KET duben 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
A33
54
23.4.24 15:30
@Zarini píše: Více

Ahoj to nejsi sama jsem taky 7 a krom bolestech v podbřišku taky nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.4.24 15:45

@A33 ahoj,no uvidíme jak dopadneme, každopádně počítám s každou variantou.🙂Testovala jsi nebo čekáš až na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.4.24 15:52

@Anny11 chtěla jsem se ještě zeptat🙂 Když vlastně teď nic, čekáš MS, pak můžeš jít hned na další Ket? Nemusí se čekat? I když máš řízený Ket? Nevíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
23.4.24 16:26

@Zarini čekat nemusíš, pokud to řekneš hned Dr. tak ti řekne jak pokračovat… Já právě chtěla jít hned a tak když jsem zjistila že to nevyšlo, hned jsem se objednala k Dr. na konzultaci, kdyby bylo potřeba začít brát nějaké léky hned od prvního dne MS… Jediný kdy bych si dala pauzu třeba by bylo před dalším odběrem vajíček, to bych si dala alespoň dva měsíce klidu… bez léků bez všeho… Myslím si že se to i doporučuje… Jinak můžeš KET podle mě podstupovat každý měsíc, záleží jak se na to cítíš… Já do toho chci jít hned znovu a docela mě i těší, že to bude tentokrát bez veškerých léků… Jen říkala že po KET mám pít ten heřmánkový čaj… Nevím jestli mi si po KETu budu něco zavádět… Ale předpokládám, že když řekla přirozený cyklus, tak asi ne… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.4.24 16:32

@Anny11 proč ses rozhodla pro přirozený cyklus? Všechno funguje jak má? Kolik ti je let, můžu se zeptat?🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
23.4.24 16:48

@Zarini nešlo nám 3 roky přirozeně počít, tak jsme šli na IVF. tam mi zjistili, že mám nízkou hladinu pro zásobu vajíček a tak jsme šli do umělého, první inseminace, pak 1. ET a teď KET. Dr. říkala, že pokud mám normálně ovulaci, že tělo funguje akorát asi z nějakého důvodu nepřijme to vajíčko. Nevím, co se tam děje. Při KET se mu asi něco nelíbilo a tak jsem chtěla zkusit i jinou cestu. Evidentně se chytlo, ale něco se tam stalo, že se neudrželo. Tak jsem si říkala, že by to takhle třeba mohlo vyjít. To tělo je nějak připravený ve svým cyklu, jen se mu pomůže tím vložením již oplodněného vajíčka. Přijde mi to docela logický, jen s malým popostrčením. Jinak je mi 30 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.4.24 16:58

@Anny11 aha,tak díky za vysvětlení. Moc se v tom neorientuju, mě doktor vůbec tuto možnost nenabídl, ale tomu já se nedivím, vzhledem k věku.🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
23.4.24 17:03

@Zarini Já jsem to taky nějak nepobírala když mi to vysvětlovala, prostě jde o to, že pokud bude ovulace, tak je tělo připravený na oplodněné vajíčko. :nevim: tím pádem se uvidí, jak to tělo na to bude reagovat bez léků. Tak jsem to pochopila já. :) Zkus se na to svého doktora zeptat, já nevím jak na tom jsi ty ale prý u mě, pokud normálně ovuluju, tak to chce zkusit. Někdo ten cyklus má třeba bez ovulace, tak to pak nejde a musí se to řídit těmi léky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
23.4.24 17:05

Ahoj. To nezávisí až tak na věku. Pokud máš svou ovulaci a hormony v pořádku, tak není problém mít nativ. Já ho mám a uz jsem 40+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A33
54
23.4.24 17:51

Netestuju ještě týden počkám na krev půjdu až podle toho jak to dopadne na testu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.4.24 18:09

@Boo01 to já nevím, jako ovulaci mívám, co vím. Hormony nevim :think: Zkusím se na to pak poptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
23.4.24 18:18

@Zarini mě třeba doktor přirozený cyklus nabídl také až teď při pátém transferu do té doby mě vždy psal léky na řízený. Myslím si, že třeba na menších klinikách je to pro ně vhodnější v řízeném, kdy můžou transfer provést kdykoliv. U přirozeného je to řízené ovulaci a když vyjde v úterý je transfer o víkendu a to třeba nemusí na klinice být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.4.24 18:22

@Zubejka zrovna na té mé jsou i o víkendu. A co je teda lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
23.4.24 18:28

Holky, prijdete si nejak emocnejsi? 🙊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
23.4.24 18:46

@Kaari ano, už týden možná dva před transferem jsem si všimla, že mi je hned do breku, když vidím něco smutného. Teď jsem bulela i v autě po cestě na trénink. Prostě je toho moc + všechny ty hormony :) také mám větší hlad, jsem spavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí