Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A co tomu dr zavolat? Nebo tam jít dřív?
O takových věcech se radí především s lékařem. Ne na netu …
@Šmoulice píše:
A co tomu dr zavolat? Nebo tam jít dřív?O takových věcech se radí především s lékařem. Ne na netu …
@Šmoulice píše:
A co tomu dr zavolat? Nebo tam jít dřív?O takových věcech se radí především s lékařem. Ne na netu …
S lékařem jsem mluvila, trvá na užívání. Já se snažím zjistit jestli někdo měl podobne příznaky. Většinou doktorum verim na 100% a beru jejich rady / doporučení velmi vážne. Jen mi tohle nepřipadá v pořádku. Mám stanovenou i denní dávku mnohem vyšší, než je doporučena a jsem z toho vycerpana.
Ahojte ![]()
Holky mám dotaz…vysadila jsem od ledna antikoncepci. V únoru se dostavily měsíčky. V březnu nic, tak jsem šla v půlce dubna na gyndu a závěr byl polycystické vaječníky. Píchla mi 2 ampule Agolutinu a za 5 dní se dostavilo krvácení. Poté 5 dní pauza a opět krvácení. Volala jsem na gyndu, protože jsem si měla nasadit 17. den Gynprodyl. Prý to nevadí, ať ho nasadím. Tak od 2. května beru Ascorutin 3×2tbl, železo a ten Gynprodyl, stále krvácím už asi 15. den a přijde mi, že víc, sem tam mě bolí podbříšek a zaspávám do práce. Nevolnosti po Gynprodylu nemám, ale dobře se mi po něm spí. Moje doktorka na gynekologii mi ještě řekla, že když krvácení nepřestane(což tak zatím vypadá), že nasadíme Norethisteron. A můj dotaz..měla jste to některá tak, nebo přijde Vám to jako dobrý postup nejdříve krvácení vyvolávat a pak stavět? Jsem už úplně mimo i z toho zaspávání a už mě to fakt nebaví, vím, že jsou mezi vámi holky, co se snaží roky, ale u mě to je měsíc nějakých intervencí a už jsem z toho hrozně otrávená a nevím jestli to zkusit jinde, nebo to nechat na přírodě… ![]()
Zdravím, teďka jsem V6+5 TT a gynekolog mi předepsal gynprodyl. Chtěla by jsem se zeptat na zkušenosti s tímto produktem… jak vám po to bylo když jste to začali brát? ![]()
Dobrý den, od 6TT užívám gynprodyl, hodně jsem špinila, teď jsem v 10TT a začíná mi po něm byt hodně špatně. Uvažuji o jeho vysazeni, lékař mi říkal o nežádoucích účincích a první týden byl úplné peklo, pak se to trosku zlepšilo. Nicméně tenhle týden jsem úplně mimo, hodně zvracim, málo jim, chytly mě migrény, na jídlo nedokážu ani pomyslet, jsem hodně malátná.. Nevím jestli to způsobují jen ty prášky nebo všeobecně se tohle děje v těhotenství.. setkal se mělo z vás s tímhle?
Na kontrolu jdu až 1.3. Do te doby mám leky užívat + ještě je mám předepsané na dost dlouho.
Omlouvám se pokud můj příspěvek nedává moc smysl, nedokážu vůbec normálně fungovat