Glycerinové čípky

Anonymní
23.2.11 12:13

Glycerínové čípky

Ahoj holky,
potřebuji poradit od všech, co glycerínové čípky užíváte. Po porodu mě trápí silná zácpa, bohužel tohle pondělí byla stolice tak tuhá a objemná, že jsem myslela že opět rodím a pěkně jsem si celý den protrpěla. Koupila jsem si v lékárně čípky a chtěla si hned jeden zavést,ale v návodu píší, že pokud je konečník s trhlinkami či krvácivým hemeroidem, tak se nemá užívat. Od pondělí mám konečník citlivý a bolavý a krvácení bylo jen ten jeden den. Myslíte, že bych si ho neměla dávat? Díky a omluvte anonym.T.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
197
23.2.11 12:46

ahoj, nechceš raději zkusit přírodní kapičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
23.2.11 13:09

ahoj moje příbuzná měla podobné problémy většinou stačí omezit maso a bílé pečivo zařadit více vlákniny a hodně pít obyčejnou vodu .
Léta užívala Gutalax bez toho se ani neto a pak změnila jídelníček začala se více pohybovat a šlo to .Po 15letech co do sebe rvala ty léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.2.11 13:17

Zkus Lactulosu, je šetrná a účinná. Koupíš v lékárně.
 http://www.docsimon.cz/…rup-200ml-50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.11 13:30

Díky za rady, ale mě jde spíš o momentální vyprázdnění. Už užívám vlákninu, hodně piju a pohyb mám teda veliký. Nechci používat žádné projímadla, jen jsem chtěla pomoci odejít zbývající stolici,která by měla díky čípkům změknout a lépe odejít :nevim: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.11 13:37

Používala jsme gylc.čípek už během těhotenství, ke konci jsem trpěla šílenou zácpou, měla jsem i hemeroid, ovšem ten nekrvácel. Bez čípku bych se ani po týdnu nevyto :-?.
Porod jsem měla těžký, hodně šití potom, steh i na konečníku. V porodnici se ptali, zda jsem byla na velké, ale já jsem neměla potřebu, ani s čípkem to nešlo.
Doma jsem potom ještě asi 4× čípek použila, nevadilo to ani hemeroidu ani šití.

• Citovat
  • Upravit
291
27.12.13 21:09

Ahoj holky, resim stejny problém. Ted na konci tehu se mi objevil jeden malinky hemeroid, vubec nebolel, nekrvacel nic, ale prestala jsem brat horcik a stolice je tuzsi a proste to moc nejde a mela jsem i krev po velke. Doktorka mi napsala glyc. cipky, ale pisou, ze by se nemely zavadet, když jsou trhlinky, tak nevim jestli jo nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
27.12.13 21:14

Normálně zavádějte, sice píšou že ne, ale nic se nestane. Je to jen olej neublíží. Alespoň bude pokoj od zácpy, fungují perfektně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
27.12.13 21:36

@Misulka33 diky,tak to jsem rada, ze nemusim mit strach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
27.12.13 22:06

Taky jsem s tím měpa problém a čípky používala. Ještě jsem si koupila krém z dubové kůry. Ten mi vždycky pomohl na to bolavé místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí