Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem, jdu s kůží na trh, máme doma Cane Corso, který začíná mít více na váze nežli já
Občas se hůře chodí na zadních někdy na předních, není to zatím nic extra, na veterine nám bylo řečeno, ze je to z toho jak rychle vyrostl a ze se to srovná. Budeme v to doufat. Chtěla jsem jen to podpořit v nějakých lepších klidně dražších granulích. Samozřejmě vím, že nejlepší by byl barf ale ja se toho zkrátka bojím. Nicméně granuli je tolik, že jsem z toho jelen, možná daněk
které je za vás fakt to nej?
četla jsem ve starých diskuzích Acana, nutra gold, marp, nd, the simpsons, taste od the wild, essential?? Fakt nevim, stavěla bych se snad z toho na hlavu, protože se po 3 balíku granulí ztrácím ve složením
je to pro mě fakt španělská vesnice, jinak asi by bylo dobrý zmínit že pejsek je zvyklý od chovatelky na acana ale v několika diskuzích jsem četla spíš hanění.. snad mi tu někdo odpoví
předem děkuji za odpovědi ![]()
Měli jsme psa zvyklého z chovky na Acanu, pak jsme přešli na Brit care, protože vůbec nechtěl jíst a nakonec jsme se vrátili k Acaně. Už bych mu jiné nekoupila, ale samozřejmě každému psovi může sednout něco jiného.
Já jsem rozhodně za Acanu, ale třeba paní ze stejné chovky má pro svoje psy značku Kennel’s Favourite a nedá na ně dopustit. Podotýkám že se všechno týká rasy sibiřský husky, ale my máme trochu jinou váhovou kategorii než normální husky, cca 35kg ![]()
My mame hodne vybiravou fenecku a po dlouhem hledani nam sedly Grancann. Vyhovuje a kdo je ma, tak je nadmiru spokojen. Aspon v nasem okoli.
Příspěvek upraven 21.01.25 v 21:50
Nám Britt prostě nevyhovuje, to se snažil prosadit místní veterinář, myslím si, že to je ze spolupráce.. kdo ví, ale zobne si granuli jen pár, nějak extra je nežere do nasyta a má po nich teda průjem.. Kamarádka si chválila Calibru, to by mě taktéž zajímal názor, co na to ostatní:) ![]()
Jo po Britu měl náš pes taky častěji průjem, teď má pěkný tvrdý bobany.
hodně se taky kouká na % hrubé popeloviny, aby to nebylo moc nebo moc málo.
@Simeona415 Budu rada, kdyz sednou i Vam. Pak jsme byli moc spokojeni taky s N&D.
Krmím Primordialem, mají různé příchutě a jsou bezobilné a prý jedny z nejchutnějších granulí. Většina našich psů spráskne cokoliv kdykoliv, ale mám tu jednu vybíravku, Brazilská fila cca 55kg a ta nežere skoro nic. Ale ten Primordial jí chutná.
Jinak Calibra taky není špatná, vyšší řada Calibra dog life je s rýží a ta nejvyšší řada bezobilná.
Nic ve zlém, ale to řešíte výživu pejska až když už je problém? Stručně. Vyberte superpremiové krmivo přímo určené pro štěně obřího plemene. Ne každé krmení sedne. Značky máte vybrané dobré. Mě vyrostlo štěně CC na Esentiale, ale to nic neznamená. Jak je pejsek starý? Je s PP? Nepřetěžujete ho? Kde žije, doma, venku, jaké máte podlahy, schody atd. Je toho hromada. Přidejte se na FB do skupin, kde jsou molosové, ať máte alespoň relevantní informace. Snad bude mít pejsek štěstí a ještě to zachráníte.
@piškot23 Dobrý den, já jsem založila diskusi ohledně granulí, ne ohledně stavu mého psa, tak bych prosila aby se tak ten který se do diskuse chce vložit řídil heslem granule.. Já jsem samozřejmě stav pejska včas začala řešit, jen mu chci dopřát lepší granule kde mě neuchvátí, že je na obalu napsáno, že pomůže na klouby, ale kde mě uchvátí zkušenost, zda náhodou to ostatní nemají podobně. Nejsem rozhodně typ cloveka co by přepočítával kilo granulí na kolik vyjde a td.. Vím, že to je dosti časté, veterinární klinika nám dostatečně pomohla a já jim samozřejmě věřím, ale vypisovat, jak máme zařízený dům tu nemusím snad psát, to je vedle mísu, než jsem si cc pořídila, tak jsem si přečetla všechny pro a proti, předtím již v rodině cc byl, takže si nemyslím, že by se u nás měl špatně. Dekuji všem za rozumné komentáře OHLEDNĚ GRANULÍ