Po třech letech na gynekologii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.6.20 18:51

@pe-terka pohodě píši s tel tak mám překlep omluvám se ale rychle jsem psala aby rychle dostala alespoň nějakou odpověď… Vám se to nikdy nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.6.20 18:55
@Goldie 123 píše:
@pe-terka pohodě píši s tel tak mám překlep omluvám se ale rychle jsem psala aby rychle dostala alespoň nějakou odpověď… Vám se to nikdy nestalo :nevim:

nestalo. Ale nějak si neumím představit, že by se takové potíže projevily až tři roky po potratu, ty by nastaly daleko dřív. Neměl na mysli výtěr, bud bakteriologii nebo cytologii? To jsou bud mikrobiální patogeny (třeba plísně) nebo změny na buněčných stěnách, prekancerozy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.20 19:00

Omlouvám se nejsem Česká od Malička jsem žila v Canade, v Česku jsem pár let já tady řeším a ptám se na něco co je pro mě důležité a vy řešíte jak píši co jste to vůbec za Ženský :( asi máte nějaké trauma končím nemá to cenu lidi jsou zlý a budou ruším vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.6.20 19:01
@Goldie 123 píše:
Omlouvám se nejsem Česká od Malička jsem žila v Canade, v Česku jsem pár let já tady řeším a ptám se na něco co je pro mě důležité a vy řešíte jak píši co jste to vůbec za Ženský :( asi máte nějaké trauma končím nemá to cenu lidi jsou zlý a budou ruším vás.
:lol: to jsme vážně nečekaly :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
24.6.20 19:02

Tak proč si to nezjistíš na internetu, jak se to píše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
24.6.20 19:07

@Goldie 123

dvě výmluvy takhle rychle za sebou? tak ne, chytrý telefon tuhle kravinu nenapoví. A ne, ani v Canadě se to slovo nepíše takhle - ani anglicky, ani francouzsky.

Tak to zkus ještě jednou a bez výmluv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
24.6.20 19:12

To byla jako u gyndaře? Jsem bádal, jakého kolegu vlastně navštívila. Hlavně nekomolit slova, třeba při žádosti o vypsání potvrzení - Vyližte mi to, prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
24.6.20 19:24

Snad tě to vyděsilo natolik, že budeš chodit preventivně tak jak se má!!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
25179
24.6.20 19:27
@Doctus píše:
To byla jako u gyndaře? Jsem bádal, jakého kolegu vlastně navštívila. Hlavně nekomolit slova, třeba při žádosti o vypsání potvrzení - Vyližte mi to, prosím.
:mrgreen: to by byl ale od „chytrého telefonu“ vážně podraz :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.6.20 19:31
@Goldie 123 píše:
Omlouvám se nejsem Česká od Malička jsem žila v Canade, v Česku jsem pár let já tady řeším a ptám se na něco co je pro mě důležité a vy řešíte jak píši co jste to vůbec za Ženský :( asi máte nějaké trauma končím nemá to cenu lidi jsou zlý a budou ruším vás.

Pro jistotu jsem se zeptala překladače na Google, a ten mi řekl, že gynekolog je v angličtině gynecologist. Tak teda nevím, ten tvůj chytrý telefon je vážně vrták 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
24.6.20 19:35
@Goldie 123 píše:
Omlouvám se nejsem Česká od Malička jsem žila v Canade, v Česku jsem pár let já tady řeším a ptám se na něco co je pro mě důležité a vy řešíte jak píši co jste to vůbec za Ženský :( asi máte nějaké trauma končím nemá to cenulidi jsou zlý a budou ruším vás.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
24.6.20 19:55

Rakovinu ani geny nevyčůráš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5625
24.6.20 20:49

Mě napadlo hned, že zakladatelka je cizinka. Je trapné se navážet do cizinců, kteří se snaží mluvit nebo psát česky. Chtěla bych vidět, jak se vám někdo pošklebuje za vaši „hotentot“ English :lol: Cizinec vás totiž i za mizernou angličtinu pochválí, narozdíl od nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
24.6.20 20:52
@Veveří píše:
Mě napadlo hned, že zakladatelka je cizinka. Je trapné se navážet do cizinců, kteří se snaží mluvit nebo psát česky. Chtěla bych vidět, jak se vám někdo pošklebuje za vaši „hotentot“ English :lol: Cizinec vás totiž i za mizernou angličtinu pochválí, narozdíl od nás.

Ale ona není cizinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
24.6.20 20:56
@Veveří píše:
Mě napadlo hned, že zakladatelka je cizinka. Je trapné se navážet do cizinců, kteří se snaží mluvit nebo psát česky. Chtěla bych vidět, jak se vám někdo pošklebuje za vaši „hotentot“ English :lol: Cizinec vás totiž i za mizernou angličtinu pochválí, narozdíl od nás.

že je cizinka, to mi nevadí. vadí mi, že se vymlouvá jak šestileté děcko. A i to je schopné vymyslet inteligentnější výmluvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí