Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
rozhodla jsem se koupit golfky, uz na ne mame vek. Rradeji bych nejake s nanoznikem, polohovaci byt nutne nemusi, ale bylo by to lepsi, ale musi splnovat jednu dulezitou podminku - musi byt dostatecne vysoke, aby je mohl vozit i muj manzel (203 cm). Mame Hoco Tornado, tj. jeden z kocarku s nejvyse nastaviteelnou rukojeti a jsme s nim maximalne spokojeni, ale uz je zbytecne tezky, pouziju ho zas az na zimu, pokud to bude potreba. Mate nejaky tip? Zatim se mi libily Jane Carrera a Patron Bohemia, ale nevim, zda jsou dostatcne vysoke, nevidela jsem je v realu.
Diky
Mroe
Ahoj Mroe,
jsme na tom úplně stejně jako Vy ![]()
Taky se poohlížím po golfáčích,které by splňovaly moje požadavky.Máme taky Hoco Tornado a já chci golfky hlavně z důvodu cestování a skladnosti.Tornado je super,po zkušenosti na dovče,kde jsme ho denně vynášeli atd.,jsem se rozhodla pro gplfáče.Já mám teda požadavek,aby byly polohovací/mohla tam Niki v případě nouze spinkat/,měli stříšku a madlo a tu rukojeť vyšší a spojená.Zatím brouzdám jen na netu a líbí se mi Hauck sport 6 a je u nich myslím i velice příznivá cena
www.detskydum.cz
V sobotu vyrážím na obhlídku,tak pak dám vědět.Uvítám taky další tipy.
Ahoj Naďa
Ahoj, podobný dotaz už jsem tu kdysi zaslala, ale golfky stále nemám. Malá se naučila sedět teprve před nedávnem a my chceme koupit klasické golfové hole. Sleduji už dělší dobu jak se maminkám chodí s golfkama a vysledovala jsem, že vysoké jsou Maxi Taxi golfky. Několikrát jsem oslovila vysoké maminky aby mi řekly značku kočárku, protože se mi zdálo, že je fakt hodně vysoký a vždy to byly tyhle Maxi golfky. Holt „nomen omen“.
Pa
Anka
Ahoj Mroe,
nebylo by lepší, kdybys taťku vytáhla do obchodů, ať si to vyzkouší sám?
Ale golfky pro moc vysoké lidi nebývají. Vídám občas jednu vysokou maminku (tak 180 cm odhadem) a má Inglesinu Espresso, nad kterou se hrozně hrbí. Nechápu, proč si ji vůbec kupovala, musí to být děsně nepohodlné. Já mám Peg Perego Pliko3 a mě je akorát (mám 170 cm), ale manželovi (185 cm) je to nepohodlné, takže tenhle golfáč pro dlouhány bohužel není, i když jinak je super.
Ulrika
Vytahla bych ho rada, ale je uz sedm let v zahranici
, jezdi za nami na navstevu. Ale brzy uz by se mel vracet, tak na nej mozna pockam, jenom mam strach, ze pokud bude pocasi pokracovat jako ted, uz je na podzim moc neuzijem.
Koukala jsem na Maxi Taxi a ty jsou dle intarnetu vysoke asi 105 cm, to se mi zda malo. Mam pocit, ze Patron Bohemia jsou vysoke 110cm a u Jane Carrera udavaji min, ale nevim, jak maji nastavenou rukojet pri mereni.
Mroe
Ahojky,
ještě jsem našla Inglesinu Swift, ta má 108cm, ale asi i to je málo, že? ![]()
Smokie
Otázka je, jak často bude táta s golfáčem jezdit. Pokud jen občas, tak je možná zbytečný hledat složitě golfky jemu na míru. Případně když pojede on, tak si může vzít sporťák a bylo by vyřešeno. Alespoň my používáme i golfky i sporťák, podle situace.
Ulrika