Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pe-terka pohodě píši s tel tak mám překlep omluvám se ale rychle jsem psala aby rychle dostala alespoň nějakou odpověď… Vám se to nikdy nestalo ![]()
@Goldie 123 píše:
@pe-terka pohodě píši s tel tak mám překlep omluvám se ale rychle jsem psala aby rychle dostala alespoň nějakou odpověď… Vám se to nikdy nestalo
nestalo. Ale nějak si neumím představit, že by se takové potíže projevily až tři roky po potratu, ty by nastaly daleko dřív. Neměl na mysli výtěr, bud bakteriologii nebo cytologii? To jsou bud mikrobiální patogeny (třeba plísně) nebo změny na buněčných stěnách, prekancerozy.
Omlouvám se nejsem Česká od Malička jsem žila v Canade, v Česku jsem pár let já tady řeším a ptám se na něco co je pro mě důležité a vy řešíte jak píši co jste to vůbec za Ženský
asi máte nějaké trauma končím nemá to cenu lidi jsou zlý a budou ruším vás.
@Goldie 123 píše:
Omlouvám se nejsem Česká od Malička jsem žila v Canade, v Česku jsem pár let já tady řeším a ptám se na něco co je pro mě důležité a vy řešíte jak píši co jste to vůbec za Ženskýasi máte nějaké trauma končím nemá to cenu lidi jsou zlý a budou ruším vás.
dvě výmluvy takhle rychle za sebou? tak ne, chytrý telefon tuhle kravinu nenapoví. A ne, ani v Canadě se to slovo nepíše takhle - ani anglicky, ani francouzsky.
Tak to zkus ještě jednou a bez výmluv.
To byla jako u gyndaře? Jsem bádal, jakého kolegu vlastně navštívila. Hlavně nekomolit slova, třeba při žádosti o vypsání potvrzení - Vyližte mi to, prosím.
Snad tě to vyděsilo natolik, že budeš chodit preventivně tak jak se má!!! ![]()
@Doctus píše:
To byla jako u gyndaře? Jsem bádal, jakého kolegu vlastně navštívila. Hlavně nekomolit slova, třeba při žádosti o vypsání potvrzení - Vyližte mi to, prosím.
@Goldie 123 píše:
Omlouvám se nejsem Česká od Malička jsem žila v Canade, v Česku jsem pár let já tady řeším a ptám se na něco co je pro mě důležité a vy řešíte jak píši co jste to vůbec za Ženskýasi máte nějaké trauma končím nemá to cenu lidi jsou zlý a budou ruším vás.
Pro jistotu jsem se zeptala překladače na Google, a ten mi řekl, že gynekolog je v angličtině gynecologist. Tak teda nevím, ten tvůj chytrý telefon je vážně vrták ![]()
@Goldie 123 píše:
Omlouvám se nejsem Česká od Malička jsem žila v Canade, v Česku jsem pár let já tady řeším a ptám se na něco co je pro mě důležité a vy řešíte jak píši co jste to vůbec za Ženskýasi máte nějaké trauma končím nemá to cenulidi jsou zlý a budou ruším vás.
Mě napadlo hned, že zakladatelka je cizinka. Je trapné se navážet do cizinců, kteří se snaží mluvit nebo psát česky. Chtěla bych vidět, jak se vám někdo pošklebuje za vaši „hotentot“ English
Cizinec vás totiž i za mizernou angličtinu pochválí, narozdíl od nás.
@Veveří píše:
Mě napadlo hned, že zakladatelka je cizinka. Je trapné se navážet do cizinců, kteří se snaží mluvit nebo psát česky. Chtěla bych vidět, jak se vám někdo pošklebuje za vaši „hotentot“ EnglishCizinec vás totiž i za mizernou angličtinu pochválí, narozdíl od nás.
Ale ona není cizinka.
@Veveří píše:
Mě napadlo hned, že zakladatelka je cizinka. Je trapné se navážet do cizinců, kteří se snaží mluvit nebo psát česky. Chtěla bych vidět, jak se vám někdo pošklebuje za vaši „hotentot“ EnglishCizinec vás totiž i za mizernou angličtinu pochválí, narozdíl od nás.
že je cizinka, to mi nevadí. vadí mi, že se vymlouvá jak šestileté děcko. A i to je schopné vymyslet inteligentnější výmluvu.