Golfky/sporťák?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37
27.9.19 18:51

Golfky/sporťák?

Ahoj, prosím neukamenujte mne, vím že podobných diskuzí je tu plno, ale nejsem schopna se zorientovat. Sháním nějaký kočárek vhodný na cestování, jsem nadmíru spokojená se svým stávajícím, ale… na cestování totálně nevhodný. Jedná se mi převážně o kočárek na dovolené letadlem k moři dále pak např. víkend ve Vídni a celkově spíše po památkách, terénní nepotřebuji ten mám. Spíše se jedná o kočárek, který vytáhnu tak 6 X ročně nebo jako rezervní a ke stejnému účelu bych ho použila na druhé dítě. Požadavky jsou následující:max 8 kg váha, dobrá skladnost (líbí se mi typ skládání jako u valco), ideálně skládání jednou rukou, dobré jízdní vlastnosti (koupila jsem si chicco multiway a po víkendu šel pryč :cert: - za mě neovladatelna rozhrkaná atrapa kočárku), dále mám hrůzu z nafukovacích kol, nevím jak bych řešila píchnutý kolo v zahraničí, taky bych se ráda vešla +-5 tis. Aktuálně mám 8 měsíční dítě, který chodí kolem nábytku. Jsem se trochu rozepsala. Poradíte prosím? Nechci zase koupit něco blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
539
27.9.19 19:01

To bych volila třeba španělsky baby monsters Kuki. Něco mezi golfkama a sportakem. A u něj pisi, že může může být i jako příruční zavazadlo do letadla jak je lehký a skladný. Já mám baby monsters Compact. A u moře taky super. Polohovatelný do lehu, opěrky nohou, lehce se skládá, gelová kolečka a mi se moc líbí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
27.9.19 19:40

Hauck lift up jediné co nesplňuje je váha 9kg. Jinak je lepší spojená rukojet at uz vyberes jakýkoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.12.19 11:25

Já mám kočár VALCO snap, váha je něco málo přes 6 kg, na cestovaná úplně ideální, jednoduše se dá složit, nezabere moc místa, vše se dá sundat a vyprat, na netu dětský růžek mají i výběr z různých typů této značky, tak si můžeš vybrat, fakt doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
20.12.19 11:04

Taky řeším něco podobného a v obchodě se mi líbil Joie pact, dobře se skládá, je lehký, myslím, že i odpružený a hezky dlouhé ležení. Na cestování za mě ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
20.12.19 11:06

Jinak chicco golfky jsou opravdu k prdu, já měla tedy Chicco liteway a horší kočár jsem nezažila, po týdnu šel taky z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
9.3.20 19:03

Taky jsou odlehčené sporťáky, kdyby si nechtěla přímo golfky, ale rozhodně je dobrý mít lehkej kočár, na cestování je to super, nemusíš se pořád táhat s tím těžkým kočárem, na webu dětský růžek mají právě ty odlehčené sporťáky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí