Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky.
Nejdu rozebirat jake, s cim, proc nac a zac, to uz tady vse bylo.
Chci jen typ.
Jake mate doma vy?
Piste znacky, nebo rovnou odkaz na www stranku a jak jste s nimi spokojene.
Neda mi to, a jen pro pokochani se ocickama posilam odkaz na kraaaasne, ale asi totalne neprakticke golfky. Skousela jsem je v obchodaku, naaadherna manipulace, lehoucke, mrknete:http://www.spuntik.cz/?…
Diky.
Eva a Kubatko 11m
Ahojky, máme od včerejška tyhle.http://www.detskyraj.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=605 Dnes je půjdem prubnout do terénu. V těch co jsi měla v odkazu ty, by mi Matěj asi zmrznul ![]()
Marci, moooc pekny.
Uz jsem myslela, ze se nikdo neozve, chtela jsem jen pomoct ostatnim pri vyberu.
Ja mam supr sportak - byla to kombinace s hlubokym, takze golfky chci jen na „rychle akce“.
Eva
Ahojky
Před týdnem jsme zakoupili Cam Portofino. Je to sice spíše možná sporťák, ale zvednu jej i s malou (10 měsíců 10kg). Byly jsme je zatím jen vyzkoušet po hypermarketu, ale jsou perfekt.
Ivulka
Ahoj, my máme tyhle a jsem 100% spokojená. Neměnila bych ani po 10 měsících používání!!!
http://www.caryfuk.cz/…y/typ/22:727
Jo a co se týče toho kočárku z prvního odkazu, tak ten vůbec není nepraktický, jedna maminka ho tu moc vychvalovala a já si ho taky zkoušela. Skvěle zatáčí, skvěle se skládá a pokud maminka nejezdí v horším terénu, tak ho určitě využije na 100%.
Cam Portofino - slysela jsem hooodne chvaly a vypada moc dobre.
Zippy - taky moooc pekny kocarek.
Pak si ma clovek vybrat. Hruuuuuuza.
Meduzo, s tim Qinny se uuzasne jezdi, taky jsem si ho vyskousela, parada, lehounky, ale co kdyz ditko usne?
Ale fakt me desne bere.
Eva
Ahojky,chtěla jsem se zeptat jaký je rozdíl mezi esspresem a zippy, tedy kromě ceny, líbí se mi zippy, ale je už trošku drahý a esspreso mi přijde hodně stejné, díky.
Maju tieto kocarky vyskovo nastavitelne riditka? S manzelom sme dost vysoky.
Moc diky
Pripadne ak viete o nejakych inych.
A já se chystám tady na ty:
http://www.pixiekids.de/…er/mu063.jpg
Ale ty budou v prodeji až od dubna,takže se kochám zatím jen virtuálně ![]()
Mezi espressem a zippy je rozdíl ten, že esp nemá polohování nožiček, má užší a dle mého názoru o něco horší kolečka a přijde mi celkově mín porstorný. Espr bych si koupila kdybych ho měla hlavně na ježdení po městě a prcek už by mi nespal. Zippy zvládne i horší terén a bude pro dítě pohodlnější.
Spider - mnam
ale do dubna nevydržím ![]()
A holky, nejsou golfky jako golfky. Nemůžete srovnávat Zappa s PP pliko či A3. ůležitý je, co od nich chcete a pro jak starý dítko. Obojí jsou super.
A3 od PegPereg je super kočár, nahradí i sporták, můžete tam dát půlroční dítě. Zapp je o něčem jinym
ale je bájo
. Chtěla bych je oba. Ale asi se rozhodnu por Jane carrera pro.
Potřebuju totiž: polohování zad i nožiček, spojenou rukojeť a větší kolečka a malou váhu. Spojená rukojet je super pro nás, co máme 2 malé děti a občas potřebujeme vléct to mladší. S kočárem se spojenou rukojetí zvládnu jezduící schody i s Matějem za ruku nebo nástup do nízkopodl. budu. Kočár pravou rukou a levou pomůžu staršímu udelat hop ![]()
Martina
amazonko - naaaaadhera. jaka se tam chysta cena?
martanko - mas pravdu, kazdy ten kocarek je o necem jinem.
a taky bych nejradeji alespon dva-tri z nich, abych se nemusela tolik rozhodovat.
Eva
To je fakt, že když dítko usne, tak v tom Zappu se moc neprospí. To už je fakt typ kočárku na nákupy nebo na pomoc unavenému dítku ![]()
Ale stejně je krásnej.
Nisméně, my už jsme odst peněz dali za Zippy, takže na jinou srandu asi nemám jen tak nárok.
Co jsem nenapsala, Zippy má naprosto perfektní odpružení. Jezdím s ním po našich hradčanských kostkách (a že jsou pořádné
) a Mates je pomalu jak v bavlnce. Kam se na něj hrabe náš původní sporťák.
Prostě jedu a jen koukám pod nohy, jak tam ty kolečka krásně pérují nahoru a dolů. Zippy New oproti starému modelu má kola ještě větší, takže to taky pomůže.
Já si prostě vůbec nestěžuju, ale co si budem my ženský povídat - moooooc brzo se nám něco okouká a já osobně bych klidně každých pár měsíců kupovala něco nového, protože to je prostě ten skvělý pocit.......který si asi nevychutnám ![]()
M.
Ten od Amazonky je Mutsy - Spider. Novinka 2006
Měl by stát něco mezi 8-9 tis. MOžná to někdo ví lpřesněji.....?