Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, tak já jsem dnes po svém prvním ET 3denniho embryjka a další jsme nechali na PK a k případnému zamrazeni… Tak jsem zvědavá, jestli se povede hned napoprvé.. ![]()
Holky, jak se citite?
Ja jsem dnes 3. den a v noci jsem nemohla spat, mela jsem takove “pnuti” nebo jak to nazvat v brise.. Neni to bolest.. Dnes cely den nejak citim bricho, takovy brneni, tlak, mozna jak uplne mirna MS 🤷🏻♀️
No jestli tohle je “ono” a bude to az do toho ledna, tak to me trefi 🤣
@Kaari píše: Více
Jsem dnes druhý den po, velice nic mi není, jen cítím taky bříško, jak popisujes, jak při mírné menstruaci, včera píchání na jedné straně 🤷jinak nic 🙂
Já si myslím, že to muže být ještě doznívající stimulace. přece jenom.. také mě píchá
Tak ja mam uz 2 mesice po stimulaci a leky na KET uz taky beru nejakou dobu a takovy pocit jsem jeste nemela, takze s tim to nespojuji.. Bud se tam fazole zavrtava a nebo bohuzel presne naopak 🤷🏻♀️ Ale neco se tam deje a doufam v prvni variantu 😊
@Kaari já první týden nic už jsem si říkala, že je to divné ale od toho cca sedmého dne tlak v podbřišku jak na MS a při prudčim pohybu cítím jak kdyby mě koplo „hej pomalu já jsem tady“ 😁 😁 😁
@Zubejka 😂 😂 to kopnuti me rozesmalo 😂
Ja mam pocit, jak kdyby mi chtel nekdo to bricho zevnitr jako roztrhnout.. takovy tlak proste 😀 🙈
Holky ja se zblaznim!!
Dnes 4 dny po KET 5 denniho embryjka a ta druha carka tam je! ❤️ 😭
Za ty 4 roky snazeni jsem mela xxx testu, vykoukala xx rysek, ale takovou sice slabou, ale naruzovelou carku, jsem nikdy nemela…
Ja se zblaznim.. prosim bublinko zůstaň semnou 🙏🏻 🍀 ❤️
@Kaari píše: Více
Ježiiiiš, to je nádhera :smiling_face_with3_hearts:
Gratuluji moc. Ukaž fotku, ráda se pokochám.🙂A jak se cítíš?
Tyjo holky, snazila jsem se to vyfotit, ale jde to docela tezko.. Snad tam neco uvidite ☺️
Ta carecka je takova svetle ruzova a okem viditelna hezky, ale muj fotak tomu dost bere (asi potrebuji novy telefon, at muzu fotit testy 🤣)
Mam hroznou radost, zatim je moc brzo, ale doufam, ze brzo Vam tu poslu test s daleko vyraznejsi carkou ❤️
Jste jediny kdo to vi, hned po testu jsem Vam to psala 🤣 Je to mazec, asi se zblaznim.. Vlastne jsem vubec necekala, ze uz 4 den tam neco bude.. delala jsem to “jen tak z nudy” 😁 🙈
Mam ohromnou radost, ikdyz to beru velmi opatrne a skromne 🙏🏻 ❤️
EDIT: tak po nahrani sem, je to videt jeste min 🙈 Takze asi zbytecna fotka 😀 🙈
@Kaari mě se zda, že tam také něco vidím, teda ale je to mazec, že už 4dny po, já něco takového sotva vykoukala 8den😁 tak moc držím pěsti ať sílí 🙏