Kočárek DELTIM SPORT ??

3678
11.8.05 14:11

Kočárek DELTIM SPORT ??

Ahoj holky,

zase se obracím s prosbou ohledně kočárku. Máte některá doma kočárek DELTIM SPORT a můžete se se mnou podělit asvé názory na něj? Několik kočárků už mi bylo právě rozmluveno, tak se raději ptám vždycky na názor z praxe.
Jak se vám s ním jezdí a funguje všechno jak má?

Díky Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
464
11.8.05 14:59

ahoj, tento kočár sice nemám, ale od známé vím, že je hrozně těžký, asi 20 kg apod. Jinak, taky jsem slyšela, že už na něm vyměnila během půl roku půl součástek - zřejmě řečeno s nadsázkou. Zase ale vyhovuje po stránce velikosti a prostornosti. Tolik z mého „doslechu“. pa, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
11.8.05 16:08

Ahoj Jarko,

mám jiný model Deltim Skippy a jsem spokojená, je prostorný, má velký koš, vaničku s pracím potahem a jde z něj udělat sporťák. Přemýšlím, že si na jaře koupím sporťák trojkolku, takže se mi za kočárek hluboký moc peněz dávat nechtělo. Je sice trošku těžší, ale má nafukovací kola, je dobře odpružený a jezdí se s ním skvěle.
Tak snad jsem trochu poradila. Ahoj. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
11.8.05 17:27

Ahoj,

já Deltim Sport mám. Jeho veliká nevýhoda je, že je skutečně velmi těžký, nevhodný do MHD, těžko se tlačí do kopce. Z tohoto důvodu bych si jej už znovu nekoupila. Je také málo skladný (lehčí a skladnější by snad měl být ten Deltim Travel)
Je ale pravda, že je jedním z mála kočárů, kterým jde houpat (což bylo pro nás zejména z počátku moc důležité), je dobře odpružený, na zimu výborně zateplený, je hodně dlouhý, takže mimi se do něj dobře vejde.
Nevím, jak dlouho budu ještě tenhle kočár používat, ale na zimu si ho chci určitě nechat.
Do MHD a na cestování jsem si koupila (teda spíš manžel koupil :wink: ) golfky Peg Perego. S tímhle kočárkem jsem moc spokojená, akorát si nejsem jistá jak dlouho mu vydrží kolečka. Už teď mi připadá, že jezdí trochu šejdrem. Oproti tomu součástky na Deltimu drží zatím skvěle, vypadá, že by vydržel ještě tak na 3 děti..
Toť nezaujatý názor. Pokud mohu porovnávat s kočárky kamarádek - všem se podařilo koupit kočáry zcela nehoupací a před tím teda fakt varuju - to by mimi nemuselo rozdejchat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
11.8.05 17:28

...

Ahojky,

Deltim Sport jsme měli s přítelem vyhlédnutý, jelikož měl největší korbičku a byl za slušnou cenu…

Ale … jela jsem se na něj podívat a zjistila jsem, že je pomalu větší než já a má fakt těch 20kg. :! Takže jsem z toho rychle vycouvala…

Btw. náš malej má 2 měsíce a kousek a už ho to v hlubokém kočáru nebaví :?, takže velikostní hledisko hl.korbičky není až tak stěžejní…

Přejeme šťastnou ruku při výběru! :wink:

Peťula + Pavlík

http://tickers.TickerFactory.com/…f4c1/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
11.8.05 17:30

Taky o tomhle kočárku přemýšlím. Původně jsem sice chtěla Cam Cortinu, ale taťka to zatrh, že nebude kupovat tak drahý kočár, když už další děti nechci :D Pro Kristýnku jsem měla Roan Hugo a byla jsem spokojená, tak bych ráda věděla jestli je Deltim Sport lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
11.8.05 18:19

Ahojky,

já mám skoro rok a půl Deltim Travel a co vím o Sportu, tak jak tu píšou holky, je moc těžký. Pokud můžu doporučit, tak Deltim Travel je zlatá střední cesta, je to sporťák s taškou na miminko, odvozila jsem v něm syna a teď na zimu zase poslouží, v létě do města jsem ho střídala s golfkami Patron Bohemia, které jsou skladnější do auta a ve městě praktičtější u dítěte, které už sedí samo:)

Jinak plánujeme další miminko a já věřím, že nám Deltim poslouží i pro něj:) Opravdu si Travela nemůžu vynachválit:) Tak šťastnou ruku při rozhodování:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
11.8.05 20:35

Ahoj,
já se také přikláním k Deltim Travel.Odjezdila jsem s ním 9 měsíců a jen jednou vyměnila pružinky.A to po zimě, když jsem s ním jezdila v té sněhové nadílce v závějích.Sice to nebyl nějaký komfort, ale cestovala jsem s ním i MHD a na chalupu, ale při skládání do kufru jsme z něj museli sundavat i kolečka, aby se vešel.Dcera usínala v kočárku jen při houpání, tak jsem byla ráda, že jsem Travel vybrala.Původně jsem sice také chtěla Sport, ale to jen na základě katalogu a když jsem ho pak viděla v reálu, zdál se mi dost mohutný.Teď už máme golfky, ale Travel čeká ve sklepě na zimu.To s ním zase vyjedu.
Bodlinka a Veru 13m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iwa
268
11.8.05 21:36

