Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, usilovně se teď věnuji výběru golfek a zatím mě zaujaly tyto:
Golfáče C 5 jsou novým modelem golfových holí značky Chicco. Jsou lehké, kompaktní a s celou řadou doplňků. Jejich součástí je nákupní košík, boudička pro celoroční použití, polstrovaný nánožník a pláštěnka. Golfáče mají exkluzivní design: elipsová konstrukce rámu jim dodává módnost a eleganci. Jsou lehko ovladatelné, mají dvojité zajištění proti složení a po složení zaberou velice málo prostoru. Jsou vybaveny úchytkami, pomocí kterých je lze přenášet jako malé cestovní zavazadlo.
Vlastnosti:
nová moderní konstrukce pro snadné skládání kočárku - lze jej složit jednou rukou
odpružení předních i zadních koleček
5-ti bodový bezpečnostní pás
zadní spojené brzdy zajistí bezpečné zabrzdění kočárku
pevná podpěra nohou
přední otočná kolečka se samocentrujícím systémem a možností aretace
madla z měkkého a protiskluzového materiálu
polohovací opěrka nohou nastavitelná do dvou pozic
polohovací opěrka zad
velký a praktický nákupní košík
boudička pro celoroční použití
polstrovaný nánožník
pláštěnka
Hmotnost: 6,3 kg
Rozměry: 108×85×46,5 cm
Cena s DPH: 2795,–
Nemáte s ním některá zkušenost nebo co si o tom myslíte? Co by měly golfky umět apod… Prosím, poradíte? ![]()
Díky moc. Lucie a Vilík 6,5měsíce
Luci,
zkušenost s nimi nemám, ale každopádně podle popisu nevypadaj špatně. Nejlepší však je, když vyrazíš někam, kde je můžeš vyzkoušet - dát do nich Vilíka, zkusit, jak by se ti nosily i s prckem, omakat si je, zkusit s nima popojet, složit. Vyzdvihla bych, že by měly být polohovatelné co nejvíce do lehu.
Hodně štěstí př ivýběru
GaB
Díky Gabi, myslela jsem na tebe, že by tě mohly zaujmout.
. Nejlevnější jsem je našla v caryfuku.
L+V
Luci,
díky, že jsi na mě myslela ![]()
Já jsem v pátek na čáryfukovi objednala ty Coneco Rider. Sice pak holky na chatu hodily odkaz na www.klokane.cz, kde jsou ještě o stovku levnější, ale už bylo pozdě, měla jsem objednáno a zaplaceno. Levně měli i na www.probaby.cz, ale měly starší model a tam jsem si nebyla za žádnou cenu vybrat barvu
![]()
Závěrem snad můžu říct jen to, že jsem ráda, že už to je za mnou a že se kepu, až mi dorazej… ![]()
GaB