GPS lokátor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.8.17 10:38

GPS lokátor

Najde se tu někdo, kdo by mi poradil? Nebo spis informoval, jak to funguje?
Posledně jsem se s jedním blízkým člověkem dohadovala o něčem a nakonec z něj vypadlo, že lžu protože on ví, kde jsem byla, našla mu to prý aplikace GPS lokátor. Já se v tom nevyznám. Ale chce mi ten člověk fakt říct, že si mě bez mého vědomí může kdykoli najít zapnutím nějaký blbý appky? Nebo keca? Nemel by to třeba nejdřív potvrdit ten dotyčný, co je touto aplikací zrovna vyhledáván? Nebo si prostě kdykoli tady v republice muze jen tak najít kde jsem? To se mi zdá hloupost. Poradí někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101542
20.8.17 10:40

Tak pokud ti někam podstrčit svoji GPSku nebo měl v ruce tvůj telefon (a ty nevypínáš služby polohy), tak nekecá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
20.8.17 10:46
@Anonymní píše: ..nakonec z něj vypadlo, že lžu protože on ví, kde jsem byla, našla mu to prý aplikace GPS lokátor. Já se v tom nevyznám.

V čem se nevyznáš? Dotyčný ti nedůvěřuje a šmíruje tě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.17 10:49

@j.a.n.i1 takže stačí mít zapnuté GPS, protože ho třeba používám pro navigaci a najde mě okamžitě, bez toho abych to věděla?

• Citovat
  • Upravit
19981
20.8.17 15:05

Já mám v mobilu aplikaci, určenou pro krádež, takže v okamžiku kdy se mi mobil ztratí manžel ho dokáže najít během 5ti minut a není k tomu potřeba souhlas. Jen kontrolní kód do dané aplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
20.8.17 15:07

Když se takhle ptáš, tak měl asi pravdu co? A lhala si mu v tom kde jsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
20.8.17 15:15

Kdo to je „blízký člověk“? Nemáš GPSku třeba v autě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
20.8.17 15:18
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 takže stačí mít zapnuté GPS, protože ho třeba používám pro navigaci a najde mě okamžitě, bez toho abych to věděla?

Pokud měl přístup ke Tvému telefonu, mohl tam takovou appku teoreticky nainstalovat bez tvého vědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
21.2.21 20:41

To nekecá, takových gps lokátorů je velká spousta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
6.3.21 08:24

Přesně tak, ať už pomocí smartphonu, nebo umístěním gps lokátoru přímo do vozidla. Teď už takovou techniku seženeš úplně jednoduše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová