Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lama Lama godasal beru jelikoz mi zjistily velkou srazlivost krve a jsem po 3 potratech a uz 7let se snazime o miminko ![]()
@Srabek píše:
@Lama Lama godasal beru jelikoz mi zjistily velkou srazlivost krve a jsem po 3 potratech a uz 7let se snazime o miminko
A velkou srážlivost v jakém smyslu? Co konkrétně za probém?
Ovlivnit krvácení to může, cyklus spíše ne. Přibírání na váze NE. NO a nafouklé břich… může to způsobit různé žaludeční potíže. Ale že by se to projevovalo nafouknutím břicha, s tím jsem se ještě nesetkala.
@Lama Lama no je to uplne stejne jako pred klasickou Ms, ale s tou to vzdycky odejde a ted nic, teda az na ten prirustek vahy. od zaludku to urcite neni mam spise nafouklej spodek. nemit toho 4.5. Ms myslela bych si ze jsem tehotna… A prave ze to vse zacalo jak rikam 14 dni po tom co sem to zacala brat a stale pokracuje. A srazi se mi hodne krev a samozrejme napr v tehotenstvi este vice tak proto mi ho nasadily… Sem jako trubka ja vim ale prave je mi to takovy divny a nechci volat doktorce zbytecne…
@Srabek píše:
@Lama Lama no je to uplne stejne jako pred klasickou Ms, ale s tou to vzdycky odejde a ted nic, teda az na ten prirustek vahy. od zaludku to urcite neni mam spise nafouklej spodek. nemit toho 4.5. Ms myslela bych si ze jsem tehotna… A prave ze to vse zacalo jak rikam 14 dni po tom co sem to zacala brat a stale pokracuje. A srazi se mi hodne krev a samozrejme napr v tehotenstvi este vice tak proto mi ho nasadily… Sem jako trubka ja vim ale prave je mi to takovy divny a nechci volat doktorce zbytecne…
co přesně znamená sráží se mi hodně krev? má to nějaký název?
Já mám po godasalu delší a silnější MS. A tloustnu teda spíš z rozhozených hormonů.
@Lama Lama nazev zadny nerikali jen ze se mi vic srazi krev
@Keshi no ja normalne nepribiram vubec a Ms mam normalni jako vzdy jen pravidelnejsi
@Srabek píše:
@Lama Lama nazev zadny nerikali jen ze se mi vic srazi krev
@Keshi no ja normalne nepribiram vubec a Ms mam normalni jako vzdy jen pravidelnejsi
Tak nějakou zprávu máš, ne?
Tam přeci není napsaný - hodně se sráží krev, doporučuji Godasal 1-0-0 ![]()
@Srabek píše:
Prikladam ti zpravu at to nenapisu spatne
Podle toho žádnou poruchu srážlivosti nemáš, byly vyloučeny.
Spíš to vypadá na zkoušku naslepo.
@Lama Lama vyloucena byla mutace ne srazlivost jsou k tomu este vysledky a tam mam zvysenej P _D-dimer kde je tolerance ( 0,00-0,50) a ja mam 0,54 a pak este P-APTT -ratio (0,80 - 1,20) a ja mam 1,26 proto ty leky
a mam este gilberta ale ten mam od 14 let ale gen tohle taky nezpusobuje, proto mi jde spis o to jesti moje obtize muze zpusobovat ten godasal
@Srabek píše:
@Lama Lama vyloucena byla mutace ne srazlivost jsou k tomu este vysledky a tam mam zvysenej P _D-dimer kde je tolerance ( 0,00-0,50) a ja mam 0,54 a pak este P-APTT -ratio (0,80 - 1,20) a ja mam 1,26 proto ty lekya mam este gilberta ale ten mam od 14 let ale gen tohle taky nezpusobuje, proto mi jde spis o to jesti moje obtize muze zpusobovat ten godasal
spíš ne. resp. jsem se s tím ještě nesetkala ani o tom neslyšela.
K tomu aPTT - vyšetřili ti lupus antikoagulans? To by mohlo být tím a souviset s potraty.
D-dimer, to je jen o chlup, to bych vůbec neřešila.
@Lama Lama prave ze vsechny uplne vsechny ostatni vysledky jsou v poradku. a u tohohle mi doktorka rekla ze je to jasny ze mam brat ten godasal a kdyz otehotnim tak me budou hlidat
@Srabek píše:
@Lama Lama prave ze vsechny uplne vsechny ostatni vysledky jsou v poradku. a u tohohle mi doktorka rekla ze je to jasny ze mam brat ten godasal a kdyz otehotnim tak me budou hlidat
Ale jo, dělá se to tak. A nemyslím, že je to špatně.