Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
máte některá zkušenosti s tímto kočárkem? Je normální, že je korbička trochu nakloněná dopředu - mimčo v ní potom trochu sjíždí dolů. Nepřišli jsme na to, jak korbičku narovnat. Poradíte?
Díky,
Irucha.
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzAhoj,
stejné téma- quinny Buzz jsem tu nadhodila před nějakým časem, ale odezva téměř žádná. Nevím, jestli s ním mamči moc nejezdí, ale mě se strašně moc líbí a má super jízdní vlastnosti. Já jsem teprve na začátku těhotenství, ale Buzz je mým velkým favoritem. Jen mám strach jak v zimě, zdá se mi docela odkrytý. Tak jestli mi můžeš napsat nějaké tvé zkušenosti budu moc ráda.
A jen tak pro zajímavost, v sobotu jsem byla v Německu a tam ho prodávaly za 330 eur, což je cca 9900 ,– sporťák, korbičku za 120 eur= 4200,– Kč . Takže oproti ČR dost velký rozdíl. Nejlevnější sporťák jsem zatím viděla v Plzni za necelých 12000,–
Ahoj Ivule, tak to je teda rozdíl, ta cena. Já dávala dotaz za kamaráku, která nemá přístup na net. Jinak jsou s kočárkem spokojení, já si ho včera vozila a je hrozně lehoučkej a snadno ovladatelnej. Jen ta korbička mi přijde kapku malá… Ale pokud jde o vzhled je fakt úžasnej. Taky mi přijde trochu nešikovný, že nemá klasický košík ale takovou docela malou připínací tašku. No zkrátka za ty prachy co stojí u nás, bych ho asi sama osobně nechtěla.
Jo, jo, ten Buzz box jsem taky řešila, zdál se moc malý.Tak jsem si ho omrkla pořádně, no a věci pro mimi se tam krásně vejdou a nakupovat jezdím většinou autem. A malý nákup myslím, že tam také nacpu.
Quinny vždy na podzim vyjíždí s nějakou novinkou, tak doufám, že Buzze o trochu vylepší. Ty ceny v Něm. jsou super, ale nevím jak bych tam řešila případnou reklamaci, tak ho možná zakoupím v Plzni, kde ho mají za cca 11 500,– Kč.
Ahoj Ivule, mám prosbičku, já už tenhle kočárek kupovat nebudu, protože malému bude na podzim rok, ale chtěla bych koupit Quinny Zapp, tady stojí něco přes 6 tis. tak by se možná v Německu taky vyplatil, kde si na ně prosím koukala. Díky za odpověď
Beruna
quinny buzz mam s korbickou i sportak + autosedaku maxi cosi…je pravda ze ta bouda je trosku z kopce,neni to nasazenim,proste to tak je naprojektovane ![]()
maly se narodil v pulce kvetna a zatim se tam v poho vleze snad to zvladne do tech 6 mesicu nez se po:,–(i..kazdopadne tohle je problem vsech techle lehkych kombinaci,divala jsem se nazivo i na mutsy jane atd…proste ty korby jsou mensi oproti tem klasickym hlubokym kocarum..hold dan za to ze je fakt lehounky… podvozek se klada dobre a korbicku vynesu v pohode s malym i ja do patra…
ja ho teda nejlevneji koupil av DARAbaby prodejne ve VAl. Mezirici..byla tehdy jedina ktera mi ho mohla ukzat live na morave..vsude ho chteli objednat zavazne a teprvepak bych ho videla… prisel nas na 23000,– vcetne hluboke korby,sportaku a autosedacky maxi cosi cabrio..v cene je moskytiera,2× plastenka a ja dostala jetse univerzal nanoznk zdarma… ted to vyjde asi levnejc,ale treba v Ostrave v chiccu to furt aji tak o 1500 drazsi…
jsem s nim spokojena, chtela jsem lehky mobilni kocarek do mesta,ktery nebude problem prevezt a na ktery pujde na:,–(ist autosedacka…a mam ho…
jen tak z legrace kouknete na www.bogaboo.com.....taky holandske kocarky,k nam se teda nedovazi ale taky jsou tak trochu jine.
pa nat
Beruna,
vyrazili jsme o víkendu do Futh im Waldu, je to pár kilometrů za přechodem Folmava-Futh im Wald a tam na náměstí byl obchod s kočárky a věcmi pro mimi. Už si nepamatuji přesně kolik ty golfky stály, ale byly 100% o dost levnější, než v ČR. A kočárky to bylo taky jediné, co se tam vyplatilo, oblečení a ostatní věci byly celkem drahé.
kočárky jsou v zahraničí levnější (srovnatelná cena je myslím pouze u Stokke), tam se totiž kočárky dodávají přímo ne přes dovozce. Časem to přijde i k nám.
-Evka- píše:
kočárky jsou v zahraničí levnější (srovnatelná cena je myslím pouze u Stokke), tam se totiž kočárky dodávají přímo ne přes dovozce. Časem to přijde i k nám.
Hmm, tak to se teda načekáte. Cena není nižší proto, že se to prodává přímo. Je to proto, že obchody v cizině jsou oproti ČR dost velké (běžně 600-800 m2). Když pak někdo má takové obchody 3-4, tak už má dost velkou sílu na to dupnout si na dovozce/výrobce, aby mu snížil cenu.
Naše obchůdky o velikosti 30m2 se na to nikdy nezmůžou
.
Taky záleží, které ceny porovnáváte. Nelze porovnávat ceny z internetu s cenami v obchodě. Taková Priori XP stojí např. v Holandsku v krámě 200 EURo, což je něco přes 6.000,– Kč. Pokud se nepletu, tak cena v Čr je něco kolem 5.900,–??
Jo a co se týče té zklopené korbičky směrem dopředu. Zkus hodit lajnu do Libfinu, prý na to existují adaptéry, které to vyrovnají.
Takvyhodou je otocna sedacka, vysuvna rukojet, zadni kola jsou dost velke, takze se s nim jezdi dobre…vaha je 13kg, takze tezsi na prenaseni, ja mela s touvelkou sedackou, ta je hodne prostorna, hydraulickeskladani je super, sam se rozlozi…ale me vadi, ze je v nem dite pord jakoby v sedu i kdyz lezi, byvaji poruchovi
Ja ho poslala dal.jako hluboky super, alw sportak mi nevyhovoval.
Jn to je.Jako kocar je ro krasny, je to stylovka, ale me vadilo vic veci.Do klas. sport. kocarku to ma daleko.Ja teda zakotvila se sportakem u cssuplayS4,ale kamoska ma novy xlander a super, skvely vychytavky, malej si v nem pohodne hovy, libila se mi i sit co je soucasti.Co se nemuze ale uprit buzzu je ovladani, naprosto uzasna manipulace u podvozku.Da se misto maleho kolecka dat nafukovaci a super, to bez debat!
Jojo, kvikla, ja ho ale mela pouzity, tak jsem myslela, ze je to opotrebenim ![]()
Mám zkušenosti s quinny buzz a nesla bych do toho ani náhodou uz nikdy. Řídit jednou rukou když člověk potřebuje se nedá.. Přední kolečko si děla co chce po čase je konstrukce rozvyklana.. Naprd kosik.. Kocarek mi ani nějak extra lehký nepřijde vyzkoušela sem v tom i 2,5 lety dítě absolutně napresovani.. 1,5 lety OK ale v bunde zimní taky nic moc… Sníh to podle všeho absolutně nevyjede.. Za tu cenu jsou hezčí kočárky a lepší