak min.rok jsem byla těhotná dvakrát. V červenci po IUI mimoděložní a v říjnu biochemické.
1.IVF bez transferu -meli jsme 4 embryjka, ale genetika všech byla špatná a teď 2.IVF - opět 4 embrya, z toho po genetice 3 dobré. Každá z nás má za sebou nějaký příběh a každé z nás moc přeji, ať to všem vyjde a ať tady tohle nemusíme řešit ![]()
@Zarini píše: Více
Už od transferu mě pobolívá podbřišek. Občas silněji, něco jako před MS. Občas mě píchne vpravo u vaječníku. Tam byla ovulace. Jinak jsem unavenější a je mi stále horko. No spíš návaly horka. Občas je mi zima.
@Boo01 Ahojky, prvne moc gratuluji ke krasnym testum, myslim, ze tu silu carky uplne presne nevyhodnotis, proste je to jenom papirovy test s barvivem a ty rozdily nejsou tak zretelne
Krev by byla urcite prukaznejsi. Rozhodne na 17DPO je carka super silna, hcg budes mit vysoke ![]()
Muzu se te zeptat? 6 tehotenstvi ti nedopadlo? To je silene
ja mam 10.transfer, take zadne dite, 1 bioch., 1 ZT…
@Zubejka Gratuluji, krasny test, tak pak dej vedet, jak na krvi ![]()
@Zubejka píše: Více
MS drží progesteron. Ale ne vždy. U mě ji spíš udržel. Občas se špiněním. Jednou ale vůbec, v den MS rovnou červená krev. Je to i o dávce. Teď dávají už Amelgen, 2× 400mg. To je velká dávka.
@Boo01 to mám právě já, takže spíš ji očekávat nemám než mám🙂