Jména - SOFIE vs. LAURA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
19.8.17 18:03

Jména- SOFIE vs. LAURA

Zdravím opět všechny maminky, vím že je to moc brzo ale už máme s mužem dohady o jménech :D když to bude kluk tak už máme vybráno :palec: ale pokud to bude holka? Líbí se nám jména Zoe, Sofie, Laura… Já bych spíš vybírala mezi Sofií a Laurou, ještě verze místo Sofie je Sofia nebo Safiya (to se mi taky strašně líbí, je to takové neobvyklé) co by jste vybrali vy? Stále váháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
19.8.17 18:08

Ani jedno. Zoe je hrozný a Sofii a Laurinek je tolik, že je to už trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
19.8.17 18:09

Pokud některé, tak Zoe (i když to už taky začíná být hoodně in).

Sofinek je jak psů. Laur taky a navíc je to jméno tvrdé (slyšíš to? Laur? :mrgreen: ) Safiya bych nedávala už vůbec, chodák holka bude furt hláskovat - a jestli jste Procházkovi nebo Vopičkovi, tak to navíc bude znít echt blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
19.8.17 18:11

No tak Safiya :-D ale kazdy ma jiny vkus. Ale myslete na to, jak se s tim budr holce zit. Jak se ji bude rikat, jak ostatni budou to jmeno plest,… Casto totiz maji napsat jmeno podle toho jak ho nekdo vyslovi. A to zrovna myslim ze Safiya nebudou vedet dle poslechu jak spravne napsat. Zrejme to vzdy napisi blbe. Mimochodem, jak se to vubec ma cist? :-D Sofie a Laura jsou podle me v pohode jmena, hodne se ted davaji. U slova zoe bych zase premyslela nad skolnovanim. Vite jak se a sklonovat? Ja tedy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.17 18:13
@terien píše:
Ani jedno. Zoe je hrozný a Sofii a Laurinek je tolik, že je to už trapný.

V podstate je to pravda. Ale tak to proste je, ze se v nejake dobe davaji vic ta a ta jmena. Kazdy nemuze byt originalni. A casto ta originalni jmena jsou silenosti. Treba zrovna jak ta Zoe.

• Citovat
  • Upravit
5866
19.8.17 18:13

Když už tak Laura, je „přesofiováno“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
19.8.17 18:14

Jsem pro Sofii, krásné jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
19.8.17 18:14
@Slečna Ferka píše:
Pokud některé, tak Zoe (i když to už taky začíná být hoodně in).Sofinek je jak psů. Laur taky a navíc je to jméno tvrdé (slyšíš to? Laur? :mrgreen: ) Safiya bych nedávala už vůbec, chodák holka bude furt hláskovat - a jestli jste Procházkovi nebo Vopičkovi, tak to navíc bude znít echt blbě.

No, zakladatelka prispevku ma v nicku sofi, takze ona se zrejme jmenuje sama Sofie. Mozna proto nad tim jmenem uvazuje, ze by i rada stejne jako se jmenuje ona. Nekdo to ma rad.

Příspěvek upraven 19.08.17 v 18:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.8.17 18:15
@Anonymní píše:
No tak Safiya :-D ale kazdy ma jiny vkus. Ale myslete na to, jak se s tim budr holce zit. Jak se ji bude rikat, jak ostatni budou to jmeno plest,… Casto totiz maji napsat jmeno podle toho jak ho nekdo vyslovi. A to zrovna myslim ze Safiya nebudou vedet dle poslechu jak spravne napsat. Zrejme to vzdy napisi blbe. Mimochodem, jak se to vubec ma cist? :-D Sofie a Laura jsou podle me v pohode jmena, hodne se ted davaji. U slova zoe bych zase premyslela nad skolnovanim. Vite jak se a sklonovat? Ja tedy ne.

No čte se to ´´SAFIJA´´´a oslovování : Safí, Safi, Safiye, Sáfo :mrgreen: Laura je taky pěkný ale tam je maximálně oslování Lauro, Laurinko, Lauri- víc mě nenanapadá. U Zoe taky nevím - Zouí, Zojka :mrgreen:
Právě že Sofie mají všichni proto mě napadlo tohle neobvyklé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
19.8.17 18:16

@Sofi97 Sofie je hezké jméno. Mně se teda krutě nelíbí zdrobněliny - Sofi, Sofinka, Sofča :nevim: Zní to nejlíp jen jako Sofie. Laura na mě působí lacině, to je jak pro striptérku :lol: Zoe - to jako Zouí? No nevím :lol: Budete žít v ČR?

Sofie je asi nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
@Sofi97 píše:
Zdravím opět všechny maminky, vím že je to moc brzo ale už máme s mužem dohady o jménech :D když to bude kluk tak už máme vybráno :palec: ale pokud to bude holka? Líbí se nám jména Zoe, Sofie, Laura… Já bych spíš vybírala mezi Sofií a Laurou, ještě verze místo Sofie je Sofia nebo Safiya (to se mi taky strašně líbí, je to takové neobvyklé) co by jste vybrali vy? Stále váháme.

moje gusto není žádné. Když už, tak Sofie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34

@Paola21 Právě, na druhou stranu mi příjde že není tolik Laurinek jako je Sofinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.8.17 18:18

@Imamother pro striptérku :lol: :lol: :lol: :lol: teď jste mě upřímně pobavila :mrgreen: :mrgreen: děkuji za názor :kytka: No právě tu Zoe jsme už vyřadili, nevím jak by se oslovovala :roll:. Ano budeme žít v ČR :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.17 18:18
@Sofi97 píše:
No čte se to ´´SAFIJA´´´a oslovování : Safí, Safi, Safiye, Sáfo :mrgreen: Laura je taky pěkný ale tam je maximálně oslování Lauro, Laurinko, Lauri- víc mě nenanapadá. U Zoe taky nevím - Zouí, Zojka :mrgreen:
Právě že Sofie mají všichni proto mě napadlo tohle neobvyklé :)

No proste vsechny odnoze od Saiya strasne :-D Radeji nechte tu Sofii nebo Lauru

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.17 18:20
@Sofi97 píše:
@Imamother pro striptérku :lol: :lol: :lol: :lol: teď jste mě upřímně pobavila :mrgreen: :mrgreen: děkuji za názor :kytka: No právě tu Zoe jsme už vyřadili, nevím jak by se oslovovala :roll:. Ano budeme žít v ČR :)

No vidite, tak hura na Terezku, Zuzanku,… ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová