Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminy, mám dotaz, v březnu chci na veletrh do Brna a pořídit nějáký golfáček,at pak vím naco tam koukat, chtěla bych lehký, skladný, polohovatelný a se zábranou mezi nožkama ,aby prcek nepropadl.Ale zárověn bych chtěla aby to nebyl nějáký pidi golfáč,ale aby se mi do toho vešel prcek se zimním fusakem i ve 2 letech.
Máte někdo nějáký tip? děkuji moc za rady, odkazy, tipy. ![]()
My mame Espiro Magic a jsem max. spokojena, mala bude mit v zime rok a troufam si rict, ze ho uz mame dokonce, jsem MAXIMALNE a jeste jednou maximalne spokojena ![]()
taky mam espiro magic - trojkolku se spojenou rukojeti…a je paradni
jiank muj ideal je zapp ![]()
My mame ctyrkolku.
Muzu rict, ze nejvice urcite ocenuju tu spojenou rukojet, protoze jinak bych si to nedakzala predstavit s jednou rukou ridit!!!!
Já mám Liru 4 - stejný jako Espiro, akorát nemá spojenou rukojeť.
Jsem s ní spokojená maximálně a dokonce projede snad každý terén
a jde v pohodě řídit jednou rukou. ![]()
weruuunka píše:
Já mám Liru 4 - stejný jako Espiro, akorát nemá spojenou rukojeť.Jsem s ní spokojená maximálně a dokonce projede snad každý terén
a jde v pohodě řídit jednou rukou.
Ja jsem prave mela pujceny kvuli reklamaci kocar bez spojene rukojieti a nemohla jsem vencit psa ani jit s destnikem… ![]()
Barca12345 píše:weruuunka píše:Ja jsem prave mela pujceny kvuli reklamaci kocar bez spojene rukojieti a nemohla jsem vencit psa ani jit s destnikem…
Já mám Liru 4 - stejný jako Espiro, akorát nemá spojenou rukojeť.Jsem s ní spokojená maximálně a dokonce projede snad každý terén
a jde v pohodě řídit jednou rukou.
Já jsem se toho taky bála, hlavně když potřebuju jezdit v terénu a fakt se to dá v pohodě.
![]()
JO ta spojená rukojeť je podle mě taky lepší, takže nato, se chci taky zaměřit na tom veletrhu, tkaže koukám že zatím vede Espiro Magic
no jen pište dál maminy,at můžu pak z čeho vybírat ![]()
Gábííí píše:
Inglesina Zippy,jsem maximálně spokojená!
No, Iglesina miva ponekud vyssi ceny, tak i od toho se to odviji, tedy alespon u nas, jinak jsou to kocary pekne! ![]()
Barca12345 píše:Gábííí píše:No, Iglesina miva ponekud vyssi ceny, tak i od toho se to odviji, tedy alespon u nas, jinak jsou to kocary pekne!
Gábííí píše:
Ano,to je pravda.Původně jsem takhle drahý nechtěla,i když jsem do něj byla zamilovaná,ale my jsme nějaké ty penízky dostali,tak jsme si řekli,že to bude dobrá investice a udělali si radost
Barca12345 píše:Gábííí píše:No, Iglesina miva ponekud vyssi ceny, tak i od toho se to odviji, tedy alespon u nas, jinak jsou to kocary pekne!
Koukala jsem a cekala jsem vetsi palku!
Me vysel cely sportak se vsimk prislusenstvim (plastenka, taska, fusak) cca 4600 Kc - tak to az takovy rozdil neni no… ![]()
Barca12345 píše:Gábííí píše:Koukala jsem a cekala jsem vetsi palku!
Ano,to je pravda.Původně jsem takhle drahý nechtěla,i když jsem do něj byla zamilovaná,ale my jsme nějaké ty penízky dostali,tak jsme si řekli,že to bude dobrá investice a udělali si radost
Inglesina Zippy,jsem maximálně spokojená!Me vysel cely sportak se vsimk prislusenstvim (plastenka, taska, fusak) cca 4600 Kc - tak to az takovy rozdil neni no…
Gábííí píše:
platila jsem včetně tašky na ně 8.600kč a to jsem ještě dostala malinkou slevu
Barca12345 píše:Gábííí píše:Koukala jsem a cekala jsem vetsi palku!
Inglesina Zippy,jsem maximálně spokojená!Me vysel cely sportak se vsimk prislusenstvim (plastenka, taska, fusak) cca 4600 Kc - tak to az takovy rozdil neni no…
Ok, tak sis asi neco dokupovala, na internetu byl za 6300 Kc… ![]()