Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte některá z vás tento typ golfek?Můžu mít slevu na kočárky od Chicca(až 40%),ale jen do konce dubna,tak se pídím po nějakých golfáčích.Moc se mi líbí C1,ale ta cena je šílená.
Tyhle bych mohla mít pod 3 tis.,což by bylo fajn.
Slyšela jsem,že u C5 upadávají nýty,ale o „čtyřkách“ jsem nečetla ani neslyšela nic.
Budu ráda za každou referenci.
Díky Hanka
Ahojky,
a co tenhle kočárek, je to spíš sporťáček
http://www.ecipisek.cz/index.php?….
Měla jsem ho ve výběru spolu s Neonatu Piuma. Já jsem ho nakonec nekoupila, protože jsem byla varována před Chiccem (a navíc Piuma byl můj favorit), ale za takovou slevu. ![]()
Jinak C4 je nádhernej, jediný co mi vadilo je, že nemá madlo. Jinak je super. Zkoušeli jsem ho v krámě. Lehoučkej a hezkej.
Přeju šťastnou ruku při výběru.
Helča
Taky jsem byla pred Chiccem jemně varována, a rozhoduji se mezi NeoNatem Piumou a Cam Portofino. Můžu se zeptat na zkušenosti s NeoNatem?
Ahojky,
tak my na tu Piumu čekáme. Přijde v pátek a o víkendu jí určitě ozkoušíme, tak potom písnu. ![]()
PA Helča
Díky za tipy.
Mrkla jsem na tu Piumu a vypadá dobře,je super,že má madlo a spojenou rukověť,ale nepsali nic o nánožníku.....Je ke kočárku?
Ahojky,
nánožník se k Piumě nedělá, my jsme objednali univerzální za 270 Kč.
Nepřihlášená Baboon
Ahojky,
tak píšu ohledně Piumy. Jsem s ním spokojená (co bych na něj nadávala, když ho vrátit nemůžu). Jezdí suprově, ale samozřejmě jen po rovným. Do krámu nebo do města, kde jsou udělaný chodníky je super. Před obrubníkem jde docela v pohodě naklopit, nemusí se přišlapávat jako některý golfky. Zadíčka kočárku mají takový „uši“ a ty mi připadají dost úzký. Ale malej se moc neopírá, takže jsem to moc neokoukla. Košík pod kočárkem je prostornej. Supr je i spojený madlo, dá se řídit jednou rukou. Nesmí se dělat moc dlouhý kroky, páč se kope do brzdy, ale to je u všech golfek, většinou překáží kolečka. Snadno se polohují zádíčka, dá se to dělat jednou rukou. Kočárek se skládá na placku.
Ale naprosto unešená jsem z pláštěnky, malej sice řval, když jsem ho přiklopila, ale pak seděl a koukal okýnkem ven. Nvím jak vypadají ostatní pláštěnky, ale u kočárku kombíku ho pod ní nedostanu. Nánožník jsme přikoupily univerzální, lae pasuje pěkně, je na sucháče.
Tak to je vše, přeju šťastnou ruku při výběru, pokud už není vybráno.
Pa Helča