Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud meris podle pravidel, tak ovulace nebyla. A upřímnou soustrast, pred měsícem mi umřel táta, pěkně to i s tělem zamává.
Tak dnes teplota 37,0 což je u mě hodně vysoko takže ovu asi byla ale kdy? nějak tomu nerozumím ![]()
Budeš muset počkat co ukážou další teploty. zatím to na ovu stále nevypadá.
Ahoj Holky je někdo kdo tomu rozumí? Nevím. Jestli proběhla ovu ms mám. Mít 29.8 jedna paní mě řekla na jiném fóru že ovu byla 12.8. Ale že to nemůže říct na 100% od včerejška od večera cca od 19hod sem začala lehce spinit ale. Jen na papír na slipovce vůbec nic
Já si myslím, že proběhla 11.8.. Máš docela velký skoky teplot. Plodný hlen sleduješ? Nebo čípek? Ovu testy?
@pavla.velova
Ovulaci bych taky odhadla spíš na 11.8. Špinění mohlo značit nidaci ![]()
@Kskaja ten hlen a čípek sem si nesledovala v tu dobu začala sem až pozdě a ovu testy nějak až po 11 myslím jinak čárka je na ovu testu ale není pozitivní dělala sem dr max a spousta holek mě řeklo že dr max jim. Nikdy neukázal ovulku ale jiné testy. ![]()
@morinka7 no tak uvidíme jestli to klapno stále spinim jen na papír hlava mě od oběda bolí a podbřišek někdy méně a někdy cejtim větší bolest ale spíše na levé straně
Dobrý den je tu někdo kdo tomu rozumí kdy a jestli vůbec proběhla ovu? nejvíce hlenu jsem měla 15-19 DC ale hlen se mi tvoří do ted jen ho není tolik, bolesti nemívám. Je velká pravděpodobnost že ovu ani přijít nemusí umřela mi maminka tak mám nervy na pochodu
ale za každý názor děkuji