Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak gratuluji všem co už víte hcg, já čekám na výsledky, to bude nekonečná hodina ![]()
@Zubejka píše: Více
No, tak ony estrogeny stoupají po ovulaci a klesají před MS stejně jako progesteron. Všichni říkají, že MS spouští pokles progesteronu. ![]()
Holky moc gratuluji pozitivnim 🤰🏻 ❤️
A u tech nepozitivnich verim, ze to jeste dopadne 🍀
A prosim, jsou tady nejake pražačky?
Nevíte v jaké kavárně dělají bezkofeinovou kávu? 🙈 ❤️
@Kaari V kazde lepsi kavarne ti udelaji bezkofeinove, i u nas na malomeste delaji ve 3 kavarnach ![]()
A moc dekuji za gratulaci, snad to vydrzi ![]()
@Zarini ahoj, ještě ne, nicméně krevní testy úplně slaboučké něco kolem 3,5 IU takže vysazuji léky a příští pokus bude v přirozeném cyklu. Domluvily jsme se s Dr. že žádné léky nic nebudu brát a uvidíme co na to ovulace, pak by se dal poslední sněhulák a zase čekání. Docela se těším… Začínáme od začátku… ![]()
@Berunkas Ja se nikde zatim neptala ani nekoukala.. myslela jsem, ze je to nejak specificky a nebude to nikde 🤣
@Kaari Zrovna v Praze ji udělají víceméně v jakékoliv kavárně, OC, restauraci,… ![]()
@Kaari pokud toho nepijes litry denne tak bych se nebala ani te kofeinove ale myslim ze zrovna tady bych se nebala ze nenajdes😄nedavno jsem to nekde videla napsane ze maji i bezkofeinovou ale za boha nevim kde😄
Vy jste me potesily!! Jeee, jedu si na kafe..uz se chystam 😀 Dekujii🤩 😁
@Kaari píše: Více
Já tedy nejsem z Phy, ale když jsem byla na promoci v Betlémské kapli, tak jsme byli na kafi ve Standard cafe a docela dobrý. Chtěla jsem bezkofeinovou kávu bez laktózy.
Měli. Jednou se mi stalo v jiné kavárně, že po mé objednávce si obsluha řekla, co tekhle i bez vody.
Jako s humorem, ne ve zlým. ![]()