GOLFÁČE

Napsat příspěvek
Velikost písma:
342
3.2.06 10:13

Spider k prodeji

Julie,tady je ten odkaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
3.2.06 12:37

tak než som stihla zareagovať, amazonka už ten odkaz poslala :roll: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
3.2.06 14:48

Děkuju, holky. Vypadá to, že do něj fakt půjdem:)
Tak páček
 j+b

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
4.2.06 16:26

Ahoj,
nemáte některá bebe confort allegro plus? Jestli ano, napište jak jste spokojené. Díky
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
6.2.06 15:00

Pro SPIDERWOMENKY :lol: :lol: :lol:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
možnost nákupu v Čechách za 7300,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
7.2.06 14:07

Ahoj, taky jsem ho na MMB viděla a je fakt krásný. Bohužel :cry: už jedny golfky máme, tak zas přístě.....
Ta cena 189 Eur, co našla Stena, je cena na Ebay, což je aukce, kde jsou ceny opravdu nižší, takže jinak to asi oprvadu bude za tu cenu, jako v MMB.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.2.06 14:44

golfáče

Ahoj holky

prosím nemáte někdo zkušenosti s golfkama Neonato Dakar, myslíte že se užijou ještě pro dvouletého prcka.

Ahojky Petra a Dáda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
25.2.06 21:29

Ahoj,
pokusim se ozivit starou diskuzi, at nenaciname novou :-)
Nemate nekdo tyto typy:
Knorr Buggy slider
Hauck Sprint
Neonato Leggero
Potrebuju jenom lehke golfky, malej uz ma ten 18m, spis na jaro - leto, jinak mame fajn sportak. Nechtela jsem golfky vubec kupovat, ale uz ted vyzaduje „ťapy ťapy“ a kdyz ho cpu do kocaru, tak je to hruza des :roll: Takze neco, co nas nezrujnuje :wink: a co budu moct tlacit, pripadne hodit na rameno a tahnout maleho :-)
Rada si necham poradit i jine z tech levnejsich.
Diky
Snehu
PS. Pavoucek je fakt mazel.. Fnuk, ten mi doma neprojde, leda bych si honem nasla brigadu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
25.2.06 21:38

Snehu, co treba Jane Energy? Vazi jen 5,6 kg a stoji 4050 Kc. Ja do nich jdu, potrebuju lehkej koc, kdyz jedu do mesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
25.2.06 21:59

Jandulko,na ty jsme slysela jenom samou chvalu. Ale chtela jsem za golfky dat jeste min, tak do 3000,–. Je pravda, ze ja tyhle veci nemuzu vybirat - vzdycky zjistim, ze ty levne modely jsou horsi a porad prihazuju nahoru (pred tydnem jsem tvrdila, ze koupim nejake obyc z bazarku za 1000,– :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
25.2.06 22:13

Snehu,
a co Jane rocket? Na netu mi to přišlo jako takový mini vozítko a dneska jsem je viděla naživo a mile mě překvalipy. Mají bytelnou a lehoučkou konstrukci, hezky vysoko rukojeti, muj 2 a půl letý syn když videl, že jestuduju, tak chtěl hačat, tak jsme ho tam po:,–(ili abyl moc spokojenej. Daji se tedy jen malonko polohovat zada, ale jako kočár na občasné svezení, tapaní a zase vezení si ho možná jednou koupím. Tedy pro mladšího syna, starší už snad brzy dokočárkuje :-)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
25.2.06 22:35

Martanko, ty vypadaji docela dobre, ale takhle na obrazku me moc nepresvedcily…Zato je to Jane, takze nejaka zaruka kvality by tu mela byt.. No budu se muset nejak vydat na pruzkum, tady v Prerove po obchodech nic moc.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 23:23

Knorr Buggy slider

Ahoj Snehu,

mám Knorr Buggy slider jako alternativu ke Quinny Freestyle. Knorr je opravdu lehký (složený ho nosím jednou rukou), ale má podle mého kolečka moc blízko u sebe, takže do nich naražím nohama. Je fakt, že ho používám realtivně málo, takže je to možná otázka zvyku. Zdá se mi, že ostatní obdobné kočárky mají rozchod koleček větší. Taky polohování za pomoci zipu se mi nezdá nic moc. Teď zvažuji koupi jiných golfek. Nika

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.2.06 23:28

Knorr Buggy slider

Ahoj Snehu,

mám Knorr Buggy slider jako alternativu ke Quinny Freestyle. Knorr je opravdu lehký (složený ho nosím jednou rukou), ale má podle mého kolečka moc blízko u sebe, takže do nich naražím nohama. Je fakt, že ho používám realtivně málo, takže je to možná otázka zvyku. Zdá se mi, že ostatní obdobné kočárky mají rozchod koleček větší. Taky polohování za pomoci zipu se mi nezdá nic moc. Teď zvažuji koupi jiných golfek. Nika

• Citovat
  • Upravit
34
22.3.06 19:41

ss

ss

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie