Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, uvažuju taky o PB Mark 3, Espiru magic 3 nebo Moon Buggy Fit 3, zajímalo by mě, jestli někdo ví, kolik tyhle golfky vlastně opravdu váží. V různých obchodech jsem našla údaje od 6,5 kg do 8,2 kg, což je dost podstatný rozdíl. Může mi někdo říct. Díky.
nevážila jsem ho, ale rozhodně 8 kg nemá…v jedné diskuzi psala maminka že ho vážila a má 6,5 až 6,7 kg…to bych řekla že odpovídá, v jedné ruce ho unesu úplně v pohodě ![]()
Moc děkuji, nevím proč to tam tak píšou. Jestli to tak uvádí výrobce nevím. Každopádně díky za radu.
děkuju za změření! Myslíte, že to polohování nožiček má i magic 4?
já psala přímo do jednoho obchodu,kde jsem chtěla kočárek objednat a napsali mi,že polohování nemá ani magic 3 ani magic 4.Takže jsem z toho opravdu jelen
Ale včera jsem se byla podívat v jednom obchodě,ale měli jen ten starší model,ale je to tam na ty nožičky dle fotek trošku jiné.Myslím si,že to ti prodejci asi neví,že to tam je nebo nevím co si o tom myslet ![]()
zítra jedeme objednat nejspíš ten baby design, když tam tenhle ještě budou mít, tak na to polohování kouknu.
tak kočárek espiro magic má opravdu polohovací nohy,dnes jsem se na něj byla podívat,je moc krásný.Ale v té barvě,ve které ho chci,neměli,tak jsem musela objednat.Tak potom dám vědět jak jsem spokojená.
po týdnu co jsem s ním několikrát byla venku jsem zatím opravdu spokojená,dobře se s ním jezdí, je lehounký, nedrncá jak jiné golfky, dobře se najíždí na obrubníky protože je trošku odpružený, zatím jsem nenašla nic co bych mu vytkla
…jen ten malý košík… ![]()
někde jsem tu četla, že nemá nějakou tyčku a že se ta sedačka jakoby prověsí, myslíte si, že to fakt tak bude??? ![]()
Ahoj, ahoj tak po dlouhém vybírání jsem zvolila Espiro Magic 3, v pondělí jsem objednala, tak už se těšíme až vyrazíme. Pak dáme vědět jak jsme spokojení. ![]()
zdravím holky. včera jsme vyrazili na golfky a v obchodě se rozhodli, že koupíme ty neskladnější jen na cestování a normálně budeme používat dál sporťák. takže se náš filip stal majitelem espiro magic 4 a zatím na nich krom malého košíku žádné chyby nevidím. spojené madlo je good, ale zvyknula bych si i na berany, jen bych snesla i o kousek vyšší. při svých 177…v obchodě měli všechny čtyři barvy a nechápu to, ale červené byly nejvyšší, takže jsem je hned vzali.
co se týče toho polohování nožek, co jste tu řešili, tak pokud si pamatuju dobře (ptala jsem se na spoustu věcí a pán hrozně ochodně odpovídal, takže se mozek otupělý mateřskou dost zahltil
), starší typy neměly polohování nožek vůbec, nynější to mají na ten suchý zip a ty další, které by měly být na trhu od května, prý budou uzpůsobené tak, aby se dala polohovat celá ta konstrukce… četla jsem tu od vás samou chválu, tak snad s nima budeme spokojení taky tak ![]()
to mi říkala i kámoška, jestli tam náhodou nebude stejný problém jako u moon, že se to prověsí. ale známí zrovna moon mají a jsou nadšení. vozí v tom 3 letého kluka a není žádná drobotina. no…já espiro vzala, tak uvidíme ![]()
Holky, díky bohu za tyhle diskuze!!!!
To polohování má i magic 4? Rozhodla jsem se pro 4 kola a chci si to ještě ověřit. Díky moc ![]()