Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
no pokud dovozce (libfin) napsal rozměry správně, tak pak se do našeho výtahu opravdu nevejde. šířka je 69cm a náš výtah má 65 cm. U speedi je napsáno 60cm, ale já se tam vejdu jen taktak. Takže prosím přeměřte své golfáčky, písněte který se vejde do našeho výtahu. Díky moc.
Jana
Tak my máme Dakar sport a jsem s ním sice spokojená, ale chtěla bych Inglesinu Zippy. Jo a jen tak mimochodem, to co tady ukazujete, to je jak kryplkára pro postižený.
Neonato Dakar
golfky Hauck „G-JET“, naprosto nezvladatelné na většině českých chodníků, nebo naopak na hladké podlaze obchodů
kamarádka má golfky B§B, za 800,–, sice nepolohovací a bez stříšky, ale zvladatelné všude i jednou rukou
V čem tkví rozdíl nechápu ![]()
Jani,máš pravdu,u těch trojkolek je rozvor kvůli stabilitě větší…ale ono se počítá s tím,že se dají jenoduše složit.Nebylo by to řešení???
Jinak golfky klasické mají ten rozvor menší…tam by sis vybrala určo…jen nejsou tak hezké ![]()
to: ANONYM ale o tom to přece je,každému se líbí něco jiného,není nutné to hned urážet…MMCH mám Neonato Mateo…a nesedí mi…
Amazonko, díky.
Se ani nedivím, že se řeší, jsou super, ale já už mám vyřešeno. Pokud budou mít ty parametry, co od golfek očekávám, tak si myslím, že manžel ani nebude moc proti. mutsy totiž vybral po mém předložení sám a je na to pyšný. Máme Urban Ridera.
A ještě ti musím napsat… Víš jak by se jmenoval Bertík, kdyby byl holka? Anna Julie. Předpokládám, že Andulka je Anna…
julie a albert
Julie,to mě těší…jasně,že Anča je Anna,říká se jí různě,jediný co nesnáším je Anička
a Jůla je Jůla,Džuli,Ďůla..... ![]()
Chudák holky,takový krásný klasický jména dostaly a já jim je s takovou chutí „przním“
Ale kočárky mají super,momentálně se střídají o Bebe Confort ![]()
Po Bebecomfortu jsem toužila původně já, ale pak jsme ho viděli v reálu a zdál se nám moc maličky, takže jsme nakonec vybrali jen o chlup, no, spíš chloupek, větší Mutsy:)
Ale Bebe Comfort Allegro+ byly mí favorité na golfáče, než jsi sem práskla tu Mutsinu:) Manžel je už viděl a chce je:)
j.
Hi,hi…no,on by se měl chlapům líbit,vypadá jak ze sci-fi…
Manžel mi ho taky schválil…i když ze mě docela šílí.....I´COO,BBC,a teď tuhle „potvoru“
![]()
Ahoj,
tak už jsem si vybrala Peg perego pliko P3 completo. Koupím je z „druhé ruky“, doufám, že se mi někdo na inzeráty ozve
.
Jana
CAu holky. BB Allegro plus byl taky muj favorit, pak jsem se lale tady na jine diskutzi docetla, že strasne spatne drzi zabrzdene, resp. ze nebrzdi vubec. POtvrdi nekdo? Vyvrati??
A ja potrebuju v autobude zachytavat druheho syna a ne kocar ![]()
Takze mam dalsi podminku pro kocar, musi brzdit
Nemate nekdo zkusenost s PP Atlanticko nebo Jane Carrera pro? Jezdim ted se starym dobrym Safety 1st a se se zabrzdeny nehne a nehne
Je to pro me docela idealni kocar, ale uz se mi nelibi. Hned jak ho prestanu pouzivat jako podvozek pro sedajdu, jde z domu. Ale bude to driv nez bude na trhu Spider
A s necim jezdit musim…
martina
tak ja som tiež bola rozhodnutá pre Peg perego pliko P3 completo. kým sem amazonka nevrhla toho Spidera
![]()
už som ho aj našla za 189 Euro - doručiteľné koncom marca… chcela som síce golfky skor, ale na toto si asi počkám…
a hádajte čo? aj men manžel pavúčika schválil
![]()
OTÁZKA: máte niekto pavúčie parametre? váha, výška, kolečká a tak podobne??? ![]()
mne se ty trojkolky golface co jste zde davaly obrazky libi ale zase je to na me moc penez. co rikate na jane rocket?myslite ze to muze byt dobry,sice vzhled nic moc ale stacil by mi.pokud se ale s tema koleckama blbe nejezdi.co myslite? chtela jsem dat za golfac tak max.3000kc.protoze mam takle dobry sportak.
holky a jeste ma dotaz-na kolik kg jsou vlstne golface dimenzovane?kdyz ho dam do tech obycejnych nemuze se to protrhnout?ted v7 mes. ma 10kg a chci ho v tom vozit az bude mit rok.dik
Pavoučí parametry:
Dimensions: opened for use: 79cm x 68cm x 99cm, folded: 55cm x 34cm x 44cm, handle hight (variable) 89cm to 104.5cm, seat depth 26.5cm,
seat width 47.5cm. Weight: 8.5kg
(rozložený,složený,výška variab.rukojeti,šířka,délka sedáku a váha)
Stena, prosím tě, kde jsi ho našla za 189Euro? Hodíš sem odkaz? Díky moc. Konec března nám v pohodě stačí.
Taky by mě zajímalo, jak je to s tím bržděním u Allegra, pokud někdo ví, tak prosím, písněte.
julie s albertem 10,5měsíce