Kočárek KAJTEX ??

3678
6.8.05 08:44

Kočárek KAJTEX ??

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o zkušenosti s kočárky KAJTEX. Jestli máte některá doma a jste s ním spokojená nebo naopak se objevily nějaké vady.
Prohlížela jsem si ho v obchodě a zdá se mi celkem za přijatelnou cenu, s velkou výbavou a docela se mi líbí to provedení.
SIce ještě máme čas, miminko čekám až v únoru, ale ráda bych věděla předem vaše zkušenosti, abych nekoupila špatně.

Díky Jarka a Třešnička 13tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
6.8.05 09:12

Ahoj,
tento kočárek mám. Taky se mi líbil.
Měla jsem malou na podzim, takže mi vyhovovalo, že má i hlubokou korbičku. Vlastně musim říct, že jsem s ním byla spokojená, dokud jsem ovšem nesundala korbičku a nedala tam sporťák. Přijde mi, že má blbý tvar, moc velký sedák, takže když tam dítě sedí, musí být až vzadu, jinak když si pak sedne dopředu a opře se, má velmi divně zkroucená záda. A opěrka má na horní části tak blbý okraj, že si tam zas malá blbě opírá hlavu. A vrže. Sousedka ho má shodou okolností taky a je to totéž.
A další věc, nevim, jestli budeš často jezdit nebo jak to bude s jeho nošením, ale je těžkej. Jezdíme na plavčo a u mamky nebyly schody, takže jsem ho musela rozebrat, korbičku s malou odnést a pak doběhnout pro podvozek a když se šlo zsa ven (a to v zimě), atk jsem oblečenou malou nechala v korbičce, odnesla podvozek a pak došla pro zbytek. O tom, že bylo dítě bez dozoru, ani nemluvim. A sporťák už jsem nosila i s malou, ale samotná váha sporťáku byla 15kg. Takže jsem nakonec pořídila golfky. Příště bych určo vybírala jinak.
Jo, a je tam blbě dělaná boudička - drží to na plastu a nám se ten plast při prvním přendavání nějak už nevrátil zpátky do své polohy a už to nedrželo.
Ale jinak si na zimu chválím hluboký kočár. Jo, a taška k tomu se mi zdá malá…
Za ty peníze se mi ten kočár teda moc dobrej už nezdá. Škoda, že jsm měla načteno a pak blbě vybrala, no, chybama se člověk učí…Jo a ta sousedka si stěžuje, že má ročního kluka, je velikej a do sporťáku se jí moc už nevejde…
GaB, 10měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
6.8.05 10:41

Ahoj,

jé, děkuji moc za ohlas Gábinko, takže si to asi s Kajtexem mám rozmyslet, co? No nic, jsem ráda, že ses ozvala a nebudu muset absolvovat to samé jako ty a snad vyberu tedy lépe. Díky Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.8.05 21:15

Ahoj,
já mám taky Kajtex a musím říct, že je pravda, že nepatří zrovna mezi nejlepší kočárky. Na druhou stranu - za tu cenu… Je fakt, že jsem koupila celkem tři kočárky (síla,že?:) a každý má své výhody a nevýhody. Kdybych si měla znovu vybírat, nevím, jak bych si poradila:( Vím, jen že jsem za všechny tři zaplatila míň než naši známí za jeden a ani ten bych nechtěla, protože má malou hlubokou korbičku, nemá pérování, takže dítko neuspíš drndáním, apod.
Kajtex jsem kupovala až jako sporťák, právě proto, že je tak prostorný. Mám ho půl roku a za tu dobu vím, že:

• ve spoustě jiných kočárků má dítko málo prostoru, to v Kajtexu nehrozí:) jsou tam i pětibodové pásy pro neposedné děti (naší Lucince se moc líbí právě pro tu možnost pohybu, pásám ji jen výjimečně)
  • je opravdu dost těžký a proto ho střídám s golfáčem nebo šátkem, ale když jsme teď byli na dovolené na Šumavě, brali jsme si Kajtex (+šátek) a bylo to naprosto perfektní. Manžel je s ním spokojený, protože se s tím kočárem krásně jezdí v terénu a nemusíš mít strach, že by se rozpadl (ale řidič musí mít páru)
  • když Lucka usne a dám ji úplně naležato, zdá se mi, že neleží narovině, ale nevím, jestli je to jen můj pocit nebo fakt
  • má přehazovací rukojeť, ale když je za boudičkou, kočár se dost špatně řídí
    Kdybych měla na výběr, znovu bych ho už nekoupila.Zrovna dnes jsme se s manželem bavili o tom, že by bylo ideální mít na odzkoušení kočárku víc než je chvíli v obchodě. Koukám, že jsem se nějak rozjela:( Tak budu radši končit:) Přeji hodně štěstí při výběru kočáru, a hl. krásné těhotenství a zdravé mimi!!!
    Jana + Lucie (14m)
  • Citovat
  • Upravit
6545
7.8.05 12:07

V podstatě souhlasím s celým předchozím příspěvkem. Na ty rozměry sporťáku, k tomu se zatím víc vyjádřit nemůžu, mě se tam malá zatím vejde.
Jinak kombinaci hlubokej a sporťák jsme koupili za necelých 9tis a dnes vím, že za ty prachy bych mohla mít i lepší.
Opravdu není jen dojem, že při napolohování dolehu to není úplný leh. na druhou stranu je to malinkatý úhel, že to neni tak hrozný. Navíc už nemáme mimča, takže tam to až tak nevadí. A někdo v korbě vozí i do roka. Já ji vyměnila cca na půl roce kvůli výhledu a tomu, že v korbě se midost potila, což u nás jsou jen komplikace. A třeba oproti golfkám to je téměř rovné.
Osobně budu ráda, když ho pak ještě prodám (pro případné druhé ho nemám kde schovávat a pořizovala bych jinak). A to ne, že by byl ve špatném stavu, jen nevím, jestli by ho někdo chtěl.
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.8.05 22:06

kočárek

ahoj, zapojím se na chvíli do diskuze. Já mám kočárek - taky polská výroba. Zn. Roan a typ Hugo, Má velkou ložnou plochu - mám chlapečka a vešel se tam v pohodě i druhou zimu, jednoduchá manipulace, poměrně lehký, myslím že jsem s ním žádné problémy neměla - co taklhle mrknout na tenhle typ? Jinak hodně štěstí s výběrem pro miminko

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.8.05 22:20

Jéééééééééééééédině Kajtex

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.8.05 22:34

Dobrý den,
máme osmiměsíční holku a je trochu větší. S Kajtexem jsme nad míru spokojeni. Stál nás 6 600 Kč. Malá se nám narodila v půli listopadu, výhody vaničky byly v délce i šířce, praktická byla i termotaška. Neocenitelná jízda neuklizenými chodníky v zimě. Nyní používáme sporťák a jsme sním velmi spokojeni. Potah se dá celý odepnout a vyprat, tuto možnost nemá většina kočárků. Dílenské provedení a výběr materiálu konstrukce je i na svůj původ velmi dobrý a kvalitní. Některým kočárkům se láme konstrukce, ale u Kajtexu se toto nemůže stát. Můžu vřele doporučit. Arnošt Z.

• Citovat
  • Upravit
1021
16.2.06 22:19

Sorry, prispela som sem omylom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.12.06 10:10

