Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Natao moc, moc, moc ti to přeji… Už jen aby sílil a bude vyhráno… ♥️ budu dál držet palečky… 🙂
Ono se stejne vylihne kdy uzna za vhodne😄kamaradka si taky krasne planovala prosincovy termin a 11.11. byla hodne prekvapena kdyz porodila😄
@Natao já mám ještě tři testy, tak pokud v pátek bude čárka, tak asi budu testovat až do úterní krve 😁 jen jsem teď asi víc nervózní než kdybych vydržela do pátku, ale občas mě píchá v podbřišku, tak jsem byla zvědavá jestli je to k MS (termín mám zítra) nebo k těhotenství 😁
@Zarini
Ahoj taky jsem měla svůj první ket včera
jak se cítiš dneska? ![]()
Ahoj, můžu se k vám také přidat?
Na KETu jsem byla 8.04, testovat mám 22.04. Věřím, že to s tím testováním i vydržím do 22.04 ![]()
V mém případě se jedná o úplně 1. IVF a KET, před tím bylo 2× neúspěšně IUI, těhotná jsem ještě nikdy nebyla, snažili jsme se asi rok, a pak už jsme rozhodli zkusit IVF, když to ještě jde na pojišťovnu… a za 2 měsíce mi bude 40. Jinak, v mrazáku mám ještě 1 embryo, tak to trošku dodává naději.
@Darina1224 ahoj,vitej v klubu😄 a drzim pesti at vse klapne❤️
@Darina1224 Vítej. Jsi dobrá, že to vydržíš.
Moc držím pěsti, ať tam toho 22. jsou dvě.
Jinak jsme na tom úplně stejně, taky mi bude za dva měsíce 40. ![]()
@Berunkas moc děkuji a také držím palce všem holkám z této skupiny, ať vše dopadne dobře a ať brzy uvidíme // ![]()
@Arte Miss díky moc
před tím mě nějak ten věk netrápil, ale teď si trochu vyčítám, že jsem do toho nešla dřív, no…
@A33 píše: Více
Ahoj, zatím se necítím velice nijak. Trosinku mě poboliva bříško, ale nic, co by se nedalo vydržet🙂co ty? Měla jsi pětidenní nebo šestidenní embryo?
Jeee holky! Chvilku jsem tu nebyla a tolik zprav a dokonce i par radostnych, to je parada 🤩 🤩
Predem moc gratuluji (zatim v tichosti) k dvoum carkam :smiling_face_with3_hearts: 🍀 🍀
A pak.. jsem hroooozne rada, ze nejsem jedinej blazen co bude testovat brzo a co vse tak zkouma.. super! Moc jste me potesily 🤣 ❤️ Musela jsem to dat precist manzelovi, on by mi to jinak neveril 😁
Termin si pocitam taky dle data poceti a to je datum KETu minus stari embrya - takze 5.denni embryo vlozene 15.4. mi vychazi na termin poceti 10.4.
Dle MS by to u me nevyslo, mam rizeny KET a je to cely nejaky prekopany 😀
Taky mě pobolívá bříško 🙂 pětidenní embryo a ještě 7 máme v mrazáku kdyby náhodnou 🙂
@A33 7,boze to je krasny cislo😄my mame 2 s genetikou a jedno bez
@A33 píše: Více
Sedm je nádhera 🙂My ještě 2 zamrazené s genetikou, kdyby náhodou. Ale já se budu modlit, ať to vyjde hned 🙂
Ale určitě jsou to kvalitní mrazáčci 🙂 nám se jich teda podařilo celkem 12 ale nechali jsme si 8 s nadějí že to bude stačit a snad vyjde 🙂