Zlepšení pozornosti - Ginkgo biloba?

9622
9.10.11 21:04

Ginkgo biloba

Pěkný večer přeju :)

Já se teda učím, tak moc pěkný není…a usínám u toho :roll: A tak mě v nouzi nejvyšší napadlo (protože kafe mi nepomáhá a nikdy nepomáhalo), jestli bych třeba neměla zkusit nějakou ginkgo bilobu nebo něco podobného na zlepšení pozornosti a schopnosti se soutředit :think:

Pomohlo vám někdy něco takového, máte s tím zkušenosti? Já sem v tomhle trošku nevěřící Tomáš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14048
9.10.11 21:19

pomahaly mi energy tycinky z lekarny a kofeinove zvykacky a to na me kafe taky nezabira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
9.10.11 21:20

jA BRALA GINKO BILOBA NA ŽÍLI,TEDA DO TĚHOTWENSTVÍ.tED POTREBUJU NĚCO JINÝHO,ALE JEŠTĚ KOJIM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
9.10.11 21:24
jizvíková píše:
pomahaly mi energy tycinky z lekarny a kofeinove zvykacky a to na me kafe taky nezabira

Díky :palec: Vyzkouším ty žvýkačky, jíst bych po nocích zrovna nemusela :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
9.10.11 21:53
kaaaca-h píše:
jizvíková píše:
Díky :palec: Vyzkouším ty žvýkačky, jíst bych po nocích zrovna nemusela :roll: :lol:

chápu a moc dobře znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
9.10.11 22:20

mně pomohla guarana :) Ale pak jsem asi 3 dny vkuse nemohla usnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
9.10.11 22:40
Vichrice píše:
mně pomohla guarana :) Ale pak jsem asi 3 dny vkuse nemohla usnout :)

No dobrý, tak to se zas bude hodit na zkouškové :lol: :palec: Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
10.10.11 06:49

Já jedla ginko bilobu na studené ruce a nohy,ale že by se mi zlepšil mozek nebo že steplaly ruce?Ani nápad.Ruce studené a mozek na stejné úrovni:-))

• Citovat
  • Upravit
24798
10.10.11 08:21
levmah28 píše:
Já jedla ginko bilobu na studené ruce a nohy,ale že by se mi zlepšil mozek nebo že steplaly ruce?Ani nápad.Ruce studené a mozek na stejné úrovni:-))

Stejná zkušenost… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
10.10.11 08:37

Já brala gingo před maturou a… no placebo efekt je super věc, ale žádná extra změna se neudála. Tak jsem najela na Maté s přídavkem guarany a bylo mi hej, jen když jsem to přepískla, tak jsem nespala vůbec a napadaly mě takový věci, že to do dnes nechápu. A co mi pomáhá zaručeně je ženšen, ten mě probudí vždycky. Kafe mě uspává, tabletkám nevěřim, tak hold vítězí čaj a bylinky. Jen když se to s tím čajem přežene, tak je ráno horší než s kocovinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
10.10.11 11:11

Ähoj,
já brala Ginkoprim a ve velkém množství, do toho do sebe lila kafe a spousty vody. Nevím, jestli to bylo placebo nebo to fakt pomohlo. V každém případě jsem brala jednou tak velké množství než se doporučovalo a po vysazení jsem byla neskutečně mimo, pomale jsem ani nevěděla jak se jmenuji a kde bydlím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
10.10.11 11:23

Ahoj, tak já musím napsat dobrou zkušenost s ginko. Manžel má někdy období, kdy je hrozně unavený z práce a i když se dost vyspí,tak je prostě vyřízenej.Pracuje hlavou, ne manuálně.Na tohle období teď už vždycky začne užívat nějaký multivit. doplněk a ráno si dá tabletku Ginkgo biloba (teď má GinkiMax) a fakt mu to pomáhá. Prostě je čilejší a večer neusíná o půl devátý,tak si myslím, že to zabírá.Ale těžko říct, jestli je to těma vitamínama nebo ginko…

• Citovat
  • Upravit
573
10.10.11 12:55
Laaja píše: Ähoj,
já brala Ginkoprim a ve velkém množství, do toho do sebe lila kafe a spousty vody. Nevím, jestli to bylo placebo nebo to fakt pomohlo. V každém případě jsem brala jednou tak velké množství než se doporučovalo a po vysazení jsem byla neskutečně mimo, pomale jsem ani nevěděla jak se jmenuji a kde bydlím :mrgreen:

Tak je pravda, že když sem fakt potřebovala, tak jsem toho ginka taky brala asi dvakrát tolik a nějakej efekt, byť krátkej, to určitě mělo. Ale moje orl mi říkala, že pokud je to do nějakýho množství tý pčinný látky, tak by fakt bylo potřeba to brát hodně dlouhodobě a třeba po třech měsících by to účinek mělo. Ale taky mluvila o tom, že přímo ona má k dispozici nějakej preparát, kterej předepisovala, kde je tý učinný látky xkrát víc a to že zabírá skvěle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.9.20 19:57

Chtěla bych oživit diskuzi a zeptaat se, s jakou tou GB máte přímo zkušenost, já jsem našla na nutraday, že mají veganský produkty a kvalitní výrobky z USA…máte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
21.10.20 21:08

Ahoj, já ho tam kupuju a pohoda ;-) jsou to kvalitní věci na tom nutraday

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie