O2 odstoupení od smlouvy

737
27.2.12 15:30

O2 odstoupení od smlouvy

Měla bych dotaz, jestli jde odstoupit od smlouvy, pokud je uzavřená na 24 měsíců po roce? Máme paušál od O2 a ty problémy si neumíte představit. Obesílají nás, že jsme neplatili, přitom je vše zaplacené. Kdyby se to stalo jednou. ale je to opakovaně! Už jsem faaak nasr… :cert: a faktury jim teda vůbec nesouhlasí.. ale to už je věc druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
27.2.12 15:33

jde, ale těch zbylých 12 měsíců si doplatíte, možná tam k tomu bude i nějaká pokuta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
27.2.12 15:36

Mě to dělali také, zrušit to jde ale s tím pakárna, budou chtít všechno doplatit do konce smlouvy. Už nikdy O2 jsou to sv… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
4880
27.2.12 15:41
Jiiriinka1 píše:
Měla bych dotaz, jestli jde odstoupit od smlouvy, pokud je uzavřená na 24 měsíců po roce? Máme paušál od O2 a ty problémy si neumíte představit. Obesílají nás, že jsme neplatili, přitom je vše zaplacené. Kdyby se to stalo jednou. ale je to opakovaně! Už jsem faaak nasr… :cert: a faktury jim teda vůbec nesouhlasí.. ale to už je věc druhá.

Já bych zašla přímo za ředitelem osobně a chtěly výpisy a vysvětlení. Nebylo něco takového už v TV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
27.2.12 15:44

Také jsem chtěla výpisy.. jeden jsem si i vyžádala, ale za poplatek.. platit paušál, ještě poplatek za výpis každý měsíc je síla :?
To bych vraždiláá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
27.2.12 15:46

My s tímhle měli problémy pořád pořád chodily faktury že nemáme zaplacené nic(televize a netú od začátku co jsme u nich takže cca 3 roky nakonec ted když jejich net ani telka nešly a ani po 3 týdnech nepřijel nikdo na opravu jsem to zrušili a šli jsme k jinému levnějšímu a výhodnějšímu ale čkeám že dalších x měsíců budou chdoit jejich faktur ya podobně a co se tam manžel na ně nařval…nikdy více s nima nic enchci mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
27.2.12 15:51
Crystal87 píše:
My s tímhle měli problémy pořád pořád chodily faktury že nemáme zaplacené nic(televize a netú od začátku co jsme u nich takže cca 3 roky nakonec ted když jejich net ani telka nešly a ani po 3 týdnech nepřijel nikdo na opravu jsem to zrušili a šli jsme k jinému levnějšímu a výhodnějšímu ale čkeám že dalších x měsíců budou chdoit jejich faktur ya podobně a co se tam manžel na ně nařval…nikdy více s nima nic enchci mít

a to ty faktury budete pořád platit, i když jejich služby už nevyužíváte?? A ještě z důvodu, že chyba je na jejich straně?
Já mít peníze, tak je dám k soudu, do televize a prostě bych jim udělala pěknou polízanici!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
27.2.12 15:52

taky jsem meela problemy s O2 odstoupila jsem od nich ale musela jsem doplatit pausal,a i pokutu 2500kc za predcasne odstoupeni :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
27.2.12 15:53

rušila jsem si tarif a musela jsem za každý měsíc do konce smlouvy zaplatit nějakých 150kč, pokuta se liší podle toho, jaké máte služby.

Jinak jsem to řešila asi hodinu a půl, šílené, pořád mi nutili jiné služby, výhodnější tarify atd. Pomohlo mi jim opakovat, že už jsem se o všem informovala dříve a jsem rozhodnutá odejít.

