Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím, je tento tvar váčku v poradku?
Ukázkový cca 6tt mozna 7
Připojím se. Dnes sem byla na kontrole a váček mám stále kulatý. PM byla 28.12. a měla. bych být už v 7 týdnu. Před 14 dny jsme měla hcg 70 a o týden později 980. Dnes už mi krev nebrala… Velikost vajíčka dnes naměřila 9mm ale roste hrozně pomalu. Má obavy že neprospívá. Už by se měl váček tvarovat do elipsy a vidět srdíčko. To se zatím neděje. Počkáme ještě týden ale má obavy z potratu…je tu někdo z podobnou zkušeností? Díky moc. ![]()
Ahojte holky sem jelen ale když je gestačni váček v děloze znamená to že se vylučuje mimodeližni? ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte holky sem jelen ale když je gestačni váček v děloze znamená to že se vylučuje mimodeližni?
Bohužel ne, pokud není uvnitř jasně vidět zloutkovy váček, nebo embryo, může se jednat o tzv. pseudováček a ten se může tvořit u mimodelozniho těhotenství…já ho tam měla
@Anonymní píše:
Bohužel ne, pokud není uvnitř jasně vidět zloutkovy váček, nebo embryo, může se jednat o tzv. pseudováček a ten se může tvořit u mimodelozniho těhotenství…já ho tam měla
No řekla bych, ze na 99,9 % je těhotenství v děloze. Tvůj případ je hodně ojedinely
@Anonymní píše:
Ahojte holky sem jelen ale když je gestačni váček v děloze znamená to že se vylučuje mimodeližni?
Z velkou pravděpodobností ano.
Zdravím, je tento tvar váčku v poradku?