KET duben 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
17.4.24 08:55

Ahojda holky, tak dnes prvni pozitivni vlastovka. Ja se odvazila testovat, jsem 9. den po KET a je tam :dance:

Zatim se tedy raduji opatrne, jedno biochemicke za mnou, jedno ZT v 7tt (zjisteno v 9 tt). Je to 10.transfer, 5.IVF, posledni mrazacek. Trochu stesticka uz by to chtelo.

Jinak s tim terminem, mne by pripadne vychazel na 25.12., takze Vanoce :lol:

Vsem drzim palecky :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
17.4.24 09:00

@Natao tak ten je uplne ukazkovy❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
17.4.24 09:01

@Natao Potichounku gratuluji a držím pěsti.  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
17.4.24 09:22

@Natao Paráda, hlavně ať sílí. 👏 🍀

Holky a jak ten termín počítáte? Podle začátku MS nebo podle transferu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
17.4.24 09:38

@Arte Miss Dekuji :kytka:

Ja pocitam pomoci kalkulacky tady na emiminu nebo na jakychkoliv jinych webovkach a zadavam bud termin MS a delku cyklu nebo zadavam termin poceti a to jest: Termin KET minus stari embrya, tj. minus pet dni vetsinou. Nebo termin, kdy nasazujes progesteron…A vzdy je ten termin plus minus jeden den stejny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
17.4.24 10:20

@Zarini tak v pondeli mam dorazit a pro zmenu k dr. Chovancovi😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.4.24 10:28
@Berunkas píše: Více

Sice mluví potichu, ale je v pohodě🙂Oni tam jsou všichni fajn. A to fakt jezdíš až z Prahy? To je mazec🙂V Praze si nic nezkousela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
17.4.24 10:52

@Zarini je takovy zvlastni ale nemuzu na nej rict krive slovo, vzdycky byl moc mily a vseobecne si ho i na netu chvali. Nezkousela, ani jsem tu nic nehledala, pri druhem potratu to tchyne resila s dr. Rumpikovou a ta rikala ze si nas vezme k sobe tak jsem to neresila. Pochazime s manzelem oba z Moravy (on Brno, ja Vsetin) a malovala jsem si to trochu jinak ale vsichni vime jak to je kdyz clovek planuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.4.24 11:02
@Berunkas píše: Více

Taky na něho nemám nic špatného, a umí i utěšit, když je člověk nervózní. Ty pocházíš ze Vsetína? Tak doufám, že dnes porazíte Kladno v hokeji😅Budu koukat 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
17.4.24 11:17

@Natao potichu gratuluji :srdce: já mám termín také 25.12.😁 měla jsem 6denni embryo😁 já tu machrovala jak vydržím do pátku a také jsem dnes neodolala, no něco pidi jsem tam vykoukala ale určitě ne takhle pěknou čárku, tak uvidíme v ten pátek 😁 jinak ZT mám za sebou taky takže to také zatím beru s velkou pokorou… 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
17.4.24 11:17

@Natao Tady jsem našla přímo kalkulačku, podle termínu transferu: https://dvecarky.cz/…e-transferu/ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
17.4.24 11:56

@Zubejka Dekuji moc :* Ja jsem si rikala, jestli ti nemam napsat, zda opravdu vydrzis do patku…

Tak treba spolu budeme pokracovat i v dalsi skupine TP prosinec 2024 :lol: To bych nam prala.

V patek bych chtela udelat jeste druhy test, zda carka sili a pak uz to necham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
17.4.24 11:58

@Arte Miss Nojoo, super :palec: Prekvapive mi to vychazi stejne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
17.4.24 12:01

@Natao Mně podle MS 10.1. a podle transferu 5.1., tak mi to přijde celkem dost rozdíl. 😄 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
17.4.24 12:03

@Arte Miss v tom pripade bych se ridila tim terminem dle transferu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie