Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měla bych dotaz, jestli jde odstoupit od smlouvy, pokud je uzavřená na 24 měsíců po roce? Máme paušál od O2 a ty problémy si neumíte představit. Obesílají nás, že jsme neplatili, přitom je vše zaplacené. Kdyby se to stalo jednou. ale je to opakovaně! Už jsem faaak nasr…
a faktury jim teda vůbec nesouhlasí.. ale to už je věc druhá.
jde, ale těch zbylých 12 měsíců si doplatíte, možná tam k tomu bude i nějaká pokuta
Mě to dělali také, zrušit to jde ale s tím pakárna, budou chtít všechno doplatit do konce smlouvy. Už nikdy O2 jsou to sv… ![]()
Jiiriinka1 píše:
Měla bych dotaz, jestli jde odstoupit od smlouvy, pokud je uzavřená na 24 měsíců po roce? Máme paušál od O2 a ty problémy si neumíte představit. Obesílají nás, že jsme neplatili, přitom je vše zaplacené. Kdyby se to stalo jednou. ale je to opakovaně! Už jsem faaak nasr…a faktury jim teda vůbec nesouhlasí.. ale to už je věc druhá.
Já bych zašla přímo za ředitelem osobně a chtěly výpisy a vysvětlení. Nebylo něco takového už v TV?
Také jsem chtěla výpisy.. jeden jsem si i vyžádala, ale za poplatek.. platit paušál, ještě poplatek za výpis každý měsíc je síla ![]()
To bych vraždiláá ![]()
My s tímhle měli problémy pořád pořád chodily faktury že nemáme zaplacené nic(televize a netú od začátku co jsme u nich takže cca 3 roky nakonec ted když jejich net ani telka nešly a ani po 3 týdnech nepřijel nikdo na opravu jsem to zrušili a šli jsme k jinému levnějšímu a výhodnějšímu ale čkeám že dalších x měsíců budou chdoit jejich faktur ya podobně a co se tam manžel na ně nařval…nikdy více s nima nic enchci mít
Crystal87 píše:
My s tímhle měli problémy pořád pořád chodily faktury že nemáme zaplacené nic(televize a netú od začátku co jsme u nich takže cca 3 roky nakonec ted když jejich net ani telka nešly a ani po 3 týdnech nepřijel nikdo na opravu jsem to zrušili a šli jsme k jinému levnějšímu a výhodnějšímu ale čkeám že dalších x měsíců budou chdoit jejich faktur ya podobně a co se tam manžel na ně nařval…nikdy více s nima nic enchci mít
a to ty faktury budete pořád platit, i když jejich služby už nevyužíváte?? A ještě z důvodu, že chyba je na jejich straně?
Já mít peníze, tak je dám k soudu, do televize a prostě bych jim udělala pěknou polízanici!!!
taky jsem meela problemy s O2 odstoupila jsem od nich ale musela jsem doplatit pausal,a i pokutu 2500kc za predcasne odstoupeni
![]()
rušila jsem si tarif a musela jsem za každý měsíc do konce smlouvy zaplatit nějakých 150kč, pokuta se liší podle toho, jaké máte služby.
Jinak jsem to řešila asi hodinu a půl, šílené, pořád mi nutili jiné služby, výhodnější tarify atd. Pomohlo mi jim opakovat, že už jsem se o všem informovala dříve a jsem rozhodnutá odejít.
Mimochodem, zaplatila jsem tu pokutu přímo u nich na kase a teď jsem zjistila, že po mě požadují 0,9kč, které jsem jim údajně nezaplatila! což je vtipné, protože jsem tam chlapovi po zaokrouhlení nechávala korunu k dobru. Jsem zvědavá, protože jsem těch 90h nezaplatila včas, jestli mě za to budou uhánět ![]()
Jiiriinka1 píše:Crystal87 píše:a to ty faktury budete pořád platit, i když jejich služby už nevyužíváte?? A ještě z důvodu, že chyba je na jejich straně?
Já mít peníze, tak je dám k soudu, do televize a prostě bych jim udělala pěknou polízanici!!!
nebudu platit nic vše je zaplacené tka nejsme blázni ,peníze narozdávání nemáme:))Ale on když je člověk trpělivý tka se dočká já s nima asi rok řešila reklamaci nakonec uznali a dokonce peníze vrátily nenchám si od nichkadit na hlavu ![]()
Byla jsi osobně na pobočce? Já měla O2 snad 10 let a nikdy jsem neměla žádný problém. Jednou mi vyfakturovali něco, co jsem nevyužila, podala jsem písemně reklamaci, byla kladně vyřízena a peníze mi v příští faktuře vrátili. Jestli jsou problémy s upomínkama každou chvíli, tak bude někde zakopaný pes.
zakopaný pes opravdu nikde neni.. Pro mě jsou to prostě vydřiduši!
Jde o to, že mi přestali posílat složenky.. ihned, jak to nepřišlo, jsem jim tam volala a slečna říkala, že je to divné, že všechny údaje tam má a že neví, proč mi složenka nepřišla (ZKOUŠEJÍ TO) poté mi zase přišla složenka, ale na směšnou sumu, kterou jsem nemohla provolat.. vyžádala jsem si podrobný výpis (za POPLATEK) a samozřejmě, že to tak nebylo.. pak byly tak 2 faktury v pořádku (ASI, NEBO MĚ OBRALI O MÉNĚ) a pak po zaplacení přišlo, že je to neplacené, poté opět nepřišla složenka a potom opětm že je to neplacené a za každou tuhle upomínku jsem platila 150Kč!!!!! Přitom bylo vše v pořádku. Platila jsem to jen, abych se snima nemusala hádat a řašit 150 Kč, ale teď už mě fakt se… to neni měsíc, aby nebyl problém! Řešení s nima je na dvě hodiny a dělají ze mě blbce
![]()
Mě řekli,že odstoupit můžu,ale za každý měsíc do konce smlouvy zaplatím 100kč.
Já měla inkaso, takže jsem neřešila platby, ale složenky chodily každý měsíc tak jak mají. A co se týká výpisů.. Měla jsem klasický (ne podrobný) a ve srovnání s T-Mobile byl perfektní
Nevím, no, asi jsi fakt smolař
Ne, vážně, O2 měli skoro všichni z rodiny a tohle se teda nikomu nestalo… ![]()
Jo, akorát si vzpomínám, že jak jsem měla inkaso, tak se mi stalo, že jsem tarif i přetáhla (než byl povolený limit). Já byla v domnění, že mi částka byla z účtu odepsána, samozřejmě jsem na účet nekoukla, nedošlo mi to, a až mi potom (tuším smskou) přišlo upozornění, že nemám zaplacený telefon (až někdy po měsíci). Pamatuju, že jsem taky řešila něco ohledně toho, že mi neposlali novou složenku s údaji, abych to zaplatila příkazem. Tvrdili, že složenka přišla, ale nebyla to pravda, tak zaslali novou. Ale za upomínku jsem nikdy (!) neplatila a stalo se mi to jen v souvislosti, že peníze neodešly inkasem. Jinak na výpisech jde dobře vidět, kolik bylo provoláno a tak. A pozor na účtované minuty. Telefon mi taky ukazoval míň provolaných minut, jenomže operátor počítal první minuty vždy celé, takže tam pokaždý rozdíl musel být.