Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Misuldy nn vůbec nejsou špatný je to zlatej střed
a jestly máš pejsky dospělý není už co řešit
Taky jsem měla na zkoušku k9 ale nám moc nevyjhovoval ajá sme pejsky krmila dva roky pro planem a pak sme pomalu přešly na premiovej brit čily taky střed
a k tomu každej den dáváme na krásnou srst lososovej olej od brit care ![]()
Já mám teď 2 měsíční štěndo čivavy. Čivavce před ním jsem dávala Platinum Lamb a úplně super. Zkoušela jsem je dávat i tomuhle co mám teď, ale měl po tom hroznej průjem. Tu K9 mi poradila kamarádka a po tom nemá žádný problém. Koupili jsme si štěně čivavky před týdnem, ptž moji lásku čivaví mi srazilo auto… ![]()
@Misuldy
ten konec zprávy je smutný… upřímnou soustrast
… o těch platinum teď uvažuji nejvíce a asi je koupím… jen je na to čas… takže až později… ještě kouknu co máme tady ve zverimexech, ale jak jsem tam byla kouknout na pelíšky tak jsem tam zahlédla ty pro plan, takže ještě uvidím… ![]()
Děkuji.
No je nám smutno, ale prostě život jde dál. I když v mém srdci bude napořád.
Já objednávám na internetu. www.spokojenypes.cz mají velký výběr a přijatelné ceny.
@Misuldy také objednávám s internetu budto spokojený pes a nebo profizoo.cz můžu doporučit nad 399 kč neplatíte poštovné coš se u granulek vyplatí u spokojeného psa se platí myslím 65 ale pak 20 ještě za dobírku ![]()
U spokojenýho psa se platím myslím 69 a pak ta 20ka za dobírku, ale já to většinou platím převodem, tak tu dvacku ušetřím. A 69 zase není až tak moc … některé obchody mají i 140. A to už je celkem mazec…
@monini6 PEDIGREE URČITĚ NEBRAT JE TO Z POLSKA A MOC KVALITY TO NEPOBRALO CENA JE SICE PŘÍJEMNÁ, ALE PEDERGEE ne!!! My máme ted 3 měsíční štěňátko a kupujeme mu BRIT granulky, mají dobrý obsah proteinů! na to při výběru granulí koukej
Ten brit je pro nás i cenově přijatelný, eukanuba je skvělá, ale už moc drahá! takže za mně jedině BRIT ![]()
@Paikea nee přimíchávat nové do starého ne!! štěně by mělo mít jednu dávku nových granulek a potom 3 dávky nebo dvě podle věku těch starých a během týdne přejít úplně na nové granule!
@Michaelakkk píše:
@Paikea nee přimíchávat nové do starého ne!! štěně by mělo mít jednu dávku nových granulek a potom 3 dávky nebo dvě podle věku těch starých a během týdne přejít úplně na nové granule!
Nedávno se to tu řešilo a myslím, že výsledek byl, že nové granule do starých postupně přimíchávat, až za pár dní se přejde úplně na ty nové.
Nemíchat v případě přechodu granule - maso, protože každé se tráví jinak. Tam potom používat tu metodu prostřídávání celých dávek… ![]()
@Michaelakkk né opravdu to je tak jak řikám má se to přimíchávat postupně aby nevznikly prujmy atd .. @Misuldy jj já vim je to ještě levnější než někde jinde to zase jo a mají tam větší výběr tedka nakupuji na profizii většinou mám poštovné zadarmo tak to je příjemnější
@Pipet no jak říkáš je to tak akorát sem to nejspíš blbě napsala .. a stěma konzervičkama co ej osvědčený mělo by se krmit pouze kvlaitníma konzervičkama který nahradí pestrou stravu nebo granulema nebo vařenym masem ne dohromady a to jsou spekulace po pravdě já na todle nedám .. věřím granulím krmím snima ale kolikrát uvařím maso rýži a nějakou mnami konzervu asi tak jednou do týdne jim ám aby neměly pořád granule pak sppou štasní nosí mě oba hračky
Ale vím takhle by se to nemělo dělat
ale pokud tím nevzniká žádný střevní problém je to asi v pořádku protože se stím ten organizmus umí poprat
a vešketé vitamínky atd majív těch granulích
pošlu vám pár fotek mých háfanku josu to kříženci
Ta poslední fotka je když me rozkousaly granule když jsme nebyla odma a sežraly společně 3kg pytel granulí už máme granulky uklizený ![]()
@Misuldy oo děkuji no jsou to moje miminka hlavně tedy ta vetší Akillka Mikynek je spíše mamčin mazánek
ale tedka čekám dvě miminka takže nevím c na to bude říkat Akillka ![]()
No tak to bude určitě žárlit
ale zvykne si
Ať se dvojčátka narodí zdravá a dělají jen a jen radost ![]()