Granule Arden Grange

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30301
10.6.10 17:14

Granule Arden Grange

Prosím někoho kdo má s těmito granulemi zkušenost, zda by mi mohl napsat jakou. Zda dobrou nebo špatnou. Za pár dní si dovezeme štěňátko a zatím to vidím co člověk to názor a já abych si pak vybrala.
Ve zverimexu mi doporučili Eukanubu a Purinu pro plan. Chovatelka zase Arden Grange. Chovatelce věřím, ale ráda bych na tyto granule slyšela chválu i odjinud. Děkuji moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
10.6.10 17:21

ahojky, chovatelka by ti určitě měla dát aspoň kilčo granulí s sebou, aby to pro pejska nebyl takový šok…případně si kup nějaké menší balení…já za sebe bych šla do Pro Planu od Puriny…ale chvíli jsem dělala ve zveráči,tak tak trochu deformace…ale je fakt,že doma mám kočku a nic jiného než Pro Plan mi nepapá…a za 7 let jsem byli nemocný jen jednou a to nás trápili jen chloupky v bříšku…
Neboj všimla jsme si,že to scháníš pro pejska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7344
10.6.10 17:43

ASPERO - eucanubu vezmi oklikou tu ani náhodou, arden grange i purina proplan jsou velmi dobré :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
11.6.10 07:05

Na doma granulky dostaneme, ale podle reakcí asi zůstanu u toho arden grande a časem uvidíme zda budeme měnit nebo ne. Děkuju moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
15.6.10 14:39

Aspero, granule Arden Grange moc doporučuji! Mám chovnou stanici, krmím s nimi fenku už asi třetím rokem, štěňata jsem taky odchovala na nich, nový majitelé dostali myslím 2kg pytle, letáčky a kontakt na distributora s sebou. Ze šesti štěňat se podle mých informací 4 pořád krmí těmito granulemi, jsou jim dva roky a jsou nádherní, výstavně velmi úspěšní.
Začátkem roku mi vypadla paní co nám je dodávala, tak jsem zkusila Acanu a před 14 dny jsem se opět vrátila k Arden Grange.
Dodává (vozí mi je až domů) mi je paní co obsluhuje můj region, mají to rozepsané na www.ardengrange.cz

Eukanubu nebrat, s purinou nemám zkušenosti. Když byla Bára malá, tak jsme krmili FirstMate a taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
15.6.10 15:22

Děkuju za odpověď, nakonec vyhráli argen grande, už je máme o chovatelky objednané a budeme pak s nimi krmit i nadále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.6.10 22:01

Arden Grande jsou fakt dobré granulky. Já bych se tedy vyhnula i Proplanu - hodně peněz za málo muziky. Jeden čas jsem strašně řešila krmení kvůli kocourově záhadné vleknoucí se nemoci a tak jsem byla nucena se zabývat složením granulí více do hloubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
19.6.10 11:20

Taky bych se rozhodně přikáněla k Agden Grange. Hills, Eukanuba, ProPlan i R.Canin jsou jen předražené a složení nic moc. Pokud chcete hodně kvalitní, tak to se mi zdají Artemis, Canine Caviar, Canidae, FirstMate,i Arden, dobré za rozumnou cenu Acana, Dog Levers Gold, OmniPro a ještě dalších pár značek. Vždy ale platí,co sedí jednomu hafanovi, nemusí sedět druhému, takže nejlepší je vyzkoušet a pak u toho zůstat. Pokud dobře baští Arden a je po nich v pěkné kondici, tak bych je zbytečně neměnila. Pokud by tě zajímalo podle čeho krmivo vybírat, tak tady jsou dobré stránky, někdy tam i nakupuji. http://www.krmivo-pro-psy.com/…-psy/47.html?…

Příspěvek upraven 19.06.10 v 11:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.6.10 11:22

ještě bych dodala (i když nevím, jak u psí verze, krmím kocoury) mě velmi překvapilo složení krmiva Guabi natural. Za tu cenu granule s tak hezkým složením jinak neseženete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
30.1.11 09:01

Krmíme fenku Arden Grange a je moc spokojená. Předtím jsme měli Royal Canin (chuťově chutnalo, ale stálé drbání), Brit Care Lamb & Rice(drbání přešlo, po čase časté zvracení po jídle).
Naší fence Arden Grange chutná, má prima váhu, krásnou srst, vypadá spokojeně a má krásné bobky :oops:. Za naší fenku můžu AG doporučit :kytka:. Záleží samozřejmě na každém pejskovi. Hodně štěstí při výběru granulí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.1.11 09:06

AG jsou dobry granulky, zacala jsem je kupovat nasim brabantikum a ty kurvy to stejne nezrali :-D ale jinak jo, doporuceni mas! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
7.2.11 21:52

Taky krmím AG a velká spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
7.2.11 22:09

My u nich taky zůstali. Fence už je 9 měsíců a furt je baští. Teď zachutnaly granulky i fence od našich a ta do té své tlamičky jen tak něco nevezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
18.3.11 20:44

aspera super, my sme tiez boli na AG chvilu (striedame) a spokojnost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.10.11 11:13

Arden Grange velmi doporučuji. Dáváme se naší fence. Jsou vyrobeny z kvalitních surovin a brzy jejich kvalitu poznáte na krásné srsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný