Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím ![]()
o víkendu se chystám ke kamarádce. Bydlí docela daleko a nikdy jsem tam nebyla. Napadlo me, že si k této příležitosti konečně pořídím GPS navigaci. Jde mi o navigaci do mobilu. Jen nevím, jakou vybrat
. Jakou máte Vy? Zajímají mě placené i neplacené programy. Ty neplacené jsou samozřejmě lákavější, i když chápu, že od placené verze je to trošku někde jinde ![]()
Díky ![]()
Tak já se v tomhle moc nevyznám
. Ale máme ted s manželem nokie, kde je doživotní navigace zdarma. A je to super. Manžel jednou za čas vezme telefony, napíchne na PC, stáhne všechny aktualizace a ještě se mi nikdy nestalo, že by navigace zklamala ![]()
Já mám samsunga.. takže budu muset stáhnout software.. Ale děkuji ![]()
Záleží, do kterého telefonu
Do iPhona TomTom (ale stojí dost peněz), nebo Waze (stojí 2 dolary) ![]()
Myslím, že nejlepší je jít do android.market a tam si najít navigace a přečíst si uživatelské recenze. Tam se člověk dozví nejvíc.
Mam taky Android telefon, stahla jsem si navigaci Sygic. Zkousela jsem jen parkrat a da se to. Jestli narazis na neco lepsiho dej vedet.
Stáhl jsem si z andoid marketu be-on-road a spokojenost! Stála 29 € . Používám5let garmina,ale toto je lepší. Hlídá rychlost,navádí do pruhů,v náhledu jsou čp domů,neobtěžuje jak garmin trojnásobným avizem má i další vychytávky ,běžné u dražších navigací