Golfky Espiro Metro

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
14.3.11 12:37

Golfky Espiro Metro

Holky poradíte prosím?
Mám roční dcerku a chtěla bych jí koupit už i golfáč. Sporťák máme X-Lander (max. spokojenost), takže nám stačí jen nějaký lehčí golfáč na cestování vlakem, mhd apod.
Vyhlídla jsem si golfáč Espiro Metro. Máte s ním některá zkušenost? Nejsem si jistá, jestli má dostatečně pevná záda…jak to vidíte vy?
Díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
15.3.11 14:04

ahoj, my je máme a záda mi připadají v pořádku, jsou vystužené ale ne tvrdé, náš malý je spokojený. Jak staré máš dítě?

• Citovat
  • Upravit
3
15.3.11 21:44

Dcerka má 1 rok.
A jinak jsi s golfkama spokojená? Když jsem si je v obchodě zkoušela, tak se mi zdály ty golfky celkem dobře ovladatelné, néé moc těžké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JajaB
10.6.11 13:21

Ahoj, my je máme asi měsíc a zatím jsem spokojená. Záda jsou celkem pevná, polohování je na popruhy, tj. plynulé. Sama si ho nakládám do autobusu, je celkem lehký. Dobře se ovládá i jednou rukou. Jen mě mrzí, že boudička se nedá překlopit dopředu jako sluneční clona.

• Citovat
  • Upravit
3
10.6.11 13:28

Tak golfky jsem si nakonec také koupila. Jsem s nimi celkem spokojená. Je pravda, že ta boudička nejde moc sklopit. Ještě mi navíc nepřipadají moc vhodné do většího deště, to si pak beru raději sporťák. Ale jinak jsou lehoučké a hlavně se fajn ovládají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí