Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
mam prosbu. Dostala sem od kamaradky temer novy kocarek Sport Lux s rozbitou rukojeti. V oprave to neopravili a doporucili mi si cast rozbite rukojeti koupit s tim ze podobny typ rukojeti ma vetsina kocaru. Je to kocar kde cela rukojet se da dat bud na jednu nebo druhou stranu kocaru, a madlo se da polohovat nahoru a dolu. Rozbity je ten kloub kterym se madlo polohuje. Nevite kde se daji nahradni dily na kocary koupit
Nejlepe na netu
Diky. Sany. ![]()
Já také připojuji dotaz, mám kočárek (koupený na inzerát) a má dosti ojetý kolečka, nevíte někdo, zda-li se dají vyměňovat? Kočárek je Chicco Ponee, jinak je docela dobrý, až na ty kolečka, především zadní.
Katka
Ahoj Katko, dovozce Chicca do ČR je Piccollo. Zavolej jim na tel. 606 886 740, pošlou Ti určitě nová.
Milá Sany - Sport Lux - neznám, nevím kdo je dovozce. Nemůžu sloužit … Na záručním listě nic bližšího nemáš?
Lucko, dík, ale koukala jsem na ty kolečka a vypadají, že spíš ani nejdou odmontovat, ale určitě tam zavolám.
Dík K.
Sasenko, nic blizsiho nevim ale jestli vis kde na netu sehnat nahradni dily na jakykoli sportovni kocarky dej prosim vedet. Sany.
Ahoj měla bych dotaz marně schaním brzdu na kočárek implast clipper 3 nevite nahodou jiny tip kocarku s podobnou brzdou, kterou bych mohkla použít k výměně té rozbité díky Hanka
A bIveta22589: Zdravim, shanim predni kola na atlantic espiro.Mame v haji loziska.Mas predni na prodej? Popripade v jakem stavu?
moc diky..Sandra
Zkus přímo dovozce do ČR, snad by se dal dohledat po internetu.
Iveta22589 Dobrý den
všude možně se snažím sehnat madlo na sportovní verzu atlantic espiro a pořád se mi to nedaří
Prosím, neměla byste náhodou nějaké klidně i v horším stavu?
@iveta22589 píše:
Mám náhradní díly na atlantic espiro
Máte kolečka