Dnes jsem si tento kočár objednala. Protože čekám podzimní mimi, potřebuji v něm odvozit dvě zimy - tak něco mezi kočárkem a traktorem, což mi do terénu v našem městečku vyhovuje. Co se týče hmotnosti kočárku - cestovat sama budu s mimčem stejně spíš až na jaře a v létě (delší nákupně-courací výlety) a na to mám po starším prckovi lehkou kárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
11.8.05 22:53

Ahojte,
my už taháme Sporta od loňského dubna a jsem zatím ráda že ho máme. Spoustu místa určitě i letos využijeme, hlavně na všechny ty hračky a kočárek pro panenku a nákupy,… je teda pekelně těžký a neskladný do auta, ale houpajda to byla super a v zimě jsme vyjely i nejeden zasněžený kopeček :) jediné s čím zápasím už od minulého podzimu je uvolněná přední osička, která mi dokonale zablokuje kočár. Reklamace mě děsila - tedy ta představa že bychom neměli s čím jezdit, tak to řešíme operativně na místě lžicí na boty :D kromě mě se baví všichni v okolí.
A IWA - na rozdíl od vašeho Pavlíka jsme my odjezdily 1/2roku v klidu v lehu v hluboké korbě a nemyslím že by to dcerku nebavilo. I teď v něm má mnohem víc místa než v golfkách… :roll: … i když už pochopitelně dávno neleží

Kdybych ale kupovala znovu, asi bych šla do lehčí varianty Travel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
12.8.05 07:56

Ahoj, my Deltim Sport máme a nemůžu si ho vynachválit!!! Skvěle se s ním jezdí, hlavně do terénu a vůbec je v pohodě!
ALE je hrozně těžký!!
Jako těhotná a nezkušená mamina jsem si naivně říkala, že těch 20kg není tolik a že je super, že je tak dlouhý, že v něm bude malý moct spát ještě třeba ve 2 letech :lol: :lol: :lol:
Kuba v kočárku nespí od půl roku a na cestování jsme radši pořídili nejdřív lehčí sporťák a teď golfky.
Závěrem, kočár je to skvělý, mám ho moc ráda, ale kdybych vybírala příště, asi bych vybrala jinak…
 Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
12.8.05 08:25

Ahoj holky,

děkuji všem za reakce na kočárek. Nevím jak velký problém by pro mě byl, že je těžký :(.. Sice já sama vážím 50kg, takže si neumím představit tahat 20kg, ale zase vestování MHD u nás vůbec nehrozí.. Budu ho muset jen dokázat dostat do kufru u auta, což by snad nebyl problém, když máme Passat B6 Combi. Jak to vypadá s jeho skládáním do auta? To je aspoň jednoduché? Na Travel jsem koukala, ale příliš se mi nelíbí vzhledově, připadá mi takový zvláštní a nízký.. Mimi se narodí v únoru, takže potřebuju kočár na zimu.

Díky Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
12.8.05 09:42

teda jak to tak čtu, raději zase koupím Roan. kiki v něm řádila a vydržel, nic jsem vyměňovat nemusela, a to ani po dovolené v Černé hoře, kdy jsem s ním 2× denně musela skákat po schodech nahoru dolů (málokdy se našel někdo kdo by mi pomohl)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
12.8.05 10:52

Ahoj, Taky jsme měli s taťkou vyhlídnutý Deltim Sport. Pak jsem ale potkala kamarádku, která tenhle typ tlačila a rozmluvila mi ho. Za rok na něm vyměnila několik součástek. A s reklamacemi se taky moc nepobavila. Kočár je to sice prostorný, ale mě se zdálo, že je v něm mimčo dost „zapadlé“. Asi by mě dost bolela záda, kdybych se musela takhle ohýbat, když chci vyndat malému ruku z pusiny. Nakonec jsme pořídili Inglesinu, přes inzerát, po jednom dítěti. Jsem moc spokojená. Je taky houpací, skladný a lehčí. No i když do kopce stačí i těch 13kg. Ale teď když do toho trochu vidím (jako těhule jsem neměla okočárech ani páru) tak bych pořídila asi Roan. Přeju hodně špěstí při výběru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
12.8.05 11:32

Ahoj Jarko,
já mám Deltim Sport už víc jak rok a jsem s ním moc spokojená. Je sice težší, ale osobně oceňuji hlavně jeho prostornost. Syn je větší dítko, v roce měl 83 cm a i teď (15 měs.) mi občas na delší tůře v kočáře usne a pohodlně se v něm vyspí. Mhd nejezdím, tak tento problém jsem neřešila, zato podnikáme hodně turistických výletů a kočár zatím všechny cesty necesty zvládnul, doposud jsme žádnou součástku neměnili.
Do kufru auta se skládá jednoduše, do Pasata kombi se vleze bez problému.
V říjnu nám přibude další potomek a myslím, že pokud bude potřeba, kočár uveze obě dítka.
Do města jsme si pořídili ještě golfky.
Tolik má zkušenost.

Jola a Ondrášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport