Golfáč TAKO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9356
1.1.06 21:52

Golfáč TAKO

Ahoj,prosím o radu.Nedávno jsem v obchodě objevila tento golfáč a zamilovala jsem se do něho.Máte s ním někdo skušenosti.Bojím se,abych nekoupila kočár,který bude pořád někde na reklamaci.
Původně jsem se dívala na Chicco C5.Prosím poraďte.
 Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7584
2.1.06 18:52

Mame kocar Tako jako 4 kombinaci a je mizerny. Takze tuto znacku uz bych si rozmyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
2.1.06 21:47

Nemám vůbec žádnou zkušenost s tímto kočárkem, ale dívala jsem se na něj na netu a vypadá hooodně fórově, já osobně bych ho nebrala, to Chicco C5 vypadá mnohem lépe.

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
2.1.06 23:40

Ahoj,
máme golfáč Tako. Jsem s ním celkem spokojená, ale už byl na reklamaci (prasklá pružina u kola).
Kupovala jsem ho kvůli poměru ceny a vybavení (za cca 3000 měl pláštěnku, nánožník, koš, boudu, polohování zad a nožiček…). Ale zjistila jsem, že dneska se tohle dá koupit úplně běžně u většiny golfáčů za tuto cenu a mnohem „zvučnějčích jmen“. Takže teď už bych do Taka nešla a radši si koupila něco jiného.

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
7.1.06 22:33

Ahoj Dano,
taky mám golfky Tako - kupovala jsem je už použité,ve velice dobrém stavu v záruční lhůtě. Jezdím s nima hodně už asi rok a jsem docela spokojená. Má pár much (ale který kočárek je nemá,že?:) jako třeba polohování zádíček - musíš ovládat oběma rukama. Taky je pravda, že na manžela (má něco málo přes 180cm) je nízko rukojeť, takže kočárek neřídí. Mně se na tom kočárku líbí to, že je pro dítko prostorný (mám cvalíka) a přesto s ním můžu sama nastoupit do tramvaje když není nikdo po ruce.
Toliko to nejpodstatnější. Hodně štěstí při nákupu přeje Charlieep.
(mám tři kočáry, vím o čem píšu:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect