Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kaari Ale ten je krásný na 4. den. ![]()
Kamarádka takto brzy měla také pozitivní a byla z toho jednovaječná dvojčata (z IVF, z 1 embrya). ![]()
@ZItu no mne bylo jasny, ze to nekoho napadne! Taky me dvojcata proletela hlavou 🤣 🙈 🙈
Jeste pred 4 lety, bych ti rekla, ze dvojcata neee nikdy… a ted uz je to vlastne jedno, nejak je zvladneme a hlavne at jsou a at jsou v poradku 🙏🏻 ❤️
Ale asi me trefi 🤣
@Kaari vy mate ale krasny a poradny zubecky jak se zahryzlo😄 😍
Ahoj holky,
No supeeeer, na chvíli se vzdálím a už takové skvělé novinky. Tiše gratuluji k čárkám a držím pěsti, ať pěkně sílí. ![]()
Já byla dnes na 2. KETu. Krásná 5denní blastocysta, tak teď už jen čekat, jestli se zakousne. Snad mi dubnová skupinka přinese více štěstí, než ta březnová.
Jen mi tedy přijde, že se o mě pokouší nějaký nachlazení, tak snad to bude ok.
@Arte Miss Hodne stesticka, at se bublinka krasne zabydli 🍀 ❤️
Ahoj holky. Jdu se k vám přidat. Už sem nakukuju od začátku. Na KETu jsem byla 11.4. Zkoušela jsem test a jsou tam dvě čárky. ![]()
Holky! Koukám, že duben je nějak sakra plodný měsíc
držím nám všem palce, ať jsou samé pozitivní testy🙏 a všem co ho už máme potichu gratuluji, a ať se nás ty naše malé poklady drží 🙏
@Kaari píše: Více
Taky moc gratuluju!
Na čtvrtý den opravdu krásná čárka. ![]()
@Kaari píše: Více
Take jsem mela uz 4 den. A dvojcata to nejsou, i kdyz HCG bylo vysoke. Potichoucku gratuluji. ![]()
Ahojky, všem gratuluji k //
![]()
Já jsem dnes 2. Den po ET tří denního a zítra chci udělat test kvůli té poslední injekci, abych pak věděla, až budu testovat v termínu, jestli to nejsou ještě hormony po injekci
ale ostatní embryjka se dal vyvíjí v PK, neubylo žádné, tak věřím, že to vložené prosperuje ![]()
Jinak já měla volno jen včera a dnes už jsem pracovala, doma bych se zbláznila, musím pořád něco dělat
ale snažím se v klídečku ![]()