Golfecky, poradite prosim?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
13.6.10 21:31

Golfecky, poradite prosim?

Zdravim maminky a detatka

chtela jsem se zeptat, mame rocniho syna 76cm, 10kg. Chtela bych golfecky se spojenym madlem a s vetsim kosikem.

mam favority

Zopa Jumper
Hauck Sport
Hauck Shopper
ABC Design Mobile
Chicco Simplicity

mate nekdo zkusenost? jde mi hlavne o jizdni vlastnosti a pohodlnost pro mimi, jestli se tam v pohode vejde a tak.Nevim totiz jakou delku luzka mam hlidat aby mel maly mista dost.Kocarek vyuzivame denne - mame sportacek Hauck, ale musime vratit :-( jedine co bych trochu chtela je vetsi kos - vsude neco taham :-) a vaha urcite do10kg - bydlime v druhem patre a cenove bych se rada vlezla do 4000 max do 4500

moc dekuji Klarka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13434
13.6.10 22:09

Z těchto nemám zkušenost se žádnými. Za mě mohu doporučit Hoco Monterio, jsou jen lehce nad tvůj limit a jsou kvalitní, bytelné, váha cca 7,5 kg, mají spojenou rukojeť, opravdu veliký koš a jedno z největších lůžek, polohovací a hlavně pevná záda i nožičky, opravdu jsou super :palec: A vleze do nich bez problémů i větší dítko.
Jsou třeba TADY
Sice tam píší délku lůžka „jen“ 76 cm, ale mají opravdu víc, měřila jsem a je to 82cm :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
14.6.10 09:39

A co bebe confort streety? Ale je drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.6.10 18:05

Nazdarek,

tak ja nakonec zasla do prodejny kde nahodou meli oba ty Haucky…no absolutne maly luzko,takze nevhodny pro naseho kloucka…tak na popojizdeni ok, ale ne na spani..ty ABC jsem nevidela, ale pani rikala ze je to hodne podobny…
simplicity pry nema polohovani nohou,takze taky ne..

Zopa Jumper se mi libila ze vsech nejvic, ale skoro totozny jsou Chicco Multiway a jeste prostornejsi,takze je asi rozhodnuto :-)))

moc diky za odpovedi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
14.6.10 22:48

A zkousela jsi Chicco Multiway s ditetem? Moje sestra je ma a me teda prijdou extra spatne ovladatelny… mam u mamy stare Jane Energy, sestra je zkousela a rikala sam, ze jezdi daleko lepe a snadneji… ja se s Chiccem pomalu netrefila do dveri a to ma deti dve a golfky treti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.6.10 23:36

Dobry vecer podivejte se na GOLFKY PRO DVOULETE DITE neco jsem tam pripsala treba se vam to hodi Zdravim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí