Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, potřebovala bych poradit. Sháním golfak, který je možné použít od 6mesice a potřebuji, aby měl takovou tu delší stříšku a stoupatko, eventuálně poradit stoupatko, které dokoupit. Nu a také, aby měl třeba kvalitnější kola. Nabídka je velká, ale já se v ní ztrácím. Navíc obchody jsou zavřený, jinak bych se jela třeba poradit. Dekuji
Ja mam maclaren, tu prodlouzenou strechu ma techno xt treba. Vozim tam dite od nejak sedmyho mesice. Jdou uplne do lehu. Potrebovalajsem hlavne lehkej a skladnej kocar ![]()
Já mám cybex topaz, kde do úplného lehu, ma dlouhou strisku.
Kupovala jsem kvůli cestování na krátké popojíždění, k lékařům se starším synem. Malému bude půl roku v červnu. Jinak sportak s co nejdéle to půjde, tak v hluboké korbě.
Ale ten cybex je dost měkký a ještě mám různé podložky a zmenšovaci vlozka, proč ne?
Kamarádka jezdila po Praze s miminem daleko menším v golfkach, kvůli MHD, nechtěla tahat hluboký kočár.
Abych to dovysvetlila. V létě synek oslaví druhé narozeniny a zároveň se mu narodí sourozenec. Měla jsem starší dvojkombinaci. Ta velká korba mi zůstala, ta část ala sporťák už není v dobrém stavu a syn tam být ani nechtěl, tak jsem narychlo sehnala golfak po jednom prckovi a tam je kluk spokojený. Proto bych mu chtěla příští měsíc pořídit kvalitní golfak, který využije i jeho bratříček, s tím, že k tomu dokoupim třeba stupínek.
Jinak ze začátku prcka stejně nikam tahat nebudu, max k doktorovi v autosedačce a pak mám nosítko. Kočár s velkou korbou budu využívat minimálně, proto potřebují kvalitní golfak a protože nebydlíme v hlavním městě, potřebuji bytelnější kola.
@Euforia jaký typ přesně máte, mohu li se zeptat. Na internetu na mě toho vyzkocilo hafo.
@Zumpa jsou dělané takové, které je možno využít o od narození. Samozřejmě se nebavíme o dlouhých jízdách.
Počkej, ale to by snad bylo lepší koupit sportovní kočárek, když v něm chceš vozit mimino a staršího na skejtu. Neznám golfky ke kterým by skejt šel… Hlavně golfky nejsou vůbec odpružený a to mimčo bude chudák.
@Janli píše:
Počkej, ale to by snad bylo lepší koupit sportovní kočárek, když v něm chceš vozit mimino a staršího na skejtu. Neznám golfky ke kterým by skejt šel… Hlavně golfky nejsou vůbec odpružený a to mimčo bude chudák.
Přesně tak, nejsou odpružené, navíc mívají rozdělenou rukojeť, takže musíš řídit oběma rukama, to moc nejde dohromady třeba s tím, že staršího povedeš za ruku.
Pořídila bych kvalitní terénní sporťák, k tomu dáš v klidu skejt nebo se děti svezou i jinak (mně jezdila starší v síťce pod kočárem, když už ji bolely nohy, nebo později oba v kočáru s mladším na klíně, dá se leccos).
@Lucie_Sx No jo, ale teď vybrat sporťák, který bude pohodlný, s větší nosností a nebude vážit tunu 😔
Hanabenesova ja mam quest, ten tu prodlouzenou strechu nema, ma rozdvojenou rukojet, ale da se normalne ridit jednou rukou a konkretne maclaren uz dela i tu celou rukojet. Jinak rikam, ja jsem hlavne potrebovala lehky kocar, ktery zvladnu sama zvednout. Sportaky jsou vsechno tezky “kravy”.