Po třech letech na gynekologii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5628
24.6.20 20:57
@Goldie 123 píše:
Omlouvám se nejsem Česká od Malička jsem žila v Canade, v Česku jsem pár let já tady řeším a ptám se na něco co je pro mě důležité a vy řešíte jak píši co jste to vůbec za Ženský :( asi máte nějaké trauma končím nemá to cenu lidi jsou zlý a budou ruším vás.

@hanka.br a toto je jako co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15149
24.6.20 21:01

@Veveří a ty jako věříš všemu? V jaké zemi se gynekolog píše s i??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
24.6.20 21:04
@Veveří píše: @hanka.br a toto je jako co?

To je taková pohádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
24.6.20 21:07
@Veveří píše: @hanka.br a toto je jako co?

To vytáhla hned, jak jí nikdo neuvěřil „překlepy na telefonu“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5628
24.6.20 21:17

@karkarka obecně nevěřím na netu ničemu a nikomu :mrgreen: Tady kecají a přehánějí úplně všichni. Ale měla jsem potřebu se cizinky zastat :hug: I já používám AJ a děkuji tolerantním posluchačům, že nemají potřebu ze mě dělat blbce, protože k dokonalosti mám opravdu daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
24.6.20 22:10

Náhodou, „česká angličtina“ má ve světě úspěch…

Your eyes September
He is lubricated like a fox
It is one

:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.6.20 22:14
@Veveří píše:
Mě napadlo hned, že zakladatelka je cizinka. Je trapné se navážet do cizinců, kteří se snaží mluvit nebo psát česky. Chtěla bych vidět, jak se vám někdo pošklebuje za vaši „hotentot“ English :lol: Cizinec vás totiž i za mizernou angličtinu pochválí, narozdíl od nás.

Promin, ale toto je nejspíš výmluva. Najdi si, jak se anglicky řekne gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
24.6.20 22:20

Tak proc se cizinka nesveruje na foru ve svem rodnem jazyce? Internet nezna hranic. Leda ze by byla ze Severni Korey.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5628
24.6.20 22:57

@pe-terka vím to, ale když vidím, jakých zvěrstev se na češtině dopouštějí i novináři, tak nějaká paní z emimina mě nechává absolutně chladnou. Ale jo, měla jsem potřebu se jí zastat. Tímhle bych ale ukončila tuhle lingvistickou debatu o ničem, která je úplně OOT :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.6.20 07:52
@Veveří píše:
@pe-terka vím to, ale když vidím, jakých zvěrstev se na češtině dopouštějí i novináři, tak nějaká paní z emimina mě nechává absolutně chladnou. Ale jo, měla jsem potřebu se jí zastat. Tímhle bych ale ukončila tuhle lingvistickou debatu o ničem, která je úplně OOT :kytka:

tak novinářům podle mě nejvíc zavařuje shoda přísudku s podnětem, čas od času chybná interpunkce.
Tuto lingvistickou debatu za bezpředmětnou nepovažuji. Ptž pokud by paní kdekoli napsala slovo gynekolog svým specifickým způsobem, budou se na ni dívat šokovaně, pokud vůbec pochopí, co má na mysli. Takže jí trocha osvěty nezaškodila, tohle rozhodně není malá chybka hodná tolerance.
Ale souhlasím, že už stačilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42407
25.6.20 07:57
@pe-terka píše:
ginegolog mi přijde ještě o dvě třídy horší…Mě to přišlo jak nějakej divnej geolog :jazyk: :mrgreen:

geolog přes jeskyňky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.6.20 08:03
@Betty MacDonald píše:
geolog přes jeskyňky :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
25.6.20 08:11
@hanka.br. píše:
Ale ani ne, jen mě to prostě zarazilo. To se často nevidí.

Ale vidí, moje kamarádka na to taky kašlala. No já zase kašlala na plicní, někdy se stane, že něco neustále odkládáš. Odsuzovat člověka mi přijde mimo mísu, jak si ji tím pomohla?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
25.6.20 08:11

Zakladatelka je asi z etnika, kde se píše gynekolog s měkkým „i“ a rakovina se dá prostě vyčůrat no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
25.6.20 08:21

@Veveří s takovymi „cizinci“ se setkavam v praxi, na par let frnknou k pribuznym do kanady nebo vb, nejhur dopadaji deti. Neumi ani cesky, ani anglicky.

Příspěvek upraven 25.06.20 v 08:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria