Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
hm to je ok,je asi fakt prostorný.a ten magic 4 je asi to samé jen 4 kola že?.a co myslíš na vesnici odlezdim to nebo to bude drkanice jak blázen.mooooc děkuji za fotečky
hodná holka ![]()
a ještě prosím o fotečku jak je složený pokat to jde?a kolik je leta váží klučina a ty si spokojená jak dlouho ho máte.to je dotazů vid no já vim.dik dík dík mooc
http://www.robatko.cz/…arek-espiro/ to je odkaz na to jak vypadá složený, to je zrovna magic4
jinak jak to máte na vesnici s terénem nevím, ale já včera jela i po horší cestě a musím říct dobrý, no mám ho od soboty ![]()
jinak malej má cca 12 kg cca 90 cm a je mu 2,4 roku… ![]()
jezdim ven každý den, takže po čase můžu poreferovat, ale zatím naprostá spokojenost až na malý košík ale to je skoro u všech
![]()
Katul moc moc děkuju.Jsi strašně hodná,díky tobě jsem se asi konečně rozhodla.A máš pravdu,že tyto diskuse jsou super.Jsem totiž vůbec netušila,že se dají ty nožičky zvednout,to mi jediné u těchto kočárků docela vadí.Já to ani nezkoumala,protože jsem zvyklá,že to nejde u toho nového marka na to přišel taky manžel,jinak bych to ani nevěděla
Ale kočárek je opravdu krásný,malému moc sluší a určitě je tam spokojený.Já půjdu do toho fialového.Ale musím ještě navštívit ten obchod s malou a vyzkoušet,ale váš malý je větší určitě,takže budeme mít dost místa.Ještě jednou moc moc děkuju,až pořídím dám určitě vědět.Chtěla bych to během tohoto týdne vyřešit.
Hani tak ať dobře pořídtíte, hlavně ať se v tom který vyberete, líbí malé
já o tom zvedání nožiček také netušila, až doma jsem zkoumala na co to je…no a ono polohování, to bylo překvápko ![]()
tak se pak ozvi jaký vyhrál a jak jsi spkojená ![]()
Určitě se pak ozvu,já myslím,že o tom polohování neví ani prodejci
Ono to asi nikoho nenapadne,ale ženská příjde na všechno,super ![]()
Prosím tě, mohla bys mi napsat, jak dlouhá je plocha lůžka v leže se zvedlíma nožičkama? Moc děkuju! Tenhle kočárek se mi taky moc líbíl, ale kvůli tomu polohování jsem ho zavrhla, ale teď, když vidím, že to jde, tak je zase ve „hře“ ![]()
No tak jsem se tu teď dočetla,že to polohování nožiček u toho espira tam není,tak jsem z toho jelen opravdu
Už jsem ho chtěla objednávat,ach jo ![]()
No já nevím jestli to nazívají přímo polohováním nožiček, ale jak jsem ti to nafotila tak nožičky zvednout jde ![]()
tak tímhle polohováním a pevnými zády myslím espiro dostalo konkurenci!!!! protože jak se to rozkřikne…
navíc jako první přišlo se spojenou rukoetí…
(adekvátní teď bude BP mark Q. ale ten bude podle mého těžší.. )
díky za obrázky, zase jsem chytřejší ![]()
No tak já teď psala i do toho obchodu,kde jsem chtěla kočárek objednat a oni mi napsali,že tam polohování nožiček není ani u čtyřkolky ani u tříkolky.Ale zase je divný aby to jeden kočárek měl a jiný ne.Nebo to možná opravdu polohováním nenazývají.Obchod je ve Vyškově,si asi budu muset uděla výlet,zase tak daleko z Brna to není ![]()
ahoj,samotná zádová opěrka je 43 cm a se zvednutýma nožkama 78 cm … nožičky zvednout jdou, sice je to udělaný na suchý zip, ale drží to dle mě pevně
Hanča píše že uvádějí že je to bez polohování, to jsem si myslela taky, ale už jsem víše psala přišla jsem na to taky až doma ![]()
češtinu ti tu myslím nikdo opravovat nebude,neboj
Jinak já tam psala,jak by to mělo být zhruba zařízeno s tou opěrkou,že je tam ten suchý zip a tak jestli by mi to mohli zjistit,tak je otázka,zda to opravdu zjišťovali nebo to napsali jen tak.Já bych to neřešila,ale psalo se tu v jiné diskusi,že to tam není.Tak proto po tom pátrám ![]()
Tak buď o tom neví ani výrobce a nebo mám já jediná unikát s polohováním
![]()