Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
chci se zeptat, jaký máte názor na undercut(podholené) vlasy, ať už na jedné straně, nebo vzadu? Nosí je to ještě, nebo už je to pasé?
Já se po letech rozhodla změnit image a s tímto nápadem koketuji už měsíc a ne a ne se rozhoupat…Třeba mi s tím pomůžete ![]()
Díky všem za odpovědi.
Nosí se to hodně, aspoň to fakt často vidím…ale osobně se mi to teda vůbec ale vůbec nelíbí ![]()
@Doe_Jane já právě nikoho nepotkávám…v pohodě, každý má jiný vkus ![]()
Vím o dvou z mých známých, ani u jedné se mi to nelíbí, je to hrozně neženské. Ale proti gustu… ![]()
Nosí se to, ve městě tenhle účes vidím často, hlavně na mladších holkách.
Nemůžu si pomoct, ale na mě tahle úprava vlasů působí jako vyholení hlavy po operaci.
Vypadá to divně, to už snad raději upravené dredy.
Příspěvek upraven 19.08.17 v 15:55
@Doe_Jane
Jsem na mobilu a celou dobu, jsem nemohla „rozlustit“ tvou prof. fotku, az ted se mi to povedlo
.
Taky hodně záleží na tvaru obličeje. Mám ve svém okolí dvě ženy s tímto účesem. Jedna ma ženské mekke rysy, kulatý obličej. Na ni to vypadá dobře. Druha ma tvrdé, az mužské rysy a to je fakt hrůza.
Páni, tolika z Vás se to nelíbí
to jsem nečekala…ale budiž ![]()
@terka.h mám normální oválný obličej, tmavé vlasy, světlé oči, měkké rysy, pihovatý nos ![]()
@weyky tak jestli se to líbí vám, klidne bych do toho šla. Nakonec, vlasy dorostou.
Ted jsem něco takového viděla na mladém Stropnickém - vypadá jak KIM Čong-Un
@terka.h no to si právě říkám taky, že jsou to jen vlasy a dorostou ![]()