Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, potřebuji poradit, už několikrát jsem byla rozhodnuta pro některé golfky, ale vždy jsem si to rozmyslela ( nejsem spokojena s váhou, polohuváním, cenou..) Potřebuji něco lehkého 6-8kg, polohovatelného a cenově tak mezi 2000-3000Kč, sporťák mám . Díky moc za každou radu. M.
Já si teď koupila ABC Design Mobile, váha 6,9kg, polohování do lehu anebo do sedu a mezi tím si nastavíš pomocí řemínků jakoukoliv polohu, velkej košík, větší kolečka, spojená rukojeť, stojí něco kolem 2.400,–, fakt se snima perfektně manipuluje, přední kolečka se dají zaaretovat. Jen jednu vadu jsem teda zatím našla, okýnko na zadní straně, malej tam pořád zaklání hlavičku, jinak mě nic nenapadá.
Ahoj,dokonalé golfky asi neexistují,to ti tady potvrdí všechny maminky.Na každých se něco najde.Já osobně mám Pierre cardin ultralight,váží 8,5kg,spojená rukojeť,veliký nákupní koš,skládání jednou rukou-na placku,pevné polohování zad a nohou,odpružený,prací potah.To jsou pozitiva a teď negativa: když hodně nacpeš koš pod kočárkem,tak tím jak to sedí na brzdě( spojená) tak brzdí.Jinak sem spokojená.Stojí v rozmezí 2800-3600kč
Ahojky,
taky máme ABC Design Mobile - viz diskuze https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ale jinak Pierre Cardin od salecky je taky dobrý, ale máme lepší nákupní košík
![]()
Peťula
tak ja mam cam portofino,spojene madlo,cena 3000kc, jeste to same je neonato piuma-tak o 300 levnejsi. vaha je vyborna.a kosik obstojny ![]()
tak hezky vyber.
já mám taky ABC design mobile - a jsem moc spokojená, super do terénějšího prostředí
(mimochodem Popilio gratuluji ke koupi, vím že ses tu na něj ptala)
Klaris
MarieP- holka nedělej kompromisy, já ho udělala koupila levnější kočárek Jané Energy a odpružení děs běs navíc skladnost sic 5,5kg, ale do kufru se mi nevlezly byly dlouhé:-(( TeĎ jsem si koupila v bazaru Peg perégo Pliko completo za 3500 dá se koupit i do 3000 a už nikdy nechci jiný kočárek, úžasně a rychle skladný:-) vejde se mi do kufru. Nádherně dlouhá střecha překlapovací- proti větru dešti sluníčku:-) origoš nánožník a pak ten patent Peg Peréga připneš dítě na pásy a pak vzadu odepneš sponku a dítko se může předklánět jak potřebuje tím pádem se mu nepotí zádíčka a není omezeno v pohybu.
Jsem maximálně spokojená:-)
Dobré jsou i Inglessina Zippy, ale ty nemají ty volné pásy, ale jinak jsou kvalitově stejné:-)
Cam atd atd atd jsou proti těmhle suprově odpruženým golfáčům úplné třasořitky- holky nezlobte se kdo je máte za ten výraz, ale fakt jsem s nima jela po městě a i na kostkách a myslela jsem, že z malého vyklepu duši:-( Peréga mají odpružená všechna kolečka a na kostkách sedí super:-)
Tak zatím papa, kdybys ještě něco chtěla vědět, tak mi spíš písni SZ nevím jestli si vzpomenu kouknout na reakci tady.-)
Pa Hana a Lukajda 9 měsíců:-)
Ahojky,
já mám Cam portofino. Váží 6 kg, spojená rukojeť, 5-bodové bezpečnostní pásy. Stojí 3000,–Kč. Jsem spokojená.
Ivulka
Ahoj, tak jsem se byla podívat na ABC Mobile aje nám krátký. Poraďte něco většího
. M.
Ahoj, tak já bych tedy rozhodně chtěla podpořit Jané Energy (mám Fragments) - myslím si, že tedy rozhodně nepatří k levným - cena byla 4.120 Kč. Záleží na jaké účely je budeš potřebovat - pokud jako sporťák, tak asi opravdu splní lepší službu zmiňované Peg Perego. Pokud ale hledáš něco jako alternativu ke sporťáku, něco rychlého, skladného, na cestování skvělého, tak já jsem z Energy nadšená - mají krásný design, jsou pro vyšší postavy, jsou plně polohovací a opravdu jsou lehké. Teď jsem se s nimi vrátila z dovolené v Řecku a splnily službu dokonale. Ziza.
Ahoj, taky řeším problém golfky, mám 1,5 starou holčičku, je to dost velkej chodec už moc nechce být v kočárku, potřebuji pro ni golfky jen na cesty a na delší trasu, zvažuji Neonato Leggero, nebo od Babypointu Speddy, meté s nima někdo zkušenosti a nebo můžete mě poradit nějaké supr lehké golfky.
Díky Rebeka
Ahoj Rebeko, no nevím ty golfky co máš vybrané nemají spojenou rukojeť - takže je neuřídíš když bude malá cupitat vedle za ruku. Se spojenou rukojetí si holky pochvalujou Cam- Portofino, Inglesina- Espresso, Chicco ct 0.3- všechny jsou ovšem bez polohování nožek
Ale to ty tvé vybrané taky
.Merie
Ahoj Marie, děkuju za radu, je pravda, že malou pořád někde naháníma ta spojená rukojeť asi bude lepší. Nabídka kočárů je sice veliká, ale kdž jsem ty kočárky viděla v reálu, tak bych z káždého brala něco a z toho složila ideální kočárek. Budu muset z něčeho ustoupit. Manžel už ze mě šílí, že si nejsem schopná vybrat, ale už jsem se spálila se sporťákem a nerada bych aby to tak bylo i s golfkama. Akorát jsem slyšela, že Cam - portofino, se špatně ovládá. Inglesina s Chiccem mě zaze přisly malé, to ale asi každé golfky mají menší prostor. Ještě zvačuji od chicca ct05, no snad něco vyberu než malá vyroste.
Rebeka