Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud ti někam podstrčit svoji GPSku nebo měl v ruce tvůj telefon (a ty nevypínáš služby polohy), tak nekecá…
@Anonymní píše: ..nakonec z něj vypadlo, že lžu protože on ví, kde jsem byla, našla mu to prý aplikace GPS lokátor. Já se v tom nevyznám.
V čem se nevyznáš? Dotyčný ti nedůvěřuje a šmíruje tě ![]()
@j.a.n.i1 takže stačí mít zapnuté GPS, protože ho třeba používám pro navigaci a najde mě okamžitě, bez toho abych to věděla?
Já mám v mobilu aplikaci, určenou pro krádež, takže v okamžiku kdy se mi mobil ztratí manžel ho dokáže najít během 5ti minut a není k tomu potřeba souhlas. Jen kontrolní kód do dané aplikace.
Když se takhle ptáš, tak měl asi pravdu co? A lhala si mu v tom kde jsi..
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 takže stačí mít zapnuté GPS, protože ho třeba používám pro navigaci a najde mě okamžitě, bez toho abych to věděla?
Pokud měl přístup ke Tvému telefonu, mohl tam takovou appku teoreticky nainstalovat bez tvého vědomí.
Přesně tak, ať už pomocí smartphonu, nebo umístěním gps lokátoru přímo do vozidla. Teď už takovou techniku seženeš úplně jednoduše…
Najde se tu někdo, kdo by mi poradil? Nebo spis informoval, jak to funguje?
Posledně jsem se s jedním blízkým člověkem dohadovala o něčem a nakonec z něj vypadlo, že lžu protože on ví, kde jsem byla, našla mu to prý aplikace GPS lokátor. Já se v tom nevyznám. Ale chce mi ten člověk fakt říct, že si mě bez mého vědomí může kdykoli najít zapnutím nějaký blbý appky? Nebo keca? Nemel by to třeba nejdřív potvrdit ten dotyčný, co je touto aplikací zrovna vyhledáván? Nebo si prostě kdykoli tady v republice muze jen tak najít kde jsem? To se mi zdá hloupost. Poradí někdo?