Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kkkk11 tak já beru estrogen 3×denne, utrogestan 1× denně, amelgen 2× denně zavádím a anopyrin jedenkrát denně🙂plus lanzetto 2× denně
@Zarini to mas peknou naloz😳ja nafasovala jen amelgen.Ale dnes bylo ve Zline veselo, volala nejaka pani a chtela pana doktora Krenecka a dr. Chovance se mi podarilo rozesmat😄
Tak holky, krev už dneska nestihli, a myslím si, že to nakonec nedopadne… asi bude pokus č. 3.
Jsem z toho smutná… ![]()
@Berunkas tak aspoň ses tam nenudila😁Nevím, proč toho mám tolik, ale už taky nejsem nejmladší, tak to nefunguje vše, tak jak má. Bude mi teď v srpnu 39.
@Zarini tak nějak mě začíná bolet podbřišek a test co jsem dělala před chvíli už není ani duch… před tím, když jsem dělala i odpoledne tak tam byl… pak to ale sláblo a už je sněhobílo… 🤷♀️
@Anny11 mrzí mě to, i tohle bohužel znám
ale počkej ještě co ta krev, posílám sílu a ![]()
@Berunkas ale všechny musíme mít pupek😀ale neee z hormonů ☝️ale z mimíska😀
@Zarini to zni jako bojovy plan😄 me paradoxne sla vaha o malinko dolu jak jsem se dopovala hormonama😄
@Anny11 soucítím s tebou, taky mám pocit, že to nedopadne.. ale nehažme ještě flintu do žita. Já opravdu čekám až na 12 den po ket a pak si teprve udělám pořádný test. Ale ráno mi bazálka moc neroste, takže.. ![]()
@Berunkas tak já už za celou tu dobu přibrala 10 kilo, hrůza🙈 Bohužel už navštěvuji kliniku rok a pořád se dopuju jakýmisi hormonami. Teď už počkám jak dopadnu a když si k nám miminko cestu nenajde, začnu ze sebou něco dělat. Ja vím, že do 3.IVF už rozhodně nepůjdu.
@Zarini ja mam s vahou celkove problem, dokud jsem brala antikoncepci tak i to hubnuti bylo relativne v pohode, co ji mam vysazenou tak je to boj.Ja manzelovi to pripadne 3. IVF slibila ale dost jsem se sebou bojovala uz u toho druheho (bylo hnedka po prvnim protoze vysledky nebyly nic moc)