Ahoj,
mame taky Kajtex, v Polsku nas stal 4.600. Ted se mi rozbily brzdy, ale mam pocit, ze je to tim vyletem na Uhlirsky vrch, pri kterem jsme asi pul hodiny jeli neskutecne hrbolatym a kamenitym terenem a kocar dostal zabrat. Ma ty slabiny asi v brzdach, ale jinak mi moooc vyhovoval a jeste vyhovuje. Korbicka je velka, mimco se tam v lete krasne natahlo a roztahlo rucicky, ve srovnani s temi vyndavacimi taskami mi tam prislo prostoru kralovsky. Taky praci potah je fajn a castecne zvedaci podlazka v korbicce - kolem 8 mesicu tam mohla mala na chvilku sedet a pak jsem ji polozila , kdyz chtela spat. Ted jezdime se sportakem, je tam dost mista a mala se tam i ted ,v roce a pul , pohodlne vyspi. Na kratke prochazky mame uplne jednoduche a lehoucke golfky, ale na delsi cestu, nebo kdyz je zima, beru zase Kajtex, protoze je tam mala dobre chranena pred neprizni pocasi a muze tam spat. Kocar je tezky, je opravdu terenni i diky nafukovacim loziskovym kolum a taky jsem ho terenne vyuzivala opravdu hoodne. A hodne jsem vyuzivala i prehazovaci rukojet - v lete kvuli slunicku, v zime kvuli vetru. Jo s kvicenim kol je to tak, ze se to opravdu objevi, ale staci kola sundat a namazat ten stredovy kolik vazelinou a kocarek zase jede tichounce. Celkove jsem s kocarkem spokojena, az na ty brzdy, budu je muset jit reklamovat. Myslim, ze za tu cenu nabizi dost komfortu pro mimco i mamku, pokud jezdite na prochazky do lesa, tak je to asi dobra volba. Myslim, ze druhe dite vydrzi bez problemu, s tim tretim si nejsem jista…:-). Ale to by se tech pet tisic snad zase naslo. Polly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.3.07 12:36

KAJTEX

Všechny Vás tu zdravím, děvčata. Na výstavišti jsem se zhlédla v kočárku od KAJTEXU zn. KAREN. Jedná se o prostorný a lehký kočárek. Nemáte s ním některá zkušenosti. V mém okolí nikdo tento kočárek nemá, takže spoléhám na Vaše rady. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
16
22.3.07 13:20

odpovědˇkajtex

Ahoj všem!

Máme taky Kajtex-sprint a jsme moc spokojeni.Do terénu skvělý, dobrá kolečka a podvozek.Možná je o něco těžší, když se třeba dává do auta, ale prostorný a pohodlný pro malého.Navíc můj manžel je dost vysoký, tak jsme ocenili i to, že s ním bez problému může jezdit také.Stál nás kolem 7000, což je taky přijatelné.navíc i údržba je dobrá, dá se všechno umýt nebo vyčistit.

Já tedy doporučuji!A myslím, že není pravda, že všechno polské je špatné.Mě se třeba vůbec nelíbí ten kočárek Mutsy, který tady každý vychvaluje, je sice moderní, ale malinký a cena je nepřiměřená.
 Kanito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.3.07 21:52

Ahoj :D

…mám Kajtex Sprint už rok a půl a jsem s nim moc spokojená… Je to opravdu tereňák, Bydlíme na malém městě, kde nejsou zrovna idealní chodníky a o zimě ani nemluvím..... Zatím jsme s ním ale projeli všude :wink: … Vyšel nás na 6tisíc a těď vážně uvažuji jestli prodat nebo schovat pro další mimčo, které asi ale hned tak nebude a kdo ví, jaké pak budou nové kočárky… Fakt je, že Kajtex je hodně prostorný…mám chlapečka narozeného v listopadu.....obě zimy jsme úplně v pohodě projezdili ve fusaku…dokonce ještě minulý týden v 16měsících se v něm syn pohodlně vyspal(a to ma 12kg a 85cm).....ten kočarek je taky moc dobře „utěsněný“…prostě na mimčo nikde netáhne. Jediná nevyhoda je váha…je opravdu těžký a ne moc skladný…kdo má ale kombíka a nemusí řešit přenášení do schodu…opravdu doporučuji :D
Jo a taky se dělá v moc pěkných barvách… Paní v obchodě, kde jsme ho kupovali dbá na to, aby 2 maminky ve stejném městě neměly stejné barvy…my máme krásnou nebesky modrou s červeným károváním a dostali jsme na něj moc komplimentů :oops: No, tak když to tak čtu, vážně nevím, jestli ho mam prodat… :?: nikdy nezklamal…
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4