Mimochodem, zaplatila jsem tu pokutu přímo u nich na kase a teď jsem zjistila, že po mě požadují 0,9kč, které jsem jim údajně nezaplatila! což je vtipné, protože jsem tam chlapovi po zaokrouhlení nechávala korunu k dobru. Jsem zvědavá, protože jsem těch 90h nezaplatila včas, jestli mě za to budou uhánět :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
27.2.12 15:53
Jiiriinka1 píše:
Crystal87 píše:
My s tímhle měli problémy pořád pořád chodily faktury že nemáme zaplacené nic(televize a netú od začátku co jsme u nich takže cca 3 roky nakonec ted když jejich net ani telka nešly a ani po 3 týdnech nepřijel nikdo na opravu jsem to zrušili a šli jsme k jinému levnějšímu a výhodnějšímu ale čkeám že dalších x měsíců budou chdoit jejich faktur ya podobně a co se tam manžel na ně nařval…nikdy více s nima nic enchci mít
a to ty faktury budete pořád platit, i když jejich služby už nevyužíváte?? A ještě z důvodu, že chyba je na jejich straně?
Já mít peníze, tak je dám k soudu, do televize a prostě bych jim udělala pěknou polízanici!!!

nebudu platit nic vše je zaplacené tka nejsme blázni ,peníze narozdávání nemáme:))Ale on když je člověk trpělivý tka se dočká já s nima asi rok řešila reklamaci nakonec uznali a dokonce peníze vrátily nenchám si od nichkadit na hlavu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
27.2.12 15:58

Byla jsi osobně na pobočce? Já měla O2 snad 10 let a nikdy jsem neměla žádný problém. Jednou mi vyfakturovali něco, co jsem nevyužila, podala jsem písemně reklamaci, byla kladně vyřízena a peníze mi v příští faktuře vrátili. Jestli jsou problémy s upomínkama každou chvíli, tak bude někde zakopaný pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
27.2.12 16:18

zakopaný pes opravdu nikde neni.. Pro mě jsou to prostě vydřiduši! :? Jde o to, že mi přestali posílat složenky.. ihned, jak to nepřišlo, jsem jim tam volala a slečna říkala, že je to divné, že všechny údaje tam má a že neví, proč mi složenka nepřišla (ZKOUŠEJÍ TO) poté mi zase přišla složenka, ale na směšnou sumu, kterou jsem nemohla provolat.. vyžádala jsem si podrobný výpis (za POPLATEK) a samozřejmě, že to tak nebylo.. pak byly tak 2 faktury v pořádku (ASI, NEBO MĚ OBRALI O MÉNĚ) a pak po zaplacení přišlo, že je to neplacené, poté opět nepřišla složenka a potom opětm že je to neplacené a za každou tuhle upomínku jsem platila 150Kč!!!!! Přitom bylo vše v pořádku. Platila jsem to jen, abych se snima nemusala hádat a řašit 150 Kč, ale teď už mě fakt se… to neni měsíc, aby nebyl problém! Řešení s nima je na dvě hodiny a dělají ze mě blbce :zed: :zed: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.2.12 16:34

Mě řekli,že odstoupit můžu,ale za každý měsíc do konce smlouvy zaplatím 100kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
27.2.12 19:27

Já měla inkaso, takže jsem neřešila platby, ale složenky chodily každý měsíc tak jak mají. A co se týká výpisů.. Měla jsem klasický (ne podrobný) a ve srovnání s T-Mobile byl perfektní :) Nevím, no, asi jsi fakt smolař :) Ne, vážně, O2 měli skoro všichni z rodiny a tohle se teda nikomu nestalo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
27.2.12 20:00

Jo, akorát si vzpomínám, že jak jsem měla inkaso, tak se mi stalo, že jsem tarif i přetáhla (než byl povolený limit). Já byla v domnění, že mi částka byla z účtu odepsána, samozřejmě jsem na účet nekoukla, nedošlo mi to, a až mi potom (tuším smskou) přišlo upozornění, že nemám zaplacený telefon (až někdy po měsíci). Pamatuju, že jsem taky řešila něco ohledně toho, že mi neposlali novou složenku s údaji, abych to zaplatila příkazem. Tvrdili, že složenka přišla, ale nebyla to pravda, tak zaslali novou. Ale za upomínku jsem nikdy (!) neplatila a stalo se mi to jen v souvislosti, že peníze neodešly inkasem. Jinak na výpisech jde dobře vidět, kolik bylo provoláno a tak. A pozor na účtované minuty. Telefon mi taky ukazoval míň provolaných minut, jenomže operátor počítal první minuty vždy celé, takže tam pokaždý rozdíl musel být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová