Gran Canaria,Lanzarote- konkrétní tipy

347
4.12.07 19:58

Gran Canaria,Lanzarote- konkrétní tipy

koncem ledna bych chtěla někam do tepla, malému bude 20 měsíců a potřebujeme z jeho zdravotních problémů změnit klima, máte někdo konrétní tip na Gran Canarii nebo Lanzarote? Moc díky za odpovědi Charli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
4.12.07 20:43

jezdíme gran canari,las palmas palm oasis,je to tam super,ale z ubytováním neporadím,jezdíme tam k našim.
už jsi založila 3 diskuze,tak snad se někdo ozve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.12.07 00:37

Zbylé diskuse jsem už smazala, prosím, nezakládej další.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
5.12.07 08:20

My jezdíme na Grant Canarii Las Palmas, Playa de Cura. Jsou tam asi 4 hotely a moře hned u nich. Zastávka autobusu taky blízko, takže se dá jezdit na výlety, supermaket…Jezdíme s Fischerem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.12.07 08:59

Na Gran Canaria jsme byli take na Playa del Cura od Fischera v hotelu Riviera Marina. Bylo to s all inclusive, detsky sladkovodni bazenek, pak jeden s morskou vodou a jeden klasicky sladkovodni bazen. Doporucuju.
 Hanka

• Citovat
  • Upravit
170
5.12.07 09:06

V Riviera Marina jsme taky byly, akorát moje děti nebral bazen ani jeden, tam jsme byli jednou. Oni chtěli moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.12.07 09:24
Lusly255 píše:
V Riviera Marina jsme taky byly, akorát moje děti nebral bazen ani jeden, tam jsme byli jednou. Oni chtěli moře.

no nasi mlade bylo tenkrat necele dva roky a v tom detskem bazenku byla pecena varena :-))) Hanka

• Citovat
  • Upravit
2126
18.11.13 10:32

Ahoj holky,
ráda bych obnovila diskuzi a zeptala se na Vaše zkušenosti s těmito hotely na Gran Canaria: Bungalows Miraflor Suites případně Aparthotel Dorado Beach.
Anebo pokud máte jiné tipy na hotel na GC, kde jste byly s malými dětmi (moje jsou 4 a 1rok) a byly jste spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
18.11.13 10:42

My jsme byli letos v hotelu IFA BUENAVENTURA a musím říct, že to byla moje nejlepší dovolená v životě, sice děti nemáme, ale bylo tam hodně rodin s dětmi a mají tam každý den celý den animační programy pro děti-děti se tam fakt bavili a večer animační programy pro dospělé, dřív jsem odsuzovala velké hotely ale zjistila jsem, že čím větší, tím větší a lepší možnosti, mají tam dva obrovské bazény, jídlo výborné a slušný výběr. fakt doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2126
18.11.13 12:03

@Lenja17 díky za tip, sice mi z nějakého důvodu v nabídce nevyskočil, ale poznamenám si a přeptám se přímo v cestovce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.5.18 06:22

Medový rum - dotaz

Ahoj, ráda bych oživila diskuzi a zeptala se, co jste si přivezli z Kanárských ostrovů a jaké množství MEDOVÉHO rumu je možné si tam odsud dovézt? :-) Za necelý měsíc letím na ostrov Gran Canaria, tak abych měla nějaké